Erkeğin buluşmayı ekmesi, özür bile dilememesi normal mi, bu durumda haklı mıyım?

İlk buluşma benim açımdan güzeldi, dışarıda kahve içip sohbet ettik. İlk buluşma sonrası kendisi 1 haftalık bir tatile gitti, gitmeden beni görmedi. Sitem ettiğim için, gelir gelmez görüşelim telafi edelim dedi hatta özür diledi. Gelişinin hemen ertesi gününe planlama yaptık. O gün gelip çattı, öğlene doğru uyandı, hiçbir şey olmamış gibi günlük rutin işlerini halletti, market berber vs. derken dışarı çıktı. İkindi vakti 5 saat kadar ortadan kayboldu. Hiçbir şey demedim, neredeydin, ne yapıyordun bile demedim. 5 saatin sonunda dönüş yaptığında zaten akşam olmuştu, istesek de görüşemeyeceğimiz bir vakitti. Döndüğünde biraz olsun utanıp özür dilemesi gerekirken, neden beni hiç merak etmedin diye trip attı. Uyuyakalmış 5 saat :) Bunu duyar duymaz uzun bir mesajla beraber ilişkiyi bitirdim. Sadece tamam dedi. Bu uzun mesajda nelere kırıldığımı, değersiz ve önceliksiz hissettiğimi anlatmama rağmen ne oturup konuşmak istedi, ne de çözmek düzeltmek için çabaladı. Sizce neden böyle yaptı ve haklı mıyım? Pişman olması için ne yapmam gerekiyor?

Erkeğin buluşmayı ekmesi, özür bile dilememesi normal mi, bu durumda haklı mıyım?