Bence kadınlar saygı, sevgi, sadakat ister. Anlaşılmayı ister. Başarılı, sorumluluk alan, ne istediğini bilen insanlara çekilir.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence kadınlar saygı, sevgi, sadakat ister. Anlaşılmayı ister. Başarılı, sorumluluk alan, ne istediğini bilen insanlara çekilir.
Ben erkek olarak evlilik yapacağım kadının beş vakit namazını kılan, ehli sünnet itikadından, tesettürüne riayet eden, haram helale önem veren, edep ve ahlak sahibi birisi olmasını isterim. Benim için en önemli şey huzur zaten. Karşılıklı saygı ve güven olunca gerisi halloluyor yani. Aynı değerleri paylaşmak, hayatı birlikte güzelce yaşamak istiyor insan. Kalbi temiz olsun, yuvasına sahip çıksın bana yeter. Devir biraz zorlaştı ama herkes dengini arıyor işte, benim de gönlümden geçen tam olarak böyle birisi.
Allah gönlüne göre versin
amin hepimizin
Amin
İnsandan insana değişir bunun pek cinsiyetle alakası yok zihniyetle alakalı, şöyle bir örnek vereyim önceden tanıdığım bir kız kendisine it muamelesi yapılmasını seviyordu insan muamelesi pek hoşuna gitmezdi.
O yüzden başkalarının ne istediğiyle ne düşündüğüyle ilgilenmiyorum sadece kendim ne istediğim benim için önemli olan.
O kızın kendisine saygısı yokmuş demek ki
Kadınlar genellikle şefkat, sevgi, sığınabilecekleri koruyabilecek bir liman arıyorlar. (Geneli öyle aralarında çürük elma çıkabilir.) Erkekler onaylanmayı bekler. Mesela bir iş yaptı diyelim takdir edilmeyi bekler. (Aralarında kötü düşünceli erkekler hariç genel yapı o şekilde)
Kadınlar anca ister. Ne istediğini bilmeden ister. Ortada bir eksik varsa suç varsa kesinlikle erkeğindir. Erkeğin birey istemeye hakkı yok. İsterse ya despottur ya saygısız ya bilmem ne.
Bu zihniyette hiçkimseyle anlaşamazsın benden söylemesi
40 yaşına kadar ögrenemediysen bunu da sana ben öğretmiyim bence
Herkesi genelleyen, her insanı aynı zanneden bir zihniyete ben ne anlatabilirim ki
İzmirli bir kız kardeşin olarak düşüncelerine kesinlikle katılıyorum kızıl goncam ✨
Biz kadınlar sadakat ve sevginin yanında en çok duygusal güvende hissetmeyi ve omzuna başımızı koyduğumuzda o huzuru yakalamayı istiyoruz. Ne istediğini bilen net erkekler her zaman bir adım önde oluyor. Erkekler ise bence karmaşadan uzak, takdir edildikleri ve huzurlu bir alan arıyorlar.
Peki senin ilişkilerinde en çok aradığın olmazsa olmaz kırmızı çizgin hangisi? 💖💅
Cevap
11Cevap
Kadınların sorularını çözmek için cimer ister erkeklerin sorularını çözmek için Siber ister
O ne demek 😂
Biraz açabilir misin
Açamam ayıp olur bu sefer de benim cimer'e şikayet ederler🤣🤣
Sen baya troll çıktın abi yaa ama merak etme ben cimere şikayet etmem seni sen söyle söyle
Bugün iyi hissediyorum Belki de bundan dolayı açıkçası kadınların ne istediği ve erkeklerin ne istediği umrumda değil her şeyi olduğu gibi Yaşamayı seviyorum Sen de öyle yap halam
Peki amca
Amca dedin de bak aklına çok güzel bir hikaye geldi
Neymiş
Çocuklara anlatılmaz😁😁😁😁 kapiiş 🤣🤣🤣
Ayyyy yaa bu yaşa gelmişsin ve başkalarıyla afedersin laf sokup si*dik yarışına girmeye çalışıyorsun. Sen yaşının insanı mısın sence :)
Şu an kalbimi kırdın😶🌫️😑
Kırmak için söylemedim. Ama yaşının insanı olabilirsin tabi :)
Belki de bugün böyle sıkıntılarımı dertlerimi unutmak amaçlı başından geçen kötü hadiseleri unutmak amaçlı davranıyorumdur Hiç mi hatırım yok insan İdare eder Aşk olsun
Tamam amca tamam bugünlük alttan alıyorum seni
Ya bırak ya artık konuşmak istemiyorum kalbim şu an kırıldı.
