Gerçekten yakışıklıya yüz vermezler, gider at hırsızına yakışıklı derler değil mi?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten yakışıklıya yüz vermezler, gider at hırsızına yakışıklı derler değil mi?
Gerçekten yakışıklı olan birinin zaten egosu tavan oluyor bir kız ona yüz vermeyince de bozuluyor alışmış tabi etrafında kızların dört dönmesine yakışıklı birinin bir kişiye sadakat duyacağını dahi düşünmüyorum ben
Neden yakışıklıya yüz vermiyorsunuz mesela:) sıradan tiplilere ayıp olmasın diye mi yoksa alışık olduğunuz için mi.
Ben de biliyorum sıradan tipli daha avantajlı ama hala ağlıyorlarki kızlar yakışıklı seviyor bu nasıl bir kafa
Zoruna gitti sanırım yazdıklarım demş
Eğer dikkatlice okusaydın bu sorunun cevabını yukarda verdiğimi anlardın. Ayrıca sitede yatıp kalkmıyoruz kendini bişey sanma
Biraz da ben münasip yerimden uydurayım dedin galiba 😂
Bir de kendi yazdığını da siliyorsun garip
Tam bir Z kuşağı kaosu di mi bu durum! Kızlar olarak iltifat etmeyi, sevdiğimiz insanı göklere çıkarmayı çok seviyoruz. Ama maalesef bazı erkekler o özgüven yüklemesini kaldırabilecek kapasitede olmuyor. Kendilerini bir anda dünyanın en arzulanan erkeği sanıp saçmalıyorlar 💅✨
Aslında sorun tipte değil, karakterde bitiyor aşkom. Özgüvensiz birine fazla değer verince maalesef ilk fırsatta bunu kötüye kullanabiliyor. Sen hiç böyle bir iltifat kurbanı oldun mu peki, başından geçti mi böyle bir olay? 💖☕
Cevap
2Cevap
Bu göreceli bir kavram. Sana yakışıklı gelmeyen, ona yakışıklı geliyordur..
Göreceli öyle mi? Brad pitt mi yakışıklı kandıralı ferdi mi söyle bakalım
İkisi de değil. Kalbimde kim varsa, o yakışıklıdır benim için.
İşte o yüzden at hı r s ızlarını baştacı ettiniz :) havalarından geçilmiyor
Yakışıklılarda gidip güzel kızlara yüz vermiyor ben bu işten bir şey anlamadım
Çünkü güzel kızların yanlarındaki herifleri görüp çıldırıyorlar
Bir tane sevgilim oldu o da yakışıklıydı e bende güzelim ikimizde birbirimizi kıskanıyoduk ayrıldık en sonunda diğer flörtlwrimin hepside maymundan bes dk önce doğmuştu o çocuktan sonra yakışıklı biri giremedi hayatıma
Yakışıklı erkek varken neden bu erkeklerle flörtleşiyorsun.
Bu erkekler bir de ağlıyorki kızlar yakışıklı seviyor falan şaka gibi ya
Dostum bende istemem çirkin erkek olsun hayatımda, sorun şu ki yakışıklıyla beş dk konuşunca allah beyninden almış tipine vermiş diyorsun. Çirkinlerin ağzı laf yapıyor konuşma uzun sürüyor kapılıyosun
Anladınmı olayı
Her yakışıklı bir değil haddimi bil. Zaten siz kızlara göre her yakışıklı egolu, aldatır, cahil, konuşkan olmayan oluyor
Ben bu yüzden diyorum sıradan tipli erkek daha avantajlı
Sen bu soruyı sorduğuna göre muhtemelen yakışıklısın ya da öyle olduğunu düşünüyosun ama bak işte iki laf ediyoruz gelmişsin asabi asabi konuşuyorsun sanki sana yazan tüm çirkin kızları dm kutuna ben saldım
Bana ne çirkin ne güzel yazıyor beni kendinle karıştırma. Selam tanışalım mı yazanlardan özgüven depoluyorsunuz zatne
😀😀haydaaa
Vallahi hiçbir virkin erkeğin yanında aşırı güzel bir kız görmedim senin bahsettiğin kişiler ortalamadir
Yahuşuklu değilim. Kimse de demedi yakışıklısın falan diye. Tez çöker, ben gider selametle.
Olabilir ama yakışıklıdan daha avantajlısın bunu bil
Kime göre neye göre, cüzdanın dolu olsun. Gerisi çözülür, bu devirde tek kriter olmuş para. Ben 300 kiloluk adama, manken gibi kızın para yüzünden evet dediği bir senaryoda gördüm. Yakışıklı olupta, parası olmadığı için terk edilen çok adam da gördüm. Yani işin ucu hep paraya gelir. Kadının yakıtı, paradır. Saygılar...
Bu ben herkese yakışıklısin kanka diyom🤣
Yakisikli severler
Garipler sevinsin diye söylüyorum. Gönlü hoş olsun
Doğrusu bu zaten. Hangi kızın yanında yakışıklı var. Öyle bir önyargı varki yakışıklı aldatır, egolu ama tip s iz yapıyor bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?