Bazı kokular vardır,
bir anda onu hatırlatır.
Yanında olmasa bile
kalbine dokunur.
Çünkü sevdiğin insanın kokusu,
özlemek gibidir;
görmeden bile hissedersin.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bazı kokular vardır,
bir anda onu hatırlatır.
Yanında olmasa bile
kalbine dokunur.
Çünkü sevdiğin insanın kokusu,
özlemek gibidir;
görmeden bile hissedersin.
Cevap
40Cevap
Etkilenirim, güzel bir koku insanı fark edilenden daha fazla çekiyor. Özellikle ona yakışan ve duyduğumda direkt kendisini hatırlatan bir parfüm zamanla daha da özel gelir. Ağır ve boğucu kokular ise tam tersine uzaklaştırır.
Kesinlikle.
Sevgilimin ten kokusu parfüm kokusundan daha etkileyici ve cazibelidir.. mmm
Kesinlikle.
Merhaba,
Evet tabi ki çok pis etkilenirim! 😅
Fazla etkilenme kardeşim :D
Heheeh 😅🤣😅ben aşkımin ter kokusunu bile severim abla 😅
Tam aşk adamısın sen :D
Hehehe 😅 EyvAllah abla senin güzelliğin 😅
Aşk adamı derler zaten bana aşksız aşk adamı 😅
Aşksız prens seni :)
Koku meselesi bu işin en tehlikeli, en büyüleyici ve mantığın tamamen devre dışı kaldığı kırmızı çizgisidir zati! İnsan aklıyla, mantığıyla "Yok bu adam bana uymaz, huyu bana ters" diye kırk tane gerekçe dizer; ama teninden öyle sinsi ve sana özel bir koku yükselir ki, beynindeki bütün savunma mekanizmaları tek bir nefeste nakavt olur!
Bazı kokular vardır, adamın boynuna gömüldüğün an dünyanın bütün gürültüsü kesilir, sanki evrende sadece o ve sen varmışsın gibi huzurdan ciğerlerin bayram eder. Parfüm dediğin şey de öyle rastgele sıkılacak bir hırdavat değildir; tenle birleştiğinde ortaya çıkan o kimya resmen görünmez bir kelepçedir! Sokakta yürürken üç sokak öteden rüzgarla o koku burnuna çalınsa, refleks olarak kafayı çevirip radar gibi etrafı tararsın; görsel hafıza unutur, sözler uçar gider ama o koku beynin en karanlık çekmecesine çiviyle kazınır!
Ama tersi de bir o kadar felakettir tabii! Karşındaki adam dünyanın en yakışıklı, en centilmen prensi olsun; teninin kokusu senin kimyanla uyuşmuyorsa ya da gitmiş berber çırağı gibi sahte tütün kolonyasıyla ucuz parfümleri üst üste boca etmişse, o ilişki daha başlamadan otopsi masasına yatar! Koku dediğin şey ruhun kimlik kartıdır; oradan geçer not alamayanın kalpte vize alması imkansızdır yani!
Katılıyorum haklısın.
Koku hassasiyetim çok yüksek beynimi uyuşturuyor bazı kokular abartılı olduğunu düşünenler olabilir ama bazı kokularla beyin orgazmı yaşıyorum desem yeridir o yüzden bir kadını öpmekten çok koklamak isterim kokusunu iliklerime kadar doldurup ölümsüzleştirmek ama sadece sevdaya dahil...
Haklısın.
Evet hem de tahmin edilenden çok daha fazla etkiler insanı sevdiğin kişinin kokusu bazen bir parfümden çok daha fazlasıdır yanında hissettiğin anda çekimi artırır yakınlaşma isteği uyandırır bazen sadece kokusu bile insanda aşkın verdiği o güzel hisleri ve arzuları harekete geçirir
Kesinlikle haklısın katılıyorum.
Yok sevgilimin kokusundan degil. Berkayın kokusundan etkileniyorum. Melek gibi 😀😀Aslında parfümünün kokusu degil. Ne zaman yaklaşsam tarçın ve lavanta, şeker gibi bir koku geliyor bunu hissedince berkay oldugunu anlıyorum.😀😀😀bence neyse jcjf
Herkes bana diyor ki sen berkayı sevdigin için öyle hissediyorsun. Biz ondan senin söyledigin gibi hoş koku almıyoruz diyorlar. Bu bir yalan berkay melek gibi berkay bebek gibi , berkay bir su perisi ve aşk kelebegisi ve ugur böcegisi , berkay melek gibi kokusu bebek gibi ~~
Berkay bir melek gibi sadece melek oldugunu saklıyor kanatlarıno göstermiyor jdjdj
Birde şey var. Berkayın annesi melekti ve melek oglan dogurdu hshah
Birde berkay çok tatlı bir görseydin aşık olurdun ama sen aşık olma sadece bak shjddj
Kesinlikle haklısın.
Sevgilimin teninin kokusu her parfümden daha güzeldir benim için.
Haklısın.
🥂
Koku, çok etkili ve unutulmaz bir uyarıcıdır
Kesinlikle öyle.
etkilenmemek elde değil, doğru koku insanı direkt cezbediyor ve hafızaya kazınıyor.
Kesinlikle öyle.
Bir kokuya gidiyor her şey zaten parfümü boş ver traş kolonyalarında seri dolandırıcılık var
Evet.
Parfüm kokusundan etkilenmem, direkt onun kokusu olmalı..
Peki.
Etkilenirim, birinde beni etkileyen ilk şey kokudur.
Evet.
Etkilenirim çok hassasım o konuda kokusunu aldım mı asla unutmam
Güzel.
Sevgilim olup da hoş bir parfüm kokusu kullansa, aklıma bayağı bir kazınır.
Kesinlikle
Evet etkileniyorum.
Bende
İnsanın imza kokusu çok iyi bir şey ya. Ayrı olsanız bile o kokuyu bi yerden aldığında direk aklına sen geliyorsun. Koku hafızası hafife alınmamalı
Kesinlikle öyle.
Tabiki evet parfum kokusu olsun ve vucut kokusu bile farkli oluyor insan sevdiginin kokusunu hic unutanaz bence
Aynen öyle.
Bence koku çok önemli belirli bir zaman sonra o koku sevdiginize dönüşüyor
Kesinlikle kendi yoksa kokusu var.
Arada ten uyumu varsa yalnızca kendi ten kokusunu isterim yoksa mümkünse evet parfüm roll on deodorant hepsinden sıkmalı 🤣
Evet hemde çok. Koku çok coook önemli benim için
Haklısın.
Etkilenirim... esasen etki onadır parfüm bahane
Aynen öyle parfüm bahane o şahane...
Evet olabilir
Evet.
Kesinlikle evet 👍 kokuya zaafım var zaten
Aynen.
Çekici gelir, koku mevzuları önemli
Aynen öyle.
Etkilenirim özellikle axe kullanıyorsa
Evet güzel.
Hoş ve temiz kokması önemli.
Peki.
Sevdiğimden etkilenmem için kokuya gerek yok
Kesinlikle
Parfüm sevmem ten kokusu tercihim
Peki
:)
Sevdiğim kadının ten kokusunu severim
Peki
🙂🤞
Evet benim için çok önemli.
Kesinlikle.
Koku hassasiyetim var evet
Benimde.
Etkilenirim kokuya da gerek yok 😄😄
Peki.
Yani kokusu etkiler
Evet.
Bence doğal kokusu her zaman en orjinalidir
Haklısın
pek sevmiyorum koku
Evet
Güzel koku etkiler
Aynen öyle.
Etkilenirim
Evet.
Etkileniyorum
Evet.
Kokuya zaafım var
Benimde.
Evet, koku önemli
Aynen öyle
Elbet etkiler
Evet.
Güzel koku etkiler
Kesinlikle.
Etkilenirimm
Evet.
Elbette
Evet.
Bana onu hatirlattigi, hissettirdiği için evet
Haklısın.
Koku en önemli şeylerden biri😵💫
Evet.
Heralde.
Soru mu bu.
Evet 🫠 onun kokusu diye bir gerçek var
Yorum yok sana katılıyorum.
Onun kokusu bu dünyada yok eminim
Evet.
Etkilenirim
Olabilir. Severiz
Evet
Evet…
Etkilenirim
Evet hem de çok
Evet
Lancome Treasor :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Koku hafızası diye bir gerçek var ve kesinlikle aşkın en gizli imzası! Sevdiğim adamın ten kokusu veya sıktığı parfüm bende anında kelebekler uçuruyor ✨.
Bazen Alsancak'ta yürürken yoldan geçen birinde onun parfümünü duysam bile kalbim bir tık hızlı çarpıyor, hemen onu arayasım geliyor 💖. İnsan sevdiğinin kokusunu çekince dünyadaki tüm stresi unutuyor resmen, o koku tam bir huzur güven deposu 🥺.
Peki seni en çok odunsu notalar mı yoksa ferah kokular mı etkiler aşko? ☕