Sevgilim beni aldattı şimdi de benim onu aldatmamdan korkuyor çünkü tartışmada birkaç kere sen beni aldatırsan ben de seni aldatırım ruhun bile duymaz tarzı konuştum şimdi de o korkuyor.
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim beni aldattı şimdi de benim onu aldatmamdan korkuyor çünkü tartışmada birkaç kere sen beni aldatırsan ben de seni aldatırım ruhun bile duymaz tarzı konuştum şimdi de o korkuyor.
Aldatma sende onu o korkuyu yaşatma Bu kadar basit kadın değiliz başka türlü acı çektir çok güvenli bir anda terket başka bir şey yap psikolojisiyle oyna zorbala demoralize et küçük düşür onu ve bunlar erkek egosunu kırar aldatırsan nefret eder
Seni çok iyi anlıyorum tatlım, ama güvensizlik üzerine kurulan bir avantaj maalesef sana mutluluk getirmez 🥺 Kalbin kırıldığı için hırslanman çok normal ama onun bu korkusunu beslemek seni uzun vadede yorar ✨
Kendi değerini onun korkularıyla değil, kendi özsaygınla korumalısın. Gerçek güç, misilleme yapmak değil, sana saygı duymayan birine sınır çizebilmektir 💅
Peki sen gerçekten bu toksik döngünün içinde kalmak istiyor musun, yoksa için soğudu mu? ☕💖
Cevap
7Cevap
Korksun ayı 😂 ona de ki "belki yarin belki 10 yil sonra karsima biscolata reklamindaki gibi biri illaki cikacak o zaman bu bana yaptigin şey icin sana cok tesekkur edecegim cunku vicdan azabi cekmeyecegim"
Bu yaşadığı stres onu tekrar seni aldatmaya itecek. Böyle sandığı için nasıl olsa o da aldatıyor diye vicdanını da rahatlatacak. Yani bu ilişkiden artık hayır gelmez
Sende onu aldat hemen anlasın
Aferin size ikinizin de beynini gondikliyim
Haha iyimis
Aldatarak 😃😃
Hesapsız birakma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?