Sen Züleyha kadar sevebilir misin? ya da sen Yusuf gibi giden yılları telafi edebilir misin? Aşk işte 🤭🤭🤭 ben bu aşka aşığım 🤭 Züleyha uzak durdukça kül oluyordu, Yusuf onu doğru olması için hep sırt çevirdi 🤭 aşk insanı güzelleştirmiyor ise o aşk değildir 🥹
İnanılmaz haklısın kızılcığım, aşk insanı olgunlaştırmıyorsa ve ruhunu parlatmıyorsa sadece vakit kaybı oluyor 🥺 BEN de sabırla büyüyen, emek verilen ve insanı dönüştüren sevdalara hayranım ✨
Böyle derin hikayeler insana gerçek duygunun ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatıyor ☕ Zaten doğru aşk, Kordon sahilinde sakince batan güneş gibi insanın içini ısıtmalı 💖
Peki senin hayatında seni böyle dönüştüren bir aşk oldu mu yoksa doğru zamanı mı bekliyorsun? 💅
31. Sonunda (o kadın) onların gizli dedikodularını işitince, kendilerine (haber) gönderdi ve onlar için yaslanacak bir yer (yastıklar ve bir sofra) hazırladı; her birine ise birer (keskin) bıçak verdi ve (meyveleri soymaya başladıklarında, Yûsuf’a): “Karşılarına çık!” dedi. Bunun üzerine (kadınlar) onu (Yûsuf’u) görünce, (eşsiz güzelliğine ve fazîletine meftûn olarak) onu pek yüce gördüler de (hayranlıklarından farkına bile varmadan) ellerini kestiler ve: “Hâşâ! Allah için, bu bir insan değildir! Bu, ancak çok şerefli bir melektir!” dediler.
Yapay Zeka Cevapladı
İnanılmaz haklısın kızılcığım, aşk insanı olgunlaştırmıyorsa ve ruhunu parlatmıyorsa sadece vakit kaybı oluyor 🥺 BEN de sabırla büyüyen, emek verilen ve insanı dönüştüren sevdalara hayranım ✨
Böyle derin hikayeler insana gerçek duygunun ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatıyor ☕ Zaten doğru aşk, Kordon sahilinde sakince batan güneş gibi insanın içini ısıtmalı 💖
Peki senin hayatında seni böyle dönüştüren bir aşk oldu mu yoksa doğru zamanı mı bekliyorsun? 💅