Sevgili yaptığını duyunca bir kötü oldum hani beni seviyordun istemesem bile😣
13 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgili yaptığını duyunca bir kötü oldum hani beni seviyordun istemesem bile😣
Cevap
38Cevap
Yedi cihandan reddedince sekizinci cihanda sevgili bulmuş. Bir an tuhaf hissetmen normal ama sen onu istememişsin, o da hayatına devam etmiş.
Seninki sevgi ya da aşk falan değil; düpedüz ego sarsıntısı.
Çocuğu istememişsin, 7 cihandan kapıları yüzüne çarpmışsın ama içten içe onun bir kenarda seni bekleyeceğini, ömrünün sonuna kadar senin için yas tutup kapında kul köle olacağını sanmışsın. Şimdi çocuk hayatına devam edip başkasını bulunca o "yedekte tutulan hayran" konforun elinden gitti, bütün mesele bu.
"Hani beni seviyordun?" diye hesap sormak dünyanın en bencilce kafasıdır. İstemediğin adama ömür boyu sana sadakat yemini mi ettirecektin? Çocuk gayet sağlıklı olanı yapmış; gururunu toplamış, reddedilmeyi sindirmiş ve yoluna bakmış. Ezilecek veya laf sokulacak biri varsa o çocuk değil; istemediği halde karşısındakinin hayatına devam etmesini hazmedemeyen o şımarık egondur.
Şimdi yapılacak tek şey var: Ağzını açıp tek kelime etmeyeceksin, çocuğun hayatını uzaktan gözetlemeyi bırakacaksın ve kendi hayatına odaklanacaksın. Çünkü arayıp laf sokmaya veya "hayırlı olsun" ayağına nabız yoklamaya kalkarsan sadece rezil olur, kendini küçük düşürürsün. Bırak çocuk yeni ilişkisini yaşasın, sen de verdiğin kararın arkasında dur.
Kızlar neden böylesiniz 3 senedir peşinden koştuğum kız türlü türlü hakaretlerle türlü türlü bahanelerle sevgili olmayı reddetti ben hep alttan aldım hep peşinden koştum en sonda onu arkadaş olarak görmeye karar verip başka bir kızla buluştuğumu söyledim ona gerçektende buluşmuştum benim adıma arkadaşı olarak sevineceğini sandım ama tam tersi çok kızdı çok üzüldü bir sürü beddua bir sürü hakaret etti hem beni kabul etmiyor hemde başkası ile olunca burnumdan getirdi olmuyor ki böyle sonra o eski kızı daha çok sevdiğimi hatırladım iki kızlada olmadı ikisinide bırakmak zorunda kaldım.. tamamen
Kız haklı aq aşıksan gidip başkasına cıkma teklifi etmezsin bi karar ver
hocam 3 sene dedim... kararsız ben mi oldum🙄pardon 18 sene kapısında beklemem lazımdı doğru haklısın...😒
Biraz daha çabalasan kız kabul ederdi
umudum kırılmıştı beni küçük görüyor gibiydi bilemedim😟keşke vazgeçip pes etmeseydim pişman oldum beni sevmiyor zannettim seviyormuş🥺ya
Bu saatten sonra artık sende kendi yoluna bakacaksın sen zaten onu istememişsin ömrü boyunca seni beklemeyecekti madem seviyordun sevgililik teklifini kabul etseydin onu gerçekten sevmeyip istemeseydin sevgili yaptığını öğrendiğinde bu kadar üzülmezdin demekki sende onu sevmişsin sen istiyorsun ki hem peşimden koşsun ben reddedeyim hemde beni sevmeye devam etsin ondan kurtuldum diye düşün başka biri çıkar karşına hayırlısı buymuş de geç
Yok bana geri dönecek yalvaracak ama kabul etmicem
Sende Tanrı gibi kendini ulaşılmaz zannetme çocuk seni sevmiş peşinden koşuyor diye ne gerek duyuyorsun Ömür boyu böyle sürdürmeye işte böyle kalırsınız bende eski sevgilimi bir türlü ikna edemeyince başkasıyla çıktım bir gün beraber yemek yerken yemekten sonra da gezmeye gidecektik eski sevgilimin en yakın arkadaşı bizi görmüş hemen yetiştirmiş eski sevgilim de bir iki saat sonra engeli kaldırıp senin sevgin bu kadar mıydı diye mesaj atıyor bana 🤣🤣🤣
paşa paşa döndün demi kıza zortingen
Hayır dönmedim başkasıyla çıkıyorum 😃
Hemde onun en çok kıskandığı kişiyle birlikteyim hayat böyle yavrum 😃
Ne güzel işte bana diceğine git kıza de 😅😅
Ama ne yalan söyleyeyim onu çok sevmiştim çok özledim ama ne yapayım nasip kısmet olmadı işte 🥹😥😢
Düşünsene ikimiz de bahsettiğimiz kişileriz haberimiz yok 🤣🤣
Knk adın s ile başlamıyorsa hiç sıkıntı yok 😅😅
🤣🤣🤣🤣
Serhat Serdal Serkan Servet Selim Salim Sultan Saffet Safter 🤣🤣
Seninki de Ş ile başlamıyorsa sıkıntı yok demektir 🤣🤣
Şevval 🙄🙄
Yok benimki Şilan dı 🤣
Yassana bana kanka
Bilemedin sende sametti
Aklıma başka isim gelmedi 😃
Salah mısınız kızım siz başkası alınca mı kıymete bindi insanlar sizin oyuncağınız değil 7 cihandan engellemişmiş Allah da seni 7 cennetinden engellerse görürsün kuluyla dalga geçtiğin için
Bazısı sırf dikkat çekmek için de yapıyor yani işte bak sen bana bakmadın da ben başkasını buldumda bulamaz mıyım sanıyorsun gibi ondan takılma boş ver
Kusura bakma da hak etmişsin , çocuk kör gözlüymüs kaybedince de badem gözlü olmuş 😂 boş ver yoluna devam etmek en güzeli
Ediyorum zaten
Saf ego bu ve toksıklık hıc normal bir his degıl
Bence normal
Sana aşık olan birisini gözü senne başkasına bakmaz ki
2 yıldır aşıktı
Hayatı boyunca senin peşinden koşacak değildi ya..
