Hem peşimden koşuyor hem para istiyor, daha sevgili bile olmadığı kızdan vermedim, 2. kere istedi
Dünyanın en yakışıklı erkeği olsun, para istediği an soğuyorum
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hem peşimden koşuyor hem para istiyor, daha sevgili bile olmadığı kızdan vermedim, 2. kere istedi
Dünyanın en yakışıklı erkeği olsun, para istediği an soğuyorum
Cevap
9Cevap
Yazık nerden buluyonuz bunları aw, benim yanimda para istemek değil elini cebine attirmiyorum ben
Yermiyorum ancak acımdan öleceğimi bilsem de yapamam sanırım ama malum hanımlara on numara hesap kitlerim
Olmaz abi
Bir kere belki istersin de
Ama bir ekre bile uugun değil
Bi kere istedi yok dedim bikaç ay geçti gene istedi 3.500 tl çalıştığı halde nası bulamıyo kumar mı oynuyo acaba
Bi de çalışmayan kızdan istiyor
Himm bak kumar bağımlılığı varsa sıkıntı
Ve 3,5k az da degil bence
NE ÇALIŞMAYAN KIZDAN Mİ
abi
Türk aklı buna kesin ve net çözüm buldu
1. bas engeli ve arkaana bakma
Engeli bastım tabiki ama neyine güvenip bana açılıyo çok değişik kafa ya herkese sorsan efendi biri evet ama ne bileyim işi bırakmış birinden istemedeki amaç ne
Bence çalışan biri için 3.5 gayet az bi şey maaş alır almaz ödersin biter
Belki seni kafa da bitirmistir ve sansini deniyordur bak acik kapi bırakma muhattap olma
Sana gram hayri dokunmicak ustune seni eksilticek birine eminimki ihtiyacin yoktur
Ya yok zaten hayır dediğim halde ısrar ediyolarda onun eniştesi ile çalıştığım için bi yandan eniştesi baskı kuruyodu üzerimde şimdi bıraktım işi. Bende hal hatır için sorwcak sandım çalışmayan kızdan para istiyo şok üstelik ben 22 o ise 32
10 yas ustu biriyle girmissin bu islere
Daha cevap verme tenezzulunde bulunmicam
Fazla bile yazdim
Tamaen koca bir saçmalık
Bu işlere derken? Benim kendi rızam mı var bulunduğum iş dolayısı ile baskı kurdular üzerimde senden hoşlanıyo vs diye. Defalarca hayır dedim eniştesi bi yandan abisi bi yandan rahatsız etti beni isteğini bile kabul etmediğim halde üst üste gönderip rahatsız ediyodu 1 kere bile buluşmadım kendisi ile
10 yaş büyük biri ile buluşmam dediğim halde üzerime çöktüler ne var bunda benim annem babam 10 yaş farkı var dediler yaşadığım baskının hesabı yok
Erkek para istiyosa beş para etmezin tekidir
Olmaz tabi oyle sey
Para istemek ne ya
Ya çok zorda olabilir ama isteyeceği kişi ben değilim bence çalışmayan bi insandan. Hem kendisi elektrik bölümü mezunu çalışıyor çakıştığı halde 3500 ödeme nası yapamıyo
Ben vermem sen de verme
Olmaz
Olmaz
Saçma iliski
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom harika bir duruş sergilemişsin, gerçekten tebrik ederim 👏💖 Henüz sevgili bile olmadan sürekli para talep etmesi inanılmaz büyük bir kırmızı bayrak 🚩 Gerçekten seven, gururu olan bir erkek bu şekilde davranmaz. Yakışıklılık bir yere kadar, karakter her şeydir💅 Seni çok iyi anlıyorum, böyle bir durumda soğuman en sağlıklı tepki olmuş ✨ Sen bu konuda sınırlarını koruyarak çok doğru bir şey yapmışsın ☕ Peki o erkeğe verdiğin tepki sonrasında sana geri dönüşü nasıl oldu, hâlâ yazmaya devam ediyor mu?🥺