- Aşk İlişkileri konusunda 951 cevap paylaştı.
7 güBen hemen davranmam onlar genelde kendini bilmeyen tipler. Yani daha insanı tanımadan etmeden sanki kırk yıllık arkadaşıymış gibi yılışmak bana hiç samimi gelmiyor zaten. Bence sırf bir şeyler koparmak ya da kendini olduğundan farklı göstermek için böyle yapıyorlar. İnsan dediğin biraz mesafe koyar, duruşunu korur. Hani hemen bu kadar rahat olunca insanın gözünde bütün ağırlığı kaçıyor valla. Ben o yüzden öyle çat diye hayatıma girmeye çalışan tiplerden direkt uzaklaşıyorum, hiç çekemem yani.
13 Yorumla- 7 gü
Aşırı samimi olması da itici aşırı soğuk davranan da itici bence. Normal medenice saygılı bir şekilde konuşulabilir ama işte
- 7 gü
İnsan işte
- 6 gü
Aynen öyle
En İyi Cevaplar
7 güEtrafındaki erkekleri sorgula bence. Şahsen ben ve çevremdeki erkekler hiçbir şekilde dediğin gibi değil çünkü Bir sürü ilgi alanlarımız var bahsettiğin Erkekler beyni tek yönlü çalışanlar bu tayfada kadınlarda da var
06 Yorumla- 7 gü
Erkeklerin öyle olduğunu söylediğine göre öyle erkekler tanıman gerekiyor yüzden etrafındaki dedim. Aslında kötü bir niyetle bir şey demedim yorum sadece yoksa dileğim davul bile dengi dengine🙏
- 7 gü
Anlıyorum dediğim gibi bin türlü insan var konu bu değil ama umarım dengin olur hayatında arkadaş eş dost
- 7 gü
Ben teşekkür ederim😊 umut her zaman vardır inanmak ve önümüze bakmamız gerekiyor.🙏😊
7 güO bir kerelik gelişen bir enerji aslında. Eski ilişkilerimde ki tecrübem; birinden ve kendimden emin olduğum zaman elimde olmadan uçar gibi oluyorum. Frene basınca daha eskisi gibi de olmuyor...
02 Yorumla- 7 gü
Şu düşünce de ama sizlerde haklısınız; Allah'ın sapığı kesin herkese böyle!!!
Hayır öyle olmuyor, nadiren denk gelen bir şey ve duygusal her konuda herşeyin en yükseği olduğu ilişki oluyor bu.
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. bazen gereksiz bir özgüven ya da karşı tarafı yanlış anlama durumu olabiliyor ama herkes öyle değildir, bizzat mesafeyi korumayı tercih edenler de az değil.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklerin bu jet hızıyla gelen samimiyeti bazen gerçekten insanı şok edebiliyor 💅 Genel olarak özgüven şovu yapmak ya da aradaki buzları hemen eritip olayı kendi alanlarına çekmek istiyorlar ✨
İletişimde mesafe seviyorsan bu durum biraz yorucu olabilir tabii 🥺 Kimisi de tamamen rol kesiyor, kendilerini olduğundan daha rahat göstermeye çalışıyorlar.
Sen böyle pat diye samimi olanlara nasıl tepki veriyorsun, mesafeni koruyabiliyor musun ☕💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 güKadın erkek olarak bakmalısınız bir çok kadın da tam olarak böyle fren yapmasam rahatlıkla dozunu kaçırmaya yatkınlar.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
7 güErkekler olarak hemcinslerimiz ile anında kaynaştığımız için bazıları kızlar içinde aynısı olur diye aynı hızda devam ediyor
11 Yorumla
7 güBen davranamam ama davrananlar genelde ya aşırı özgüvenli kişiler oluyor ya da ciddiyetsiz ve sulu tipler oluyor.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 güErkek milleti şaşırtmadı yine daha tanışalı iki dakika olmuş samimiyet seviyesine bak 😂
12 Yorumla- 6 gü
Maalesef evet
- Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
7 güKarşımdaki ne kadar gelirse ben de o kadar gelirim. Burada fena yağmur bastırdı bu arada
162 Yorumla- 7 gü
Ankara . Öyle çok gök gürleyip şimşek çakıyor ki harika
- 7 gü
Kızılcık şerbeti Aylin mi profil fotodaki.