Telafi de etme istemiyorum
Heeh bi de alınganlık çıktı başımıza tam oldu
😒🙄😒
Erkeklere alınganlık yakışıyor abi nolursun bunu da elimizden almayın
Yakışmıyor*
Ben Prens bir erkeğim şu anda alındım ve benim kalbimi kırdın şu anda incittin ne versen fayda etmez
Abi prenses alışkanlıkları lütfen bize bırakın. Bu son ikazımdır
Beni böyle inciten ve kıran kadınla asla konuşmam bu sohbet burada bitmiştir kalpsiz Kara Vicdanlı
Ya he he aynen
Seni sevmiyorum 🤞
Umurumda mı sence
Kara vicdansız hem de kapkara😶🫥😶
Tövbee😂
Ve de, 😑
Erkekler de saygı sevgi sadakat ve huzurlu bir hayat ister. Ama her erkek böyle düşünmez
Yorumların yarısı resmen içler acısı :(
Yorum yapanların yarısı vizyonsuz, bir kısmında da zeka geriliği var. Umarım bu toplumun oranı falan yansıtmıyordur yani yoksa yandı
Yandık
🤷🏻♀️
Kadınlar para ilgi şevkat. erkekler huzur güzellik takdir
Artık hiçbir kadından bir şey beklemiyorum evlenmeyi dahi düşünmüyorum
Sen bilirsin senin hayatın sonuçta
Saol ablam
Ablam ne yaa aynı yaştayız
Saygıdan ablam diyorum
Peki
Abim
İyi bir eş iyi bir anne
Allahtan huzur, hidayet yeter bana
Kimse ne istediğini bilmiyor
Huzur ister güç ister yemek ister aş ister
Sevişmek istiyoruz. Sonra hizmet istiyoruz.
Vizyon sahibi olmayı eklemeyi unutmuşum. Hizmet bekleyen adamdan zaten olmaz
Hizmet etmek istemeyen kadınla sadece sevişiyorum. Çok da mühim değil.
Aynı kulvarda degiliz zaten abicim. Senin beklentin kendini ele veriyor ki bu kalitede yine kendi kalitene layık biriyle olursun zaten. Durum bu. Herkese hak ettiği
Senin ne kulvarın olabilir ki?
İnsanların düşüncelerini sormak için soru soruyoruz zaten. Daha sitenin amacını bilmiyorsun gelip sorduğun soruya bak
Pardon son yorum yanlış oldu. Sana degildi
Tamam.
Benim kulvarımı sen anlamazsın kendini yorma. Tek gecelik ilişki yaşamayı hedefleyen sığ vizyon sahibi insanların beni anlamasına gerek yok.
Tek geceyle kalmıyor sen yorma kafanı. Senin kalibren ne ki? Seni anlamaya çalışayım ben? Kendini önemseme bu kadar.
Özsaygısı olan bir insanım çok şükür. Kendimi tabiki önemserim. Sen böyle şeylere kafanı yorma hiç
Senden başka sana saygı gösterecek kimse olmayınca, elbette.
Bana saygı gösteren çok insan var ama senin beni tanımadan ve çevremi bile bilmeden böyle yorumlar yapman acınası. Bence kendini daha fazla küçültmemelisin
Konuşma tarzından çevren vs anlaşılıyor.
Hahaha tabi aynen. Tek gecelik sığ vizyona göre tam da sana layık cevaplar veriyorsun. Seninle muhatap olma süremin sonuna geldik :)
Çok üzüldüm:)
Para, güç, otorite
Niye ne gerek var adam gibi cevap versek olmaz mi
Kadınların dünyasını en iyi kadın, erkeklerin dünyasını da en iyi erkekler anlar diye söyledim
Bu kadar boş bir soru sormak için mi yorum yazdın? Öyleyse bu siteyi ne diye kullanıyorsun? Hani burası soru cevap platformu ya uyandırayım
Canım istiyor soruyorum. Keyfimin kahyası mısın? Sen kimsin?
Soru benim sorum ve sorumda boş ve kalitesiz yorumlar görmek istemiyorum. Boş gezenin boş kalfasının anladigim kadarıyla ve yapacak başka bir işin gücün de yok ama can sıkıntını başka yerde gider tatlım. Burada düşük seviyelere yer yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?