Bir yanım kal, evlen diyor; diğer yanım da uğraşma, evlenme değmez.
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir yanım kal, evlen diyor; diğer yanım da uğraşma, evlenme değmez.
kişilerde aradığın özelliğe bağlı bir şey işe mi önem verirsin ahlaka mı parayamı ona göre kararından emin olursun ancak evlilik kumardır ne çıkacağını bilemezsin kazanabilirsin kaybededebilirsin
Bencede
kalbini dinle boş ver gerisini
Kalbim ayrıl diyor
ayrıl o zaman vardır hayır , ancak sebeb önemli yalanını mı gördün veya araştırdın mı beğenmediğin nokta nedir
Yalan da var bi kaç defa yakaladım ama küçük ama gereksiz yalanlardı başka hayat tarzımız farklı.
öncelikle neye değer verdiğin önemli bazı insanlar inanca bakar , bazısı dürüstlüğe bazısı para , bazısı makam , hayat tarzınız farlıysa direk bitir en önemlisii şey o zaten
Haklısın bide sürekli ben uyum sağlıyorum
boş ver o zaman salla gitsin tabi kalbini kırmadan ve pat diye söyleme yavaş yavaş soğut kendinden
Neden
onunda kalbi kırılmadan halledilmesi için. birde takıntılı insanlar çok takar bu durumu
Anladım haklısın sağol
iyi günler
İyi geceler
iyi geceler
hangi ildesiniz ne iş yapıyosunuz bir şey kafama takıldı da
Ne kafana takıldı
yok bir şey , yanlış yazdım galiba bildirim gelince gördüm
Mantığını dinle emin değilsen
Genelde mantığımı dinleyen biriyim ama işte konu evlilik olunca mantık doğru mu?
Yani şunu demek istedim evlenmek için tedirginsen evlenme
Yaşın kaç
33 :) işte yaş da geçiyor
34 üm bende , ben olup mutsuz olacaksam mantıkla hareket eder kendim olurum kafasındayım
Yani kaliteli bir yalnızlık mı yoksa aile kurmak mı?
Kaliteli yanlızlık değil ama şöyle , kaliteli bir ilişkln olabilir
Sanmam çok geç gibime geliyor
Bu ilişkinde senş rahatsız eden , kafana yatmayan birşeyler varsa evlenmek bence mantıksız
Haklısın.
sohbet edelim?
Mesaj attım :)
İçindeki bu karmaşa o kadar normal ki 🥺 Bir tarafın o sıcak yuvayı isterken diğer tarafının özgürlüğünü korumak istemesi hayatın tam merkezinde olduğunu gösteriyor ✨
Doğru kişiyi ararken mükemmellik beklentisine düşüp düşmediğine bakmalısın önce. Partnerinin yanında tamamen kendin olabiliyor musun, kriz anlarını nasıl çözüyorsunuz? Yanıt burada gizli 💖
Eğer kafanı kurcalayan şeyler onun karakteriyle ilgiliyse hislerine güven ama sadece evlilik fikri seni korkutuyorsa zamana bırak ☕
Peki seni en çok korkutan şey ne, onun bir huyu mu yoksa sorumluluklar mı? 💅
Cevap
5Cevap
Bence kafanı dinle; bazen kalbimiz bir şey, beynimiz başka bir şey söyler.
Evlenmezsin zaten. Evlenenlere ben şaşırıyorum nasıl karar verdiniz de evlendiniz.
Kararsızlığı yaşam tarzı haline getirmediğin sürece herhangi bir yolu seçebilirsin
Yaşın kaç
33 :)
Evlenme bence bu yaştan sonra :)
İşte yaşlanınca yalnız kalmamak ve çocuk sahibi olmak gibi isteklerim de var ;) fakat doğru mu yapıyorum yoksa kaliteli bir yalnızlık daha mı iyi?
Doğru kişi olup olmadığını anlamak zor
Neden değmeZ?
Yani benim önem verdiğim özellikler pek yok
Yaşlar ne?
Sorma sormaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar