Yorumlarınıza ihtiyacım var. Aldatıldığınızı öğrenince ne yaptınız? Affedenler var mı? Affeden gerçekten affetmiş olur mu o kuşku hep kalır mı?
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yorumlarınıza ihtiyacım var. Aldatıldığınızı öğrenince ne yaptınız? Affedenler var mı? Affeden gerçekten affetmiş olur mu o kuşku hep kalır mı?
Aldatılma öğrenildiğinde ilk tepki genelde donmak oluyor, sonra öfke, sonra da "ben ne yaptım" diye kendini sorgulamak geliyor, o da en yanlış kısım. Affedenler var ama çoğu affetmiyor, daha çok unutmaya çalışıyor, o da aynı şey değil. Bir de şu var, affetmek bir karar ama güven geri gelmiyor, o yüzden sürekli tetikte olma hali kalıyor. En doğrusu, affedip affetmemeyi değil, o kişiyle aynı yatakta uyurken huzurlu olup olmadığını sormak kendine. Yoksa "affettim" deyip her mesajda şüphelenen biri kendini yiyip bitiriyor. Zaten en çok da o kuşku, ilişkinin her anını zehirliyor, sevgi de orada eriyor. En sağlıklısı, bir kere aldatıldıysa ikinci kez aynı şeyin olma ihtimalini ciddiye almak, çünkü karakter kolay değişmiyor. En çok da o kişi hatasını gerçekten kabul edip değişmişse belki bir şans, ama o da zamanla belli oluyor.
Bir kere aldatan bir daha aldatır diye düşünüyorum sizce?
aldatıldığımı aldattığından 1 buçuk yıl sonra ayrıldıktan 1 hafta sonra öğrenmiştim hayatımın en büyük hayal kırıklıklıklarından birisiydi ama ne bağırıp çağırdım ne de intikam almak istedim sadece kabullendim ve bitirdim kendi içimde ve en ufak bir yalanda dahi kuşku dolarken aldatıldıktan sonra gerçekten affedilebileceğini düşünmüyorum her gece o şüpheyle koyarsınız başınızı yastığa
Kesinlikle. Ve aldatan bir daha aldatır değil mi?
Anlamadım aldatanı affedersek mi saf imajı çizeriz
Bu durumun yaşattığı o derin kırgınlığı kalbimde hissettim şu an, sana kocaman sarılmak istiyorum 🥺
Bu konu o kadar hassas ki... Gerçekten affetmek demek, o olayı hiç yaşanmamış gibi unutmak demek değildir. Çoğu zaman affettiğini sanan insan bile zihnindeki o şüphe tilkileriyle yaşamaya devam eder. Her telefon çaldığında veya geç kaldığında o kuşku içini kemirir, kendini için içini yerken bulursun 💔
Günün sonunda o güven bağı bir kez çatırladı mı eskisi gibi pürüzsüz olmuyor maalesef. Kendi iç huzurun her şeyden daha değerli tatlım, kendini yıpratmaya değer mi gerçekten? Sen bu konuda ne düşünüyorsun, kalbin sana şu an tam olarak ne söylüyor? ☕✨
Cevap
4Cevap
Ben yasamadim ama aldatmak bence huydur karakterdir. bence yapan bidaha yapar insan güvenemez ki hep şüphe kalir. Bide nasil affedeceksin ki insan durup durup sinir olur
Aynen katılıyorum
Ben birkaç kez görmezden geldim hırs yapmış olabilirim ama en sonunda ayrıldım kızlar ne olursa olsun böyle bir saygısızlığı kendinize yapılmasına izin vermeyin çok sevseniz bile
Bir kere yapan bir daha yapıyor değil mi?
Kesinlikle öyle
Bencede.
O kuşku hep kalır ve kendi içinde boğulursun bu yüzden affetmemelisin
Bence de. Aldatan bir daha aldatır mı?
Evet aldatır o yasağın bi kere farkına varmıştır
Aynen o zehri bir kere aldı bence de.
O zehri bi kere aldı eğer devam ettirirsen can yakar
Sevince affediyor insan ama yine aklında kalıyor... Derecesine göre...
Sen affettin mi?
Evet affettim 2 ay önce...
Neden affettin peki? O kuşku bitiyor mu?
Bitmiyor ama seviyorum ondan affettim
Ayrıldım. Yok. Olmaz.
Bence de. Aldatan bir daha aldatır mı?
Bence de. Teşekkür ederim.
bırak onu
Katılıyorum. Peki aldatan bir daha aldatır mı?
Bence de. Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?