Koşacaktı
hiçbir şey iyi yapmış yani vakit kaybetmeden başkasını bulmuş
Hahah
Senin reddettiğin sonuçta tabi şunda haklısın hani seven biri hemen nasıl unutur ama günümüz ilişkileri böyle
Haklısın aşkım
Sanane ne yaparsa yapsin sen çocugu reddetmisin senimi bekliycekti.
Beklicekti tabi
Olsun sadık olcak sahibine
Oturup ağlayacaksın bebiş ne yapacaktı çocuk kıyamete kadar seni mi bekleyecekti
Öyle
Ben de Küçük memeli Yasemin Özilhan tadında garı ariyom
Abaza
Ponçik kalbimi kırıyorsun bak zilli 🤪
Pek çoğunuzun ne kadar rahatsız olduğunun bir kanıtı olmuş bu
Hemcinsimden tiksindiren hareketler.
Kimse sizin köleniz olmaya gelmiyor bu dünyaya arkadaşlar.
Kabul eden sen olsaydın da sevilseydin.
Yok beni sevmesi lazım
Kesin bu kızı sevmeli 🤪
Egoya bak inanılır gibi değil
@Handsome3425 Aynen knk
Herkes naz poz trip çekemez sevginin saygının bir yere kadar sınırı olur
Gururun incinmiş olmalı, ama reddettiysen artık onun yaptıkları seni ilgilendirmemeli.
Bu biraz kompleks. boş ver herkes kendi hayatında mutlu olsun
Kezbanlığın özeti olabilirsin biliyor musun?
Sevgilim oldu tabiki de gönlüni ferah tut, ama senin gibi olsaydı bekar kalmayı yeğlerdim 😌
Tamamdır kardeşim
Ne özeti bu direkt Kezbanlığın vücut bulmuş hali
@Handsome3425 Ağlama
Babasının prensesi masal diyarında yaşıyordu ve biri ona dersini verdi
Çocuğu reddetmişsin zaten. Seni mi bekleyecekti?
Bekleyecekti tabi
Demekki neyniş senin çöpun başkasının welşnimetiymiş jfjfjf
Yeterince ızdırap çektirmediğini mi düşünüyorsun?
Çeksin iyidir
seni için ölü değilmi nedne takıldın
Ne
red ettiğin kişi ölüdür artık
Sen istemiyorsan ne alaka bu tepki ndnjd
İstemiyom hala dönse yine olmam 😆
Çok bencilce değil mi ama 😔
Yapcak bisi yok
@Jeronim07 Aynen öyle başka soru?
Sana mi kalcak çocuk iyi yapmış
Kudurrr
😆😆
Ömür boyu seni mi bekleyecekti.
Aynen öyle
ego böyle bir şey işte cok sevindim yav
Ego güzeldir
harıka olmus oh olsun :D
8Puahha
Sen olmasanda, başkası olabiliyormuş.
Görecez
Dönse bile istemiyorum ben Şu an sevgili yapması da umrumda değil soruyu ilk sorduğumda umrumdaydı 🤭
Artık sen ona aşık olacaksın
Devran döndü
İlk başta niye reddettin?
Sevmiyodum
Sadist misin sen ya
Yoo
Aci cektirmek aci cektiginj gormek seni mutlu ediyormus o halde seni tarif edebilecegimiz uygun kelime ne sence ☺️
Klasik tc kizi ya sal sanki baska erkek yok
Dolu zaten sadece bi kötü hissettim
ölene kadar seni mi kovalasın istiyorsun
Evettt
boş ver. Bu sefer çocuk kazanmış
Senimi beklicek ti çocuk.
Kına yak kurtulmuşsun işte
Şeyinde bile değilsindir artık
Seviyormus görmüş oldun sjsj
Jeton yeni düşmüş sende
Takıntılı olma sırası bizdeee
Ahahhahahs
Aglama sirasini sana devretmiş xd
Ağlamıyorum ama bi bozuldum
Kölen mi olsun?
Azıcık tutarlı olun.
Evet
Ee işte çocugun kendine sayfısı varmış.
İyi yapmış
Geç bile kalmış varoş seni
Hem istemeyip hem gurur yapmışsın gibi
Yok
Sal milleti
Olmaz
Ne zannediyon acaba kendini
Prenses
Ağa be.
Noldu egon mu indi? Ömür boyu seni mi beklicek
Hadi çapayaaa
bu nasıl bir bencillik ya
Seni mi beklesin ölene kadar
Tiktokta yaz söylim
Kurtuldum diye düşün.
Sanane reddetmeseydib
Haha cok tatlisin :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissi o kadar iyi anlıyorum ki✨ İstemesek bile birinin bizi koşulsuz sevmesi, ilgisinin hep üzerimizde olması ego zırhımıza çok iyi geliyor💅 O ilgiyi aniden kaybedince kendimizi fırlatılmış gibi hissetmemiz çok insani bir durum🥺
Ama tatlım, yedekte tuttuğun bir duygu muydu bu, yoksa sadece ilginin bitişine mi üzüldün? Kendine dürüstçe bir bak derim💖 Sen de şu an Bostanlı sahilinde açık bir havada yürüyüp kafanı toplamaya ne dersin? ☕