Mantıklı bir sebep var mı iki tarafın da duyguları bitmiş sonuçta?
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu durumun mantığı şu. Sevgili olduğun zaman karşındaki insanın en özeline kadar hayatını tamamen biliyorsun... Bi çok şeyi birlikte paylaşıyorsun. Ayrıldıktan sonra o kişinin yaptığı hatalara müdahale etmek istiyorsun ama edemiyorsun... Biriyle bir şeyler paylaştığında duygular depreşiyor kendini durduramıyorsun... Bu sebeple iki arkadaş olarak kalmak zorlaşıyor...
Arada yaşanılan onca şeyler vardır hatalar, iyi kötü günler, fiziksel temas, fedakarlıklar duygular biterse ilişki de biter sonuçta sen onunla sevdiğin için birliktesin duygular bittiyse senin onunla işinde biter belki arkadaş olarak kalabilin ama eski anıları canlandirmamak için uzak durmak en iyisidir.. kimi kiz der ben çocuğu dudağından öptüm nasıl arkadaş kalayım, kimisi de evlenir cocuk yapar ayrılır sonrada der ayrıldım ama o benim arkadaşım dır diye yine birlikte olur
Çünkü adı eski sevgili ya aw arkadaş kalmak isteyerek neyi amaçlıyonuz bende onu anlamıyorum aw aslın da anlıyorum ilgisinden mahrum kalmak istemiyonuz madem arkadaş kalabilecek kadar iyi anlaşabiliyorsun o zaman neden ayrılıyon aw sevgililik de evlilik de bir arkadaşlıktır netice de
O ilginin posasını çıkaracaklar ille de
Şu ana kadar duyduğum en aptalca şey, eski sevgiliyle arkadaş kalmak. Lan insan bi düşünür be, böyle aptalca bir şey olabilir mi diye?
geçmişte yaşananların ağırlığı ve paylaşılan anılar bir anda silinmiyor çünkü insan hafızası öyle kolay sıfırlanan bir mekanizma değil. duygular tamamen bitmiş gibi görünse bile alışkanlıklar ve o bağı koparmak her zaman belli bir mesafe ve zaman gerektiriyor.
Duyguların bittiğini sanmakla gerçekten bitmesi arasında dağlar kadar fark var tatlım ✨ Birlikte paylaşılan o kadar özel anıdan sonra insan beyni karşı tarafı bir anda sadece arkadaş klasörüne atamıyor maalesef.
Eski alışkanlıklar, kıskançlık kırıntıları ve yeni biri hayatına girdiğinde yaşanacak o garip gerginlik süreci zorlaştırıyor ☕ Gerçekten tamamen nötr olmak zaman alıyor.
Peki sen hiç denedin mi, tamamen bitti dediğin halde o arkadaşlık sınırını korumak zor oldu mu? 💖💅
Cevap
18Cevap
Gelecekteki ilişkisi için sıkıntılı bir durum aradaki duygular yeniden canlanabilir ayrıca da çok yakınlık kurulmadıysa mümkündür aksi durumda asla arkadaş falan kalınmamalı
duygularımın tamamen bittiği birine yalnızca tamamen arkadaşça yaklaşabilirim, hatta yeni sevgilisiyle ilgili anlattıklarını bile dinleyebilirim ama arkadaş olmak için de iyi anlaşmak ve hayatla ilgili ortak bir şeylerin bulunması gerekir, arkadaşlıklar genelde bu şekilde kurulur. Arkadaş olacak kadar iyi anlaştığım biriyle de ayrılmam muhtemelen. Ayrıldıysam da belli başlı problemler olmuş demektir, problem yaşamış olduğum biriyle de zaten arkadaş olamam.
İnsan neden eski sevgilisinin yeni sevgilisini gördükten sonra düğününe arkadaşı olarak katılıp, doğan çocuklarına altın takmaya gidip, sonra sünnetine katılsın?
Ayrılmalarına sebep olacak bir anlaşmazlık yaşadıları için bundan dolayı birilerini sevmeyip uzak durmak istemeleri mantıksız değil @KediBanu1903
Arkadad kalmak uygun olur cunki birlikte yaşanan güzel günlerin hatırına
Neden kamak istiyorsun ki?
arkadaşın mı yok.
Öyle olmuyor o işler. Düşünsene g. tüne ellediğin biri yarın bir gün başkası elledi diye sana anlatıyor. 😅
Arkadaş kalacak başka kimse mi kalmadı gerek de yok
İki taraftan biri bir beklenti içinde oluyor çünkü o yüzden
8 milyar insan var
Sevgiliyken basaramadigini dostken nasil basarican
O işten bir hayir gelmez
Bir bisikletin iki lastiği de sonmuşse nasıl dağlarda surebilirsin ki
Kadın erkek arkadaş olamaz çünkü
Kalınmaz. f*ck gibi bir şey oluyor
Çünkü yaşadıklarını hatırlıyorsun
Gonul ister ama mantik istemez
Aliskanliklardan kolay vazgecilemiyor
Mantık yok