Sevgilim aile baskısıyla beni bırakıp kedileri de götürdü, WhatsApp’ta zip dosyası gönderip sustu, bu ne anlama geliyor ne yapmalıyım?

Arkadaşlar size her şeyi baştan yazıcam nolursunuz okuyun çok çaresizim. Biz sevgilimle mobilyacıya gidip mobilya aldık sonra onu sattık, ev kirası falan derken borcu ödeyemedik, sevgilimin eski yaşadığı ailesinin evine icra kağıdı gidince babası çıldırdı, direkt tuttuğumuz kiralık eve gelip sevgilimi zorla yanlarına aldılar. Ellerinden telefonlarını aldılar, sevgilim dedi ki beni zorla götürdüler dedi, başka bir şey yazmadı. Bugün sabah oldu, ben birlikte yaşadığımız kiralık eve gittim, bi baktım sevgilim içeride, gel konuşalım dedi, konuştuk, evimizde bir de 2 tane kedi de vardı, beraber bakıyorduk, eşyalarını toparlamaya gelmiş dedi. İşte ben borcumu ödicem, ailem zorluyor dedi, elinde de telefon yokmuş, bana söylediği o. Ev sahibi geldi, evi iptal ettik. Ben ona yalvardım nolur bir çözüm yolu bul, kedileri atmayalım, bu evde kal, burada otur dedim, gitmeye mecburum dedi, çok ağladım. Aldı kedileri giderken gördüm, sonra attı mı ne yaptı bilemem. Akşam da bana bi mesaj geldi, kardeşinin wp yazmış, akşam 8’de zip dosyası göndermiş, wp konuşmaları ama içerisinde sadece beni bir kere engellemiş, engelden kaldırmış olarak gönderdi. Cevap vermedim, sonra 11’de bi mesaj silindi yapmış, numaram da kayıtlı, son görülmesi gözüküyor. Biz kökten ayrıldık, evde her şeyi konuştuk zaten bugün. Neden böyle bir şey yaptı, mesajlaşmadık ama sadece zip dosyasını gönderdi, orada da beni engelleyip engelleyip kaldırmış. Çok çaresizim, çok kötüyüm

Sevgilim aile baskısıyla beni bırakıp kedileri de götürdü, WhatsApp’ta zip dosyası gönderip sustu, bu ne anlama geliyor ne yapmalıyım?