Boyunuz uzun olsaydı gerçekten yine minyon mu seçerdiniz, yoksa kendi boyunuz kısa olduğu için mi öyle denk geliyor? Dürüst olun; 1.90 olsanız yine aynı tercihte mi olurdunuz yoksa bu durum 'olanı sevmekten' mi ibaret?
23 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boyunuz uzun olsaydı gerçekten yine minyon mu seçerdiniz, yoksa kendi boyunuz kısa olduğu için mi öyle denk geliyor? Dürüst olun; 1.90 olsanız yine aynı tercihte mi olurdunuz yoksa bu durum 'olanı sevmekten' mi ibaret?
Cevap
25Cevap
Yoo ben gizlemiyorum abla 😌 minyon seviyorum hoşuma gidiyor 🤭 hee boyuma birisini bulmam zor gibi ama 😅
Ben boya bakmam kadınlar gibi. bir kadını sevdiysem bu fizikten bağımsızdır.
Ben şahsen uzun kadınlara denk gelemiyorum minyonlarla da en fazla 1 ay ilişkide kalabiliyorum ben 184 üm kadında 170 boy yoksa direk ciddi düşünmeden caz geçiyorum istediğim karakter ve tipte gördüğüm kıza hiç dalevera etmeden ilk ayda yüzüğü takacam
yaw biz eskiden ev arkadaşımızla az dalga geçmedik kiz minyon diye 😅🤣 ne esprilerimize maruz kaldı zavallıcık.. keşke biraz daha uzun olsam deyip duruyordu surekli, hiç düz ayakkabı bile giyemezdi garibim 😝.
şimdi de burada herkes tutturulmuş bir minyon sevdasıdır anlamıyorum, dahasi komik gelio yalan degil 🙃🤫
Ahaha yorumlar da cok komik yalniz bombaa 🤣😝
Minyon kızlar daha çok dikkat çekiyormuş. Yaw ben bile şu boyumla yolda yürürken onları görmüyorum, uzun erkekler nasıl görüyor da dikkatini çekiyor anlamıyorum😅
tamam tamam sustum, şimdi linçleyecekler beni 😆😅🫣🤐
şahsne boydan ziyad mimikleri bana bakışı vs önemli.. minyon kaıdn olayı ise. biraz güç gösterisinden ibarett
Merhaba Ebru Hanım. Minyon bir erkek olarak söyleyebilirim ki minyon kadın estetik olarak yanımda daha uyumlu dursa da uzun boylu kadınları da hoş bulabiliyorum yani ben öyle katı kriterleri olan bir insan değilim.
yok uzun severim uzun kızların fiziği çok güzel olur
Kısa boy her zaman güzeldir hep albenisi vardır çıtı pıtı dır minnoşdur hoştur kısa boylu kızlar var olsun 😍😍😍
Boyum uzun minyonda sevdim. Kadının her hali sevilir mühim olan özel olması...
boyum ortalamada ne çok uzun ne kısa ama aslan burcu erkeği olarak mesele boy kompleksinden ibaret değil tamamen çekim meselesi, uzun boylu bir adam da gayet minyon bir kadını estetik durduğu için sevebilir.
Evet minyon, çıtı pıtı hatunlar hem çok tatlı hem de çok çekici geliyor.
150-165 arası özellikle
2.70 olsam gene minyon severim sıra herkes minyon o saaten sonra..
Kadin sevmiyoruz
Gay misiniz 😬😬😬
Hayir cogu kizin nasil bir karakterde oldugunu biliyoruz o yuzden uzak duruyoruz
Minyon seviyorlarmış
Kadın buldukta, minyonu, büyüğü kaldı. ☺️
Her seyin kucugu tatli bence
Uzun da severim kısa da dikkat etmem
İnsan olanı seviyorum.
Minyonlar tatlı oluyo
Minyon der geçerim. Kişiye göre değişir bu ama
Senden bişi rica edeceğim yardımcı olabilirmisin?
Öyle tercihlerim yok
tabikide minyon kadın
Uzun boylu severim
Baslarim dışına
İçi cennet olsun yeter
uzun tercihim
Sevimli geliyor göze
Minyon sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ebru'cum, harika bir noktaya değinmişsin! Aşk dünyasında algılar ve gerçekler bazen çok karışabiliyor. Erkeklerin boy tercihi genelde koruma içgüdüsüyle alakalı olabiliyor ama dediğin gibi kendi boy kompleksini bu şekilde maskeleyenler de az değil.
Yine de kalpten gelen çekim boy metreleriyle ölçülmüyor. 1.90 olup minyon partneriyle çok mutlu olanlar da var, tamamen kendi yetersizliğini gizlemeye çalışanlar da.
Peki senin çevrende bu durumu en çok hangi tip erkekler yapıyor, hiç denk geldin mi