Uzak mesafe sevgilim Twitter ve ses odaları yüzünden beni suçluyor, kıskançlığım sizce abartı mı yoksa haklı mıyım?

Sevgilimle (o da kız) bu aralar aramız bozuk, uzak mesafedeyiz, çoğu kez görüştük ve Twitter ortamı malum ben birilerini takibe alınca rahatsız oluyorum, bunu ona trip yaparak söyledim diye üslubun kötü o yüzden inadına çıkarmayacağım diyor, tamam diyorum, sonra akşamına konuşamadığımız için ve beni yanına çağıracaktı, müsait olunca henüz çağırmadı ve mesafeyi bahane edemez çünkü ona istediğin an gelebilirim dedim, anlamsız buluyorum ve yeterince canım sıkkın oluyor, cevaplarıma yansıyor ne oldu yine diyor, arıyorum meşgule atıyor kedim üstümde diye, sonra arıyor ben de olsun açabilirdin diyorum bana laf sokma sıkıldım laf sokmandan diyor, tartışıyoruz cevap vermeyip bana ses odasına çıkıyor tanımadığı kızlar var sohbet ediyorlar sevgilim var diyor ama ben rahatsızlık duyup arka planda çık dememe rağmen çıkmadı kudurma diyor bana, sonra çıkıp aradığında da bana karışamazsın bana güvenmiyor musun bu benim hayatım bir daha böyle davranırsan canını yakarım diyor, ne yapacağımı şaşırdım dün bu ses odası yüzünden kavga ettik kendimi hadi oradan karışamazsın diyor, ben de her şey hadi oradan mı diyorum, dedim diye defol diyor muhatap olma benimle diyor, onun yaşattığı yüzünden sabahtandır mide sancısı çekiyorum ben mi abartıyorum haksız mıyım o mu beni bu duruma sokuyor anlamadım

Uzak mesafe sevgilim Twitter ve ses odaları yüzünden beni suçluyor, kıskançlığım sizce abartı mı yoksa haklı mıyım?