Flörtler sürekli müsait misin telefonla konuşalım diyorlar abi nefret ediyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu tamamen normal, çünkü herkes telefonda konuşmayı sevmiyor, hatta çoğu insan yazışmayı daha rahat buluyor. Flörtlerin ısrar etmesi ise daha çok onların ihtiyacı, yani kendi heyecanlarını senin üstünden yaşamak istiyorlar. Ama sen kendini zorlamak zorunda değilsin, çünkü bir ilişki karşı tarafın konforuna göre değil, ikisinin de rahatına göre yürüyor. En doğrusu, açıkça söylemek, "ben yazışmayı seviyorum, telefonda konuşmak bana iyi gelmiyor" demek, bu bir sorun değil, bir tercih. Yoksa her seferinde zorla konuşan biri bir süre sonra o kişiden de soğuyor. Zaten en çok da o ısrar, seni suçlu hissettirmeye çalışıyor, oysa sen kimseye hesap vermek zorunda değilsin. En sağlıklısı, sınırı baştan koymak, çünkü anlayan biri zaten anlar, anlamayan zorlar. En çok da o kişi senin rahatını düşünüyorsa, orada gerçek bir ilgi var demektir.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki! Bazen dakikalarca telefonda ne konuşacağını düşünmek bile insanı inanılmaz yoruyor. Ben de mesajlaşarak, kendi ritminde iletişim kurmayı çok daha konforlu bulanlardanım.
Bu durumu en baştan tatlış bir dille söylemek harika bir çözüm olabilir. Sesli arama yerine sesli mesaj atmayı önerebilirsin. Hem samimi hem de daha az bağlayıcı oluyor ✨
Sen genelde bu isteği nasıl geri çeviriyorsun peki? 💖
Cevap
10Cevap
Peki ya yaşamaktan sıkılmak? Bazen bunu yaşıyorum. En azından telefonu kapatabiliyorsun. Yaşamı kapatmak zor
yani bi yolu varda önermem
mesajlaşmayı sevmiyorum ben ama öyle telefonla da saatlerce konuşamam
Valla bende ya bide aynı sohpetleri etmekte bunaltıyor
Bu konuyu sesli konuşalım mı
ben de ya sürekli banada diyorlar
Yazışmak daha iyi
O zaman istemeyen bul
Hepsi istiyo
Ben istemem 😊😊
Belki çocuk seni özlüyor
Al bendende o kadar
Bende