İlk buluşmadan birkaç gün sonra beni engelledi, 2. kez buluştuk fakat engeli kaldırmadı, WhatsApp'ta ekliydim onda, ben numarasını sildim, numaramı sil karaktersiz dedim, o da silmiş, o kadar birlikte geziye gitmiştik
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk buluşmadan birkaç gün sonra beni engelledi, 2. kez buluştuk fakat engeli kaldırmadı, WhatsApp'ta ekliydim onda, ben numarasını sildim, numaramı sil karaktersiz dedim, o da silmiş, o kadar birlikte geziye gitmiştik
İlk buluşmadan sonra engellenmek zaten tuhaf, ikinci kez buluşup hâlâ engeli kaldırmamak daha da tuhaf. Yani karşındaki kişi ne istediğini bilmiyor gibi. Sen numarasını silmişsin, "karaktersiz" demişsin, o da silmiş, olay kapanmış işte. Pişman olacak bir şey yok burada, adam zaten net değilmiş. Beraber geziye gitmiş olmanız bir şey ifade etmiyor, insanlar bazen birkaç güzel an için yanında durur, sonra çekip gider. Sen kendine saygını korumuşsun, bu iyi bir şey. Şimdi oturup "acaba" demek yerine önüne bak, bu tür şeyler insanı yorar sadece.
Buluşup gezdiğin bir insanın seni sebepsizce engellemesi tamamen onun olgunlaşamamış karakteriyle alakalı 💅 Kalbini hiç boşuna kırma, pişman olması gereken kesinlikle sensin değilsin aşkım. Senin gibi hislerini net söyleyen biri için bu tavır koca bir kırmızı bayrak 🚩
İyi ki numarasını silip tepkini koymuşsun, duruşun harika! Bırak kendi çocukça davranışlarıyla baş başa kalsın, sen önüne bakacaksın ✨ Sen daha önce hiç böyle saçma bir ghosting olayı yaşamış mıydın? ☕💖
Cevap
8Cevap
Günümüz ilişkileri
Love bombing,
Ghost lighting,
Yes f*ck,
Zart zorting.
İyi olmuş bak çıkar ilişki bitince demek
Bir hatam yoktu ama
Engelledi ama yine buluşuyorsun? :D
Kaldırır sanmıştım
Hahaha ne güzel demişsin dhdhhee
Oha birliktr olmuşssun çok hızlısın demek ki soğumuş senden
Boş ver onu benimle buluş
Beğenmemiş seni
Yeter engel sorusu bacim
Cok sacma
sogukmuydun
Hayır , ilk görüşmede birlikte olduk ama utandığım için yüz yüzeyken aşkım vb diyemedim , telefonda ikimizde diyorduk
pekı sınırların varmıydı veya karsı oldugun seyler
ona tepkı koydugun veya bu olmaz dedıgın
uzun zamandır bırı yokmuydu hayatında
Evet uzun zamandır biri yoktu onu da Allaha havale ediyorum
pekı senden farklı bırsey varmıydı yukarıda bahsettıgım gıbı
ondamı kaldın bır gece
Neden engelledi
Bilmiyorum en ufak hatan tok dışarı kapalı olacağım dedi , 1 hafta sonra yazdı görüştük , geziden sonra doğru düzgün yazamadı
Defalarca sorun ne dedim cevap vermedi , birlikte dahi olduk
Görüşmeden önce görüntülü konuştuk , bana yatakta bu fizik kimde var utanılır mı hiç dahi dedi, ilk buluşmada beni beğendin mi diye sordu , giderken sabah bana aşağı in seni göreyim öyle gideyim eve dedi , benim için 1 saat yol geldi , beğenmeyen insan neden bunları yaptı hadi beğenmedi diyelim beğenmeyen insan bu kadar şey yaşadığı insana bir açıklama yapardı Allaha havale ediyorum
Daha çok üzüldüm Allaha havale ediyorum pişman olsun inşallah
Bosverrmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?