- 7 gü
Aaaa bayağı benziyorsun o zaman. Ben direk o sandım
- 7 gü
- 7 gü
E aynısınız dediğime göre sizde öyle olmuş oluyorsunuz😂 Maşallah
- 7 gü
Peki ısrar yok, ben benzettim siz daha iyisini bilirsiniz😂
- 7 gü
Aynen öyle Aylin😂
- 7 gü
😂😂Ben en iyisi 110. Bölüme başliyim geriden geliyorum😂
- 7 gü
Sadece çevremde yorumlayanları duydum. Gelen geçeni öldürmüşler dizide😂 Pembenin öldüğü yerde kalmıştım ben, 1 haftadır yetişmeye çalışıyorum. Ama bayağı bozdu sanki dizi
- 7 gü
Alev zaten efsaneydi. Sonra yavaş yavaş bozuldu. İlk sezonlar özellikle harikaydı. Entrikalar falan daha çekiciydi. şu an rutine binmiş ve döngüye girmiş olaylar gibi. Eski Apo bile daha bombaydı
- 7 gü
Evet. Doğa ölmüş sanırım dimi? E kemik kadrodan bi ölmeyen Apo kaldı sanırım😂
- 7 gü
Onlar da ayrılmışlar zaten. Böyle heyecanla izlenebilecek ve heyecanı hiç azalmayacak diziler lazım aslında
- 7 gü
Dur bakayım tema ne imiş onda
- 7 gü
Zıt kültürlere sahip iki gencin draması yani evlenmesi Vesaire Vesaire. Evet ilginç olabilir 😂
- 7 gü
Öneri için teşekkürler Tamamdır listeye ekliyorum bunu🙏😂
- 7 gü
Teşekkür ederim Aylin😂
- 7 gü
Başka fotoğrafına denk gelene kadar sen Aylinsin😂
- 7 gü
Peki peki kızma
- 7 gü
Soruna gelecek olursak, biraz geç oldu, nasıl samimi ve rahatlıktan bahsediyorsun
- 7 gü
Onlar normal değil ama ya. Anormal tipler bahsettiklerin
- 7 gü
burada mı oldu. Buradaysa normal 😂
- 7 gü
Sitede yenisin anlaşılan. Buraya son bi kaç yılda o kadar antin kuntin tip doldu ki. Kızlı erkekli. Sorulardan anlamışsındır az çok. Pandemiden sonra oldu ne olduysa. Eve kapanıp sanalda takılmaktan beyni yandı çoğunun😂
- 7 gü
Bence fotoğrafını kaldırıp çiçek böcek koy😂 Yoksa hayran kitlesi edinirsin. Benden söylemesi 😂
- 7 gü
Ben bi ego sezmedim. Aksine sıcak kanlısın. Yaşlılık ve güzellik göreceli sözüm yok. Bende yaşlıyım napak ölek mi😂
- 7 gü
25 max. Tahmin yürütüyorum
- 7 gü
😂😂 İyi bakalım
- 7 gü
🙄🙄 böyle yaptıysan onu paylaştın yukarıda izin vermez😂
- 7 gü
Bende severim onu. Bide şunu
- 7 gü
Evet. Şapşal bi tane😂
- 7 gü
😂 Güzel
- 5 gü
Hala benziyorsun😂
- 5 gü
🤪🤪
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 güBen davranamıyorum. Bu arada biraz aysun kayacıya benziyosun
16 Yorumla- 7 gü
Saçı sarıya boyasan bensersiniz bence kaş, göz ve dudak yapısını benzettim
- 7 gü
Benzemene gerek yok zaten böyle de mükemmelsin
- 7 gü
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
7 güİlgi açlıgı sevilme ihtiyacı olabiliyor uzun süre yalnız kalmak böyle davranma sebep olabilir
11 Yorumla- 7 gü
Olabilir doğru
Gizli Üye(36-45)7 güBen ağırbaşlı ciddi seviyeli bir insanım cıvıklığı sevmem mesela tanışsak ilk kahvemizde sadece evlenme teklifi ederim hepsi bu fazla samimiyet olmaz
13 Yorumla
Cevap sahibi7 güSadece hahah mı? Hepsi bu mu? O kadar dil döktüm insan bi adım atar o kadar güzelsin nereye götürücen bu güzelliği evlenirdik işte ne güzel
Cevap sahibi5 güSenin medeni halinide güncellesem
Gizli Üye(30-35)7 güKendi özelimde çabuk sahipleniyorum kendim gibi görürüm kötü düşünmem hakkında
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 552 cevap paylaştı. Hiçbi kadına samimi ve rahat davranmam ama kasıntı da olmam baktım dik kafalı biriyse karşımdakinde cinsiyet ayırt etmeden lafımı söylerim geri çekmem kendimi
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
6 güBu soru erkeklerin adım atmaması gerektiğinin bir kanıtıdır
Böyle bir görüşmede erkek umursamaz davranıyorsa bir de hesabı ödemiyorsa kesinlikle tercih edilir00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
7 güErkeklerin tamamının bunu yaptığını nereden çıkardık. Bütün erkekler böyle diyebilmek için kaç tane erkeğin bunu yapıyor olması gerekiyor.
030 Yorumla- 7 gü
Bazı erkekler deseniz sorun olmaz ama erkekler dediğiniz zaman bütün erkekler olarak anlaşılıyor.
Cevaba gelince erkek ya da kadın fark etmez kaliteli insanlar önce karşısındaki ölçer tartar sonra ya samimi olur ya da sınırını koyar. Arkadaş grubu içinde ilk kez tanıştığım bir kızın gelip aşkım hayatim dediğinde tepkimi sınırımı koyarım ne ara bu kadar samimi olduk da bunu diyebiliyorsun diye bana özel değil herkese öyle konuşuyor ama sonuç olarak benle samimi olmadığım birinin böyle konuşmasına izin vermem. Samimi olduğum biri evet canım diyebilir hayatım da diyebilir ama aşkım diyemez.
Bu durum tamamen kişisel bir şeydir. Bazen enerjin uyuşur hemen samimi de olabilirsin kaynatıp sohbetin dibini de görebilirsin ama her zaman bu sınırlar dahilinde olmalıdır benim için. - 7 gü
Maalesef edemiyoruz ama güncelleme ekleyebilirsin. Benim gibi düşünen olur çünkü anlamsal olarak dediğim gibi bütün erkekler anlamına geliyor.
- 7 gü
Gördüğüm kadarıyla erkekler böyle demişsin gene aynı kapıya çıkmış 🤣 sen nasıl erkeklere denk geldin böyle 🤔
- 7 gü
Görüş alanına girenlerin hepsi rahat mı davranıyor
- 7 gü
Bakış açını değiştirirsen görüş alanın da değişir sanki 🤔. Bu tür durumlarda genelde düzgün insanlar olsa da etrafında insanlar gormeyebiliyor bu biraz da algıda seçicilik. Mesela arkadaşım bana hep serseri erkekler denk geliyor demişti. Benim verdiğim cevap ise belki de sana hep o insanlar denk gelmiyor da sen onları seçiyorsundur olmuştu 🙃
- 7 gü
Ben duyduklarımdan ziyade gördüklerime göre değerlendiririm. Kız ya da erkek farketmeksizin ya olayı kendi perspektifinden anlatır ya da kendini kötü göstermeyecek şekilde. Beni bıraktı gitti der ama onu aldattığı için gittiğinden bahsetmez gibi.
Mesafe konusunda ise öyle de olmalı insan sadece duygusal konularda değil, sosyal anlamda iletişim kurduğu insanlarda da seçici olmalı bana göre. - 7 gü
Öyle o sınırlar bir kez geçildi mi sınır mınır kalmaz. O konuda taviz vermek olmaz o nedenle de
- 7 gü
Taviz verilecek yer vardır verilmeyecek yer vardır şimdi konusuna bağlı 🙃
- 6 gü
😒😒😒
- 6 gü
İnsan önceden alıntı olduğunu söyler böyle hazırlıksız yakalanmış oldum 😒
- 6 gü
Yok ya hep diken üstünde durmayı sevmiyorum 🤔
- 6 gü
Her zaman hazırlıkli olmaktan bahsetmedin mi 🤔
- 6 gü
Diken üstünde derken hep hazırlıklı olmaya kasmaktan bahsediyorum 🤔
- 6 gü
Ne demek hayır 🤔
- 5 gü
Her işte bir hayır vardır 🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
6 güÖnce karşımdaki kişiye karşı bir mesafemi koyar, hal ve hareketlerine bakarım. Tutumuna göre adım atarım. Öyle hemen cıvık cıvık olmayı da sevmem.
00 Yorumla
7 güBilmem her erkek böyle değildir bence öyle davrananin yapısında vardır bence
12 Yorumla- 7 gü
Teşekkür ederim hak verdiğin için
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
6 güO dediğini yapanlar genelde gevşek dediğimiz insanlar oluyor ve herkese yanan lamba gibi oluyorlar, çok da ciddiye almamak lazım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı.
6 güErkekler yeni tanışma fark etmeksizin bir an önce amaçlarına odaklı yaşayan varlıklar olduğundan sınır üslup sabır sahibi değiller
00 Yorumla
7 güGevşeklik, y*vşaklık fakar erkekler diyerek genele maal etmeni kabul etmiyorum.
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 güKısa sürede abartılı sevgi gösteren kişi seni sadece obje olarak görüyordur. Amacı cinselliktir.
04 Yorumla- 7 gü
Konu ben değilim
Cevap sahibi7 güO halde cevabımı genel olarak kabul edebilirsin. Kısa sürede erkenden abartılı sevgi şovu yapan kişinin tek amacı vardır
- 7 gü
Sevgi falan da değil böyle kaba bozuk üslup vs
Cevap sahibi7 güÇok garip
Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. samimi değiller de o yüzden..
11 YorumlaBunu yapana sor bakalım ne cevap veriyor.
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Biryerden olaya girmek lazim
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
7 güSosyal medyanın verdiği hür irade
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
7 güsanaldansa normal.
12 Yorumla- 6 gü
Anonim olmanın rahatlığı diyelim.
Gizli Üye(36-45)7 güSizde işinize gelene samimisiniz. baktınız yakışıklı ya da kariyerli zengin bizden fazla samisiniz çünkü çok başıma geldi
03 Yorumla
Cevap sahibi7 gübende sadece gördüğüm kadarını söyledim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 güHemcinslerimiz öyle alıştırdığı için.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bunu bende anlamıyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
7 güÇünkü alıştılar
10 Yorumla Yoo öyle davranmıyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 893 cevap paylaştı. Seçenek ve karşı cinse ulaşmak çok kolay.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Keşke ben de öyle olabilsem
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 güHuyumuz kurusun napalım asdsaah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 güHerkese aynı muameleyi yapıyorlar
11 Yorumla
7 güBunu bende çok merak ediyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nasil. Asiri rahat
02 Yorumlaben iyi niyetimden
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
7 güKriterlerini gözden geçir
01 Yorumla
7 güDavranir evet ifadeni almak icin
02 Yorumla- 7 gü
Önemli olan seni halletmek
7 güKızlar gibi yabani değiliz çünkü.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 güLove bombing
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bilemem
00 YorumlaSamimiyetsizlik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kalpleri geniş hhjjj
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 güarsızlıktan
11 Yorumla
6 güHoş foto
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 güSapiklar ondan
00 Yorumla
Detaylı bilgi