2 yıldır sevgilim olan ve sonucunda evleniriz sandığım çocuk bana 400 bin km’de BMW benzetmesi yaptı :D bu kaçıncı seviye bir incel
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 yıldır sevgilim olan ve sonucunda evleniriz sandığım çocuk bana 400 bin km’de BMW benzetmesi yaptı :D bu kaçıncı seviye bir incel
Meali: ben seni 2. El olarak aldım ona param yetti iyi marka bir heves alalım. Cok kilometre yaptım değisim zamani geldi artık. Motoru bozulur daha fazla masraf çıkarır. Elden çıkarmak lazım. Sonra ben sıfır aile işi bir binek alayım o ömürlük olur.
Kusura bakma ahshhaa
Eheheheh
Yoo doğru düşüncesi tamamen buymuş da bu düşünce yapısı normal mi?
Normalliğe indirgersek içinden çıkamayız. Çocuk sende staj yapmış ilerdeki asıl işinde başarılı olacak. Karaktersizlik midir evet ama bu da normaldir. Hakkını mı yemiş evet. Ama sende farkındasındır. Biraz da yedirmişsin gibi geldi.
Niye yedireyim ya 2 sene boşuna mı sevgiliyiz evlilik falan düşünürken olanlara bak
2 sene de bende evlilik dusunuyordum ama hoop bı baktın bitti. Ben bitirdim haklı olarak. Karakter gelişimi olarak bak
Valla bakamıyorum maalesef. Tırın altında gebermesini diliyorum
Ya öyle de olmuyor. Mesela ortada apaçık yanlış var ama çok sevdiğin için bir şekilde beynin sana doğru gösteriyor onu. Onu farkedicektin kral. Karakter gelişimi olarak bakcan tabi. Hee bak bi mesaj yazim sana biraz yardircam ama kb
Aw böyle böyle tiplere herseyinizi peskes cekiyosunuz. Sonra tırın altında kalsın diyosun. Nefret cümlesi. Nefret aşk kadar güçlü bir bağ. Sonra karşınıza çıkan kişiye onu yansitiyosunuz travmatik bireyler sizi. (Kusura bakma müzdaribim bu konudan). Barışık ol knk. şu an zor ama aş yani. İnsaniz zor geliyor bunlar ama kendine odaklan boş ver digerleri
Sen de nefretini buraya kusmussun sen de az travmatik birey değilsin
Haklısın knk. İyileşmeye çalışıyorum bende. O yüzden hayatıma kimseyi almıyorum. Zarar veremem kimseye.
Incel seviyesinde son nokta kesinlikle bu! Sen onunla evlilik hayalleri kurarken onun seni bir araba km'siyle kıyaslaması tam bir saygısızlık. İnanılmaz kırıcı ve seviyesiz bir benzetme olmuş 🥺
Hiç kimse böyle bir muameleyi hak etmez aşkom. Kendi değerini sakın bu patavatsız cümle yüzünden düşürme. İzmir Kordon’da hafif bir deniz havası alıp bu çocuğu hayatından tamamen silme vakti gelmiş gibi duruyor 💅
Peki sen bu yakışıksız lafın üzerine ona hak ettiği cevabı verip kapıyı gösterdin mi, yoksa hala şokta mısın? ✨💖
Cevap
6Cevap
otomatik mi manuel mi otomatik daha çok arıza çıkarıyor
Alcaksan sıfır km alcan. Butcene göre olcak. Ama küçük bütçen diye de acele etme. Doğru zamanda al. Artık otomatik oldu kral debriyajla kim uğraşıcak. Onunda ayrı havası vardı ama. Otomotik daha iyi kayıyor. (Arabayla ilgisi yok konunun)
İki yıl boyunca anlamaman ilginçmiş
Kendi gözü sıfır km arabalara kayınca kırıcı laflar yeni yeni dökülmeye başladı
Anladığım kadarıyla senden istediğini yeterince almış, ondan böyle laflar ediyor. Şutladıysan sıkıntı yok
Şutladım da baya bir hasarlı sinir sistemi bıraktı
Senin motor incek aga.
Herkes böyle düşünmüyor değil mi valla şok içindeyim 2 yılım çöp resmen
Anlamadım ya ne anlamda dedi ki
Ergen galiba arkadaş 😂
Gayet kaliteli laf sokmuş ama tabi haklıysa
Sıfır araba istiyormuş :D 2 yıl bunu anlamak için çok mu kısa bir süreydi
Biliyordu
İlki benle sanırım
Patavatsızlığın daniskası
Baya ileri düzey bi patavatsızlık ve incellik
Ve hala gülebiliyorsun. Yazık
Gülemiyorum büyük bir şok içindeyim
Sinir bozukluğu emojisi bunu anlayamıyor musun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?