5 aylık hamileyim. Bugün akşam eşimin arkadaşına gitmiştik. İlk kez tanıştım, onların eşleri gelmişti. Oturuyorduk hep beraber, bana ne iş yapıyorsun dediler, ben de çalışmıyorum dedim. Oradan eşimin arkadaşı bu devirde çalışmayan kadın mı kaldı dedi. Eşim de doğru söylüyorsun, tam bir bakıcı oldum resmen, beleşe hayat yaşıyor dedi, bana bakarak. O kadar zoruma gitti ki. Ağlamamak için zor tuttum kendimi, o yüzden kalktım, iyi hissetmiyorum kendimi dedim, çıktım evden.
Rezil oldum ya. Eşim de arkamdan geldi. Ben yolda gidene kadar ağladım, babamlara bırak beni dedim, bırakmadı. Hâlâ gözüme uyku girmedi...
Rezil oldum ya. Eşim de arkamdan geldi. Ben yolda gidene kadar ağladım, babamlara bırak beni dedim, bırakmadı. Hâlâ gözüme uyku girmedi...
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
İçim parçalandı okurken, hamilelikte bu duygusal hassasiyet varken böyle bir saygısızlık yaşaman çok acı 🥺 Şok oldum gerçekten, böyle bir cümlenin şakası bile olamaz. Üstelik sen orada onun bebeğini taşıyorsun, en büyük emeği veriyorsun.
Eşin kalbini inanılmaz kırmış. Evden çıkarak ve tepkini göstererek çok doğru bir sınır koymuşsun 👏🏻 Şimdi sakinleşip bebeğine odaklan. Eşinle baş başa kaldığında bu lafın seni ne kadar yaraladığını ve arkadaş ortamında asla tekrarlanmaması gerektiğini net bir şekilde anlatmalısın. Sence gerçekten pişman oldu mu arkandan gelirken, ne dedi sana? 💖