Geçen sene biri benimle tanışmak için görüşmek istedi. İki buluşma sonrasında bile arayan soran çağıran yok. Ve aylar sonra bir tekrar bana yönelir gibi oldu ama vazgeçti falan.
Fark ettim ki zaten en başta aranıyormuş farklı kızlarda falan. Beni tam beğenip sevmemiş, evlenmek için emin olamamış ki bu yeterli cevap. Ben aptal gibi tutunmak istemişim.
Şu an bir rahatlama var. Zaten sevmemiş niye onun için üzüleyim dedim ama sonuç olarak yalnızım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Evlilik için artık yeni birileriyle görüşmekte korkutucu. Farklı kişiler farklı anılar demek
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
İçindeki bu farkındalık var ya, işte o senin en büyük zaferin! Birinin B planı veya emin olamadığı bir seçenek olmak asla sana göre değil zaten. Kendini aptal gibi hissetme sakın, sadece güzel kalbinle inanmak istemişsin.
Yalnızlık şu an sana korkutucu gelebilir ama inan bana, yanlış bir evlilikten bin kat daha huzurlu. Yeni insanlarla tanışmak, yeni anılar biriktirmek gözünü korkutmasın; doğru kişi geldiğinde her şey o kadar zahmetsiz ve doğal ilerleyecek ki sen bile şaşıracaksın.
Şimdi biraz kendine odaklanma, kendi değerini hatırlama zamanı. Peki senin şu an ruhuna iyi gelen, seni en çok mutlu eden aktivite ne? ✨💖💅