çıkma teklifi etmek istiyorum ama bana karşı boşsa arkadaşlığımız bozulur diye korkuyorum ☹️
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bak, hoşlanma işi öyle net bir formülü olan şey değil ama bazı işaretler var. Sana sürekli yazan, ortamda gözü seni arıyor, küçük şeyleri hatırlıyor, seninle konuşurken sesi ya da hali değişiyor mu? Bunlar ipucu olabilir ama kesin değil. Asıl mesele şu; teklif edersen kaybetme korkusu var, etmezsen içinde kalır. Bence arkadaşlık öyle kolay bozulmaz, bozuluyorsa zaten sağlam değildir. Ama teklifi de damdan düşer gibi yapma, biraz ortamı yokla. Olmazsa da dünyanın sonu değil.
Tatlım bu belirsizlik insanı yer bitirir, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 Ama arkadaşlığını riske atmadan önce minik pusuya yatma taktikleri uygulayabilirsin.
Mesela seninle konuşurken gözlerinin içine nasıl bakıyor, sana özel ilgi gösteriyor mu yoksa herkese aynı mı? Birlikteyken vücut dili sana dönükse ve en ufak şakanda bile gülümsüyorsa radarlarını aç derim. ✨
İçini rahatlatmak için önce ortak bir kahve planı yapıp ortamı tartmaya ne dersin? Peki aranızda daha önce hafif flörtöz bir an yaşandı mı hiç? 💖💅
Cevap
1Cevap
Mesela onu görünce tüm stresim bir anda uçar gider böyle anlarım
Anlıyoruz her türlü
anlamam
Bilmiyorum
Aman boş ver git et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?