Aldatmaya ne girer ki… aldatmak için illa başkasıyla yatmak mı gerekir yoksa başkasını düşünmek de aldatmaktan sayılır mı, birini unutmamak, hiç buluşmamak ama konuşmak, başkasını görünce kalbinin çarpması?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aldatmak sadece yatakla sınırlı değil, sınırı iki kişinin koyduğu bir şey, yani bazıları için konuşmak da aldatmak, bazıları için değil. Ama şunu söyleyebilirim, başkasını düşünüp eşine yalan söylüyorsan, orada bir sorun var, adı ne olursa olsun. Bir de şu var, aldatan insan illa kötü değildir ama o an zayıftır, ya da ilişkide bir şey bitmiştir, o da bahane değil. En doğrusu, aldatmayı bir eylem listesi değil, bir ihanet hissi olarak görmek, çünkü karşı taraf kendini kandırılmış hissediyorsa orada aldatma var. Yoksa "sadece konuştum" diyen biri karşı tarafı küçümsüyor, o da ayrı bir saygısızlık. Zaten en çok da o "hiç buluşmadım" savunması, aslında vicdanı rahatlatmak için söylenen bir şey. En sağlıklısı, ilişkinin sınırlarını baştan konuşmak, çünkü herkesin çizgisi farklı. En çok da o yalan, aldatmanın kendisinden daha çok yaralıyor, çünkü güveni bitiriyor. En sağlıklısı, karşı tarafı kandırmamak, çünkü dürüstlük en zor ama en temiz yol. En çok da o kişi kendini aldatılmış hissediyorsa, orada tartışma bitiyor, çünkü his gerçek.
Çoook güzel yazmışsınız 🙏
İlişkide aldatmak sadece fiziksel temasla sınırlı değil ki aşkım. Partnerinden gizlediğin, öğrendiğinde kalbini kıracağını bildiğin her saklı duygu ve eylem aslında bir güvensizlik yaratır. Başkasını düşünüp onunla duygusal bağ kurmak veya sürekli gizlice konuşmak tam anlamıyla duygusal aldatmadır ✨
Aldatan insan otomatikman kötü biri demek yerine, ilişkisinde dürüst olamayan ve karşısındakinin emeğine saygı duymayan biri diyebiliriz. İnsan kalbine her zaman söz geçiremeyebilir ama dürüst olup ayrılmayı seçmek varken gizemli işler çevirmek olgunlaşmamış bir davranış 💅
Senin sınırların bu konuda tam olarak nerede başlıyor peki? ☕💖
Cevap
12Cevap
Ben benden gizli is yapmasini bile aldatma sayiyorum
@Serhat-98 bu bilgi hangimize yariycak
@Serhat-98 keskinse bana zarar
Ben hiç aldatmadım ama aldatıldım
Evet aklından geçmesi bile aldatmaktır. Düşünmek beklemek heyecanlanmak hepsi. İllaki ki temas olması şart değildir. Aldattın mı yoksa Aldatıldın mu?
İkisi de
bilmiyorum herhalde ikisi de.. karmakarışık durumla ya…
olaylar karmakarışık ya hiç daralmıyım seni
Aldatmak karaktersizlik göstergesi bana göre.
Sevmiyorsanda ayrılırsın bu kadar basit.
herkes bir kalıba sokuyor
bakmak düşünmek koklamak bile kimine öyle
Allah yaşatmasın kimseye
amin
Bana göre saf kötünün kendisidir
saf kötü müdür aldatan?
Aldatmaz…. ama saf kötülük tabiri çok başka bir şey değil mi…
Buna katılıyorum… kimse kazala aldatmaz
aldatan insan rezil biridir
Bence değil uçkur düşkünüdür sadece
Bu saydıklarının hepsi aldatmaya girer
Eklermisiniz
Evliyken mi
Karmaşık
Serefsizdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?