Arkadaşlar flört ettiğim biri var, kendi doğum günümü paylaştım aradı kutladı kiminlesin, nerede kutluyorsun yanındakiler kız mı erkek mi dedi, ben de üstü kapalı nazik cevap verdim kız da var erkek de dedim cuma da birlikte kutlayalım dedi ben de yakın olmadığım kişilerden hediye kabul etmem dedim
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Verdiğin cevap nazik ama aynı zamanda sınır koymuş, o yüzden iyi. Çünkü "hediye kabul etmem" demek, "seninle henüz o samimiyette değilim" demek, bu da net bir mesaj. Ama şunu da düşün, o kişi bunu reddedilme gibi algılayabilir, çünkü flört eden biri için bu biraz soğuk bir cevap. Bir de şu var, "kiminlesin, kız mı erkek mi" sorusu zaten kıskançlık göstergesi, o yüzden senin mesafe koyman yerinde. En doğrusu, o kişinin niyetini zamanla görmek, çünkü tek bir mesajla karar verilmiyor. Yoksa sırf kıskandı diye geri adım atan biri, sonradan daha çok bunaltılıyor. Zaten en çok da o "yakın olmadığım kişiler" cümlesi, aslında ilişkinin seviyesini de belirtmiş. En sağlıklısı, o kişi bu sınırı anlayışla karşılıyorsa, orada bir olgunluk var demektir. En çok da o anlayış, ilişkinin ilerleyip ilerlemeyeceğini gösteriyor. En sağlıklısı, sen kendi rahatını koruyorsan doğru yoldasın, gerisi karşı tarafın bileceği iş.
İyidir
Sonra engelledi beni
Hakli
Niye
Uzak flört olduğu icin
Engellemesi mi haklı
Evet
Ne alaka
Oyle