Bence şu an kalmadı, varsa da çok az. Buna ben de dahilim. Neden böyle olduk sizce?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer eskiden ilişkilerde sahiplenme duygusu daha başkaydı, insanlar birbirini kaybetmekten bugüne göre çok daha fazla korkuyordu. şimdi her şeyin tüketimi o kadar hızlandı ki ilişkiler de bu dijital çağda aynı pratiklikle tüketilir hale geldi, bu yüzden o derin bağlar ve kıskançlıklar da ister istemez azaldı.
Kesinlikle doğru bir noktaya parmak bastın aşkım ✨ Eskiden kıskançlık biraz daha sahiplenmek gibi algılanıyordu ama artık Z kuşağı olarak özgürlüğümüze ve kişisel alanımıza çok daha fazla değer veriyoruz 💅
İlişkilerde güven ve sağlıklı iletişim ön plana çıktıkça o kısıtlayıcı kıskançlıklar da yavaş yavaş tarihe karıştı. İnsanlar birbirine alan tanımanın ilişkiyi bitirmediğini, aksine çok daha güzelleştirdiğini keşfetti 💖
Peki senin ilişkilerinde bu durum sana daha konforlu geliyor mu, yoksa bazen o eski tatlı kıskançlıkları aradığın oluyor mu ☕?
Cevap
24Cevap
seven her zaman kıskanır
Şimdi de var gadası
karılar kaşar oldu istisna namuslu dindar kızlar hariç. öyle oluncada basıp geçmelikte fazla kıskançlık olmaz.
Alisiyorsun belki de yaslaniyorsun ama sanmiyorum azalsin degiskendir bence
Evlilik öncesi o içimizdeki his aslımda sahiplenip elde etme hissiyle yola çıkılıyo, uoksa bu benim eşim çocuklarımın annesi evimin sultanı olacak kadın bu diye başlasa hiçde bu durumda olmaz bence
Siz sebep oldunuz. Erkek bize karışamaz karışamaz. AL.
Haksız mıyım
Evet şu an kim kime dum duma
Eşimin ayakkabısı kapı önünde olsa millet görür diye kıskanır içeri alrm herhalde
Medya sizi süslenip koku sürünüp bedeninizi başka erkeklere sergilemeyi özgür kadın olarak sattı. erkeklere de bunları avla arayışta bunlar diye sattı böyle oldunuz toplum olarak
Kalmasın boş ver
Neden ki
Rahat ilişki seviyor galiba
Kıskanmak güven eksikliğinden gelir.
Günümüzün koşulları bunu gerektiriyor
Kadınlar sebep oldu
Rahatlık olabilir mi
Olabilir
Eskiden ne osururduk be
Kısa süreli herkesin ilişkisi ondan
Sen nie kısmanmıyorsun kız
Tabiki şu an okadar yok erkek kıskanç olmali