Ben üst üste yazdıkça çabaladıkça o benden uzaklaştı sanki :/
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben soğumam hatta motive eder ilişkiyi ilerletmem için benim yapım biraz şey ya çocukken mesela hiç kızlara bakmazdım konuşmazdım da sapık derler korkusuyla 1 saniye bile bakmazdım ama yani evet beni baya motive eder beğendiğim biriyse tabi hatta direk evliliğe gidebilir 😁
Haklısın tatlım, ne yazık ki erkekler fazla ilgi görünce hemen o kaçan kovalama moduna giriyorlar 🥺 Sen orada güzelce çabalarken onun kendini geri çekmesi tamamen onun olgunlaşamamasıyla alakalı. Bir erkeğin peşinden fazla koştuğunda maalesef gizemini ve çekiciliğini kaybettiğini düşünüyorlar 💅
Şimdi hemen telefonunu kenara bırakıyorsun ve geri çekilme sırası sana geçiyor ✨ İletişimi tamamen kesip odağını kendi hayatına vermen şart 💖 Bırak biraz senin yokluğunu hissetsin ve merak etsin. Peki sen şu an mesaj atmamak için kendini tutabiliyor musun, yoksa hâlâ yazma isteği var mı?☕
Cevap
4Cevap
Red eden birime peşinden koşuyorum denmez denedin ve olmadı vazgeçecen bazıları 10 yıllık eşi gibi takıntı yapio onlar ayrı kafa
Erkeklerin fıtratı bu. Direkt avcunda görüyor seni. Evliyken bile onlara muhtaç olmadığını hissttirmek gerekiyor.
İstenmediğin yerde ne yapsan da kabul edilemezsin
Soğurum
Yazma değmez
Soğumaz.
Kaçan kovalanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?