Veya siz evlisiniz, karşınızdaki bekar kişiye aşık oldunuz mu üüff anlayın işte uzatamam, şarjım az byeee
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer evli erkek candır , evli olmayandna farkı 2-3 kadına bakabilecek zeka ve parası vardır. Adamın bir düzeni var. Bekar erkek gider yayar bu sktim şukadar posta attım , Evli erkek bunu asla asla söyleyemez gizler. Sıkıysa söylesin karısı keser. Birde illegal seksin korkunç çekiciliği vardır. Yani burada seven kızda illegal oldugunu bilir erkek te. Burdaki korku heyecan yakalanma korkusu kadındada erkektede vardır. Buda Adrenalin salgılatır mutluluk hormonu.
Evlenmeden önce yapılan kaçamakları düşünün çok heyecanlı çok adrenalin dolu korkular bekaretin bozulma kokrusu, hamile kalma korkkusu yuzünden çok defa ölüp ölüp dirilirsi, Ailenizin göreceği kokrusu, ama evlenincede hiçbir sihri kalmaz bunun sebebi o heyecanın bitmiş olmasıdır. Demekki heyecan yapıyormuş hep özlersin evlenemden önce yaptıgın sevişmeleri. o korkuyu ama bir daha geri gelmez. Korku olmasaydı belkide heyecan olmazdı. Evlenince her şey var Ama adrenalin yok. Mesela kocacıgım ağaçta seks yapalım ya da meşhur bir bianın asasöründe demez artık kavuşmuştur 2side.. Evlilik var Adrenalin yok , farkında mısnız hep yasak olan şeylerden zevk alırız :)
Mutluluk hormonu adrenalin değil dopamindir. Adrenalin, tehlike ve korku hormonudur
@Ciddimizahçı Yanılıyorsun Adrenalin de keyif verir mutluluk verir. Dopamin uyuşuk olan hormon , Aksiyon olan Adrenalindir. Mesela Adrenalin salgılamak nasıl mutluluk verir :) Seks te acı ve zevk şiddet. çogu ilişkide az da olsa hasar olur haz acı , hadi onu geçtim. Sİnemaya gittiniz çok kötü bir adam sinema izleyicisi kadın erkek karışık Kötü adam 100 kişiyi canice planlar yaparak öldürüyor, fakat filmin sonunda hiç kimsenin tanımadıgı çocuk kendini geliştiriyor. Ve o canii adamı öyle öldürüyor ki bacakları ayrılıyor ya da parçalanıyor. O esnada Bütün Sinemada kadın erkek alkışlıyor. Korkunç mutluluk. Sevdiğiniz futbol takımı karşıki rakibe gol atıyor zevk yarın sabah yenilen arkadaşınla zevkini paylaşıcan onu kızdırıcan çünkü bu Adrenalin dopamin değil. Adreanlin katiller de bu şekilde öldürür. Ancak adrenalini çogunlukla uyarıcı maddeyle alırlar önceden beyninde öldurcekleri adamı akla uygun hale getirir, yani o adam kötü onun için vurmam lazım diye büyütür plan kurar. Adrenalin öldüren mutluluk hormonudur.
Boks maçını hayal et :) 2 erkek dövüşecek ama yarı çıplak amigo kızlar gelir önceden , işte orada kavga ve cinsellik kavga edenede izleyenede zevk verir ADRENALIN salgılarsın zevk alırsın tutugun adam kavgayı kazanacaktır , ve kazanan kızları alır gibi düşünür beyin ve seni kızgınlaştırır yani adam yener sende içinden artık kızı aldın tabi saniyelik beyinndne geçer bunlar. Adrenalin aksiyon mutluluk hormonu. O olmasa bazı işler hiç yapılmazdı. iyi işlerde yapılır. yangında birini kurtarırsın ama yanarsın o acıyı dymazssın işte bunu sna yapan adrenalin acıyı yok eder. Kurtarınca mutlu olursun
@core2duo Şimdi ben tehlike, yakalanma korkusu içinde bir adrenalinle sağlıklı bir seks yapamazdım. Boşalamazdım hatta sertleşemezdim. Kendimi baskı altında ve vicdani kaygı içinde hissederim.
