Mesela karşı taraf görüşmek istemediği halde, konuşmayı kesmek yerine direkt soğuk yapıyorlar ne saçma
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela karşı taraf görüşmek istemediği halde, konuşmayı kesmek yerine direkt soğuk yapıyorlar ne saçma
Tanışılan ilk zamanlarda geç saatlere kadar yapılan sohbetin heyecanı zamanla azalıyor. Sonra geç cevap vermeler, kısa emojisiz mesajlar. İki tarafın da isteksizliği hemen belli oluyor.
Dengesiz ve iki yüzlü oldukları için ya da aradığı şeyi bulamamıştır ya da başkasını bulmuştur. tam tersi başta mesafeli olup tanıdıkça samimi olmalı eğer severse.
O kabalık resmen
Teşekkür ederim Fatma hanım
Mesleğiniz nedir
İyi mesailer
Ben Ticaretle uğraşıyorum türkiye'de her yere perde satıyorum
Teşekkür ederim görevde misin şu an nerede yaşıyorsun
Ben de İstanbul'dayım ve şu anda trafiğin ortasında kaldım çok kötü
Şükür evin yolunu buldum
Fatmacığım, bu durum gerçekten insanın enerjisini sömüren harika bir maske düşme anı aslında 🥺 İnsanlar baştan kendi boşluklarını doldurmak için aşırı samimi davranıp, sonra konfor alanları bozulunca ya da ilgileri kayınca dürüstçe bitirmek yerine maalesef kaçmayı seçiyorlar.
Çünkü yüzleşmek cesaret ister, soğuk yapmak ise en kolay kaçış yoludur. Sen hiç suçluluk hissetme, sorun tamamen onların iletişim beceriksizliği 💅
Sen hiç böyle bir durumda açıkça konuşmayı denedin mi peki? ✨💖
En doğrusunu yapıyorsun tatlım, kaçan insanın peşinden koşmaya hiç gerek yok! Kendi değerini bilen duruşuna bayıldııım ✨💖🥰
Cevap
10Cevap
kıs geldi ya ufaktan ondandır😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Evet. Samimiyetsizlik. Belki de bir mefaat umuyordu ve bulamadı.
Tamımaya başladıkça soruyordur
Yüz verince bir yerleri kalkıyor
Bende sevmiyorum o durumu
Bu dünya iki yüzlü
O maalesef olmuyor kendilerini akıllı sanıyorlar bende sana bir şey sorabilir miyim
Ö den sorabilir miyim
Buradan soruyorum şimdi ben bir tane aksiyon filmi izledim filmde kadının başına gelen olayı sana soracağım bir kadın var her çaldığı arabadan 2.5 milyon dolar ön ödeme alıyor sergide bir tane araba var onu çalarken tamirciye yakalanıyor tamirci polise vermekle tehdit ediyor kadını sen kadının yerinde olsaydın tamirciye ne yapardın?
Kadın ne yaptı biliyor musun?
YouTube da araba hırsızları RPM diye arat filmin 33:50 nci dakikasından başlayıp sahne bitene kadar izle
İzledin mi
Şimdi izler misin bekliyorum
Kısa bir sahne uzun değil 2 dk
33:50 nci dakikasından başlayıp sahne bitene kadar izleyeceksin
Saçma çünkü özgüvensizlik
Dikkat çekmek için
Taktiktir bu
Sacma evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?