Haaa dediğin adrenalin bokstur, futboldur, cinayettir zart zurt şeyler için geçerli olabilir de seks için adrenaline ihtiyacım yok, libidom yeterli. Ayrıca boksörün amigo kız motivasyonuna ihtiyacı yok. O adam cinsel açlık çeken biri değil yani her gün bi amigo kıza çakıyordur zaten. Bunun için dövüş kazanmaya ihtiyacı da yok. Amigo kızlar, ekran başındaki kitlenin s*kini doğrultup maçın reytingini yükseltmek dışında herhangi bir amaca hizmet etmiyor. Boksör için amigo kız, bir motivasyon değil aksine dikkat dağınıklığı yaratır. Mesela fitness salonlarına git. Antrenman yapan erkekler genelde kızların olmadığı yerde yaparlar yoksa ağır çalışmalarda kıza bakan biri dikkat dağınıklığı sonucu birçok kas zedelenmesi ya da kırık yaşayabilir.
@Ciddimizahçı Erkelerde seks arzusunu kızıştıran adrenalinrir Hırs yapar. Boşalmamış erkeklik hırs yapar. mesela laf attırır. ya da gösterme meyillidir. Erkek sapkınlıklarının çogu boşalmama yuzunden adam 2-5 gün tutmuştur kendini. Erkekelrde bu seksteki şiddet dürtüsü. ancak şiddetten zevk alan kızlar, ve kadın bedeni acıtılmayı sever. acı kıstırılmadan zevk alır sıkıştırılma kaplanma sadece okşanma ilk esnada sonuna doğru şiddet arzusu duyar. Yani sadece erkekte değil. Pek çok ilişkide yaralanma olur bu yaralanma kadında çatlaklıklar olabilir zevk esnasında hissedilmez ama bu adrenalin haz geçtikten sonra yanma şeklinde belli eder. Senin düşündüğün seks arzusu pasif. Sevişme zaten Adrenalin yüklü mutluluktur adı üstünde Hayvanii istek ya da yabanii istek. Vahşilik keyif verir hırs. Kadının seni azdırması kızgınlaştırması hemen vermemesi :) Adrenalin :) Saldırırsın , Sanırm bu şekilde anlatınca daha iyi anladın.
Siz neyi tartışıyorsunuz dkfkd
@core2duo Yav ne alaka! Sapıklığın sebebi de boşalmamak değil. Sapıklar her gün defalarca mastürbasyon yaparak boşalmaktan ötürü sapık oluyor. Bir yerden mastürbasyon yetmiyor ona. Parası olunca eskorta gidiyor yine yetmiyor. Beyinde reseptörler bozulunca her şeyin daha fazlasını istiyor. Beyin sistemi çökmüş adamda. Kontrol iradeden çıkıp dürtülere iniyor.
Ayrıca sekste şiddet uygulayıp yaralamak ne mk! En fazla g*te şaplak atılır. O da arada sırada bir. Seks, öfkenin değil aşkın vücut bulmuş halidir.
Nasıl yaaa! Evliye niye aşık olayım. Evli yani bitmiş. O başkasının. Ben ona niye aşık olayım. Elalemin adamının her gün çaktığı hatuna niye aşık olayım. Aşkı boş ver cinsellik yaşamam onunla. Ülkenin her tarafı istekli bekâr dul hatunla doluyken çok mu hevesliyim dertsiz başıma dert almaya.
Oldu ama pişmanım. Bu arada hiç bir yakınlaşmamız olmadı. Sadece duygusal şeyler. Giden zamanıma yanıyorum. Manipüle ederek beni beş sene oyaladı. Asla tavsiye etmiyorum. Evde sıkılan, karısı hamile, ya da fiziksel olarak kendini ispat etmeye çalışan adam bekar kızlara sarıyor. Tecrübesiz isen seni avucuna nasıl alacağını çok iyi biliyor. Çünkü adam evli. Kadın psikolojisini iyi biliyor tanıyor.
Aman sakın sakın sakın. Onlar asla boşanmaz. Ego tatmini. Karaktersiz bu insanlar.
Aşkım bu zaten bilinen birsey değil mi hiç bir evli erkek kurulu düzenini bozmaz sadece zevkine takılır
Doğru canım işte
s*laktım
Estagfurullah kuzum
🌺
ALLAH korusun diyeyim 5 sene nedir sen hiç mi bilmiyordun böyle olacağını yasın kaç bu arada
evli erkeklere bakan çok fazla kadın var. boşuna bakmayın erkekler düzenini bozmaktan hiç hoşlanmaz
Bence bu kadar kesin konuşma :)
Yani demek istiyor ki hiç bir erkek kurulu düzenini bozmaz
Kalbinin ritmini değiştiren o hissi anlıyorum ama bu yolun sonu genellikle kocaman bir hayal kırıklığı oluyor aşkom 🥺 Toplumun yüklediği vicdan azabı bir yana, o karmaşanın içinde kendi değerini kaybetme riski çok yüksek. Sen hayatının en güzel yaşındasın ve seni her şeyinle ilk sıraya koyacak birini hak ediyorsun 💖
Ben kendi adıma sevgilimle çok mutlu ve sadakat dolu bir ilişki yaşıyorum, bu yüzden hiç böyle bir sınırda kalmadım ✨ Ama senin durumun ne aşko, şu an aklını karıştıran biri mi var yoksa sadece merak mı ettin? ☕ tavsiyelerimi istersen profilimdeki chat özelliğinden bana ulaşabilirsin, detayları konuşuruz! 💅
Cevap
105Cevap
Hayır, hiç evli birine aşık olmadım. Evli biriyle duygusal yakınlık kurmayı da doğru bulmam.
Nerden bilelim belki evlidir belki değildir sfdhsd
Olmadı başıma gelmedi gelmesinde
Seni bir engelleyim artık sürekli ahlak dışı soruların saçma sapan
Esra Erol’da görüyorum yahu benim suçum ne
Evet bir kere kandırılmıştım instada bir oğlan tarafından çok tuhaf davranıyordu bana evli olduğunu öğrendim kankasından ondan sonra engelledim gerçekten çok kötü insanlar var aramızda lütfen dikkat edin kendinize kızlar
Hayır sevgilisi olan birine aşık oldum. Sonra onu bıraktım tabii öğrenince onun en yakın arkadaşına aşık oldum. Sonra gittim onunla çıktım. Sonra öğrendim ki diğer çocuk sevgilisinden ayrılmış uzun süredir beni seviyormuş. Ahhh ahhh bekleseymişim onu. Diğeri ile işler iyi gitmedi. E sonra en başta sevdiğime de dönemedim yakın arkadaşlar diye öyleee bir üçgen işte
Guzel hikaye
@Milanista22 nesi güzel 😂
Tam Turk dizisi modunda iste 😀
@Milanista22 yok ya pişmanlıklarımdandır. Sevgilisi olana bakmayın derler biz de bakmadık diğerine gittik hata ettik ahahahah
Son durum ne? Devam ediyor mu iliskiniz? Oburu ne alemde
@Milanista22 biri evlendi diğeri yani benim eski sevgilim olan da ş. refsizin teki. Evlenen de benim sevgili olduğumu duyunca başka kıza yöneldi daha olmaz diye düşündü nasıl olsa arkadaşı ile beraberdim
Hayirlisi... Nasip degilmis 🙃🙏
@prensesmulann bende takip edeyim bari şu durumda sevgilin yok ☺️
Maalesef ki oldum hemde 3 defa üçünüde cok sevdim ama nafile yani en sonunda karılarının uanına gidiyolar evli erkek konfor mu konfor ama cokta lazım değil parasını yiyip seks yapmadığınız sürece biblodan farkı yok
Nerelisin
Sen olmuşsundur bence hayır olmadım. Efkar seven bir tipin var ve ulaşılmaz aşkları. İlgisiz bir erkek hayatına girerse de sadık kalamazsın ilgi seviyorsun. Bu arada kötü eleştiri diye yazmadım ama öylesin belli bu.
Valla doğru bildin Elon muska aşığım
Kişisi kimse artık gördüğümü dedim 😂
E diyorum ya Elon musk off teslasına yandığım
Bir de şey ırkçılık değil fakat baskıcı ve kürt ailelerde ulaşilmaz aşk, yasak aşk ve ilgisiz evlilik/birliktelik senaryoları çok fazla oluyor.
Kendi ailenden biliyorsun galiba bizde öyle bir şey olmuyor djfjkd
Kendi ailem dediğim ırk değil adli bilişim bölümünde çalışmıştım çok vaka vardı. Gerilme sakin 😂
Gerilmedim güzelim kişi kendinden bilirmiş işi
Valla bu laflar buram buram gerginlik kokuyoe erkeğin güzeli mi olurmuş 😂
Hiç haber Tv takip etmiyor musun orada bile çok örneği var, hem ulaşılmaz Elon Musk vardı hani 😂
Yok takip etmiyorum
Sorsan kimse olmuyo olmamış ya da aman amanlar kimse doğruluk abidesi değil , bunun doğruluğunuda savunmuyorum tabiki
Peki bu evlilerin hayatlarında o kişiler kim?
Evli birine alık olunmaz o his tamamen o kişiyi elde etme hissidir aşk meşk etiketine gerek yok yani
hayır, hiç başıma gelmedi. evli biriyle ne olursa olsun o tarz bir bağ kurmak veya öyle bir duruma düşmek benim prensiplerime kesinlikle ters.
Olmadım, aşk meşk hikaye zaten; temelde amaç karşılıklı menfaatlerin toplum nezdinde uydurma, göstermelik kuralları çerçevesinde görülmesidir.
Olsam bile o duyguyu içimde yaşarım yuva yıkanın yuvası olmaz bu her iki cinsiyet içinde geçerli..
Hayır olmadım kimsede benim kocama olmasın ya canimsu
Allah korusun halilsunun karısısusu
🤭🤭🤭
Aldatma olmadığı sürece insan sevebilir ayrılıp ilişki yaşanmalı
@Both_Angel_and_Devil haklısınn
Daha soruyu sorarken kaçıyorsun, cevap olarak ne bekliyorsun ki.
Asla olduysam da vazgeçmeye çalıştım vazgeçtim bu doğru değil
Hayır, evli olduğunu biliyorsam başımı çevirir giderim bu benim kırmızı çizgim.
Evli olmayan birine bile aşık olmadım evlisine olayım
Bekarlarla ne işimiz olur yav 😀😀😀😀 şimdi gerçek anlarlar jçjçj
Evet çook zor bir durum ama olmamalı. Öğrenince ayrılmak gerek bilmiyorsan eğer yani
Cevapları okudum şu ilişki yaşadım vs diyen erkekler dışarıda adamım diye geziyor ne acı.. Ben olmadım o gözle bakmıyorum ilişki de yaşamam asla bunların normalleşmemesi gerekiyor
Bekar olanına aşık olmamadık ki Evlisine aşık ol olalım
Olmadım ve olmam, olan dingillere allah akıl fikir versin
Hayır olmadım zaten evli insanla da işim olmaz.
Aşık olmadım ama çok hoşlandığım birileri olmuştu !
Onlar benden önce hareket ediyor.
Arkadaş olmak bile istemiyorum sonrası başka noktalara varıyor.
evet evli bir kadına aşık oldum, o da bana aşık oldu.
Evet eski sevgilimin annesiyle sevgili olmuştum kadına adeta köpek gibi aşık olmuştum onu mutlu etmek için yapmadığım şey bırakamdım 🤣🤣😃
Sonuç
Yaklaşık 2 sene konuştuk sonra kadın yakalanacağı korkusuyla ilişkiyi yavaş yavaş bitirdi
Kadın gerçekten çok güzeldi şu an 46 yaşında ama hala bebek gibi
Aw utanmada yok
Aşk ve açlık insana herşeyi yaptırır
Şaka bir yana sende çok güzelsin ❤️
Aman beni beğenme sakın ha
Kız vallahi ben kötü bir insan değilim sana yemin ederim 💐
Sevgilisinin annesiyle sevgili olan koca yürekli adamsuu
O benim değil annesinin suçuydu kadının yaptığı cilveleri görsen sen bile aşık olurdun ne yapayım kızı ruh gibiydi annesi bal gibiydi benim suçum ne
Senin niye zorunda gitti ben onu anlayamadım
Bu arada günaydın ikinize de 😊
Gece saatleri gelmiş sorulardan belli oluyor dkdlşdş
Evli birine aşık olmam Olduysam bile bunu kimseye söylemem Çünkü yuva yıkanın yuvası olmaz Ah ile yola çıkan vah ile geri döner
Hiç evlenmedim hiçte evli birine aşık olmadım Allah korusun
evlilerlede birlikte oldum evliyken karımıda aldattım pişman değilim gene olsa gene yaparım zevki bambaşka yasak şeylerin
Birde ne güzel anlatıyor
Cok uzun zmandan beri ayni sorunu yasiyorum aslinda sorun degil hayatima enerji veriyor bakis acisina gore degisir ama ne yapicagimi bilmiyorum
Evliyken birine aşık olmuştum. Hİç hoş bi deneyim olmadı.
Hayır. Olsan bile sevgilisi eşi olan kişi ile böyle bir şey yapmamalısın. Hayatın da Allah'ın da bir adaleti var seni bulur.
Hayır. Ona aşık olduğumda bekardı, ama evlendi, çocuk sahibi oldu, hala aşığım. Ha, birlikte misiniz diye soruyorsanız hayır, bana fark etmez ama o aldatmaz eşini. Bu yüzden uzak duruyorum.
Sana kalsa ohooooo.
Haysiyetsizliktir
Hayır olmadım.
Hayır olmadım, Allah korusun..
Hayir evli birine aşik olmadim olmam da
Olmadim
Aşk değilde çoklu ilişki yaşamanı öneririm
Ben muhatap bile olmam ki aşık olayım
Hayir öyle şeymi olur ya
Bekarlara zaten bakmıyorum 😈🤣
Evli veya ilişkisi olanlara yukselemiyorum
Bu olmaması gereken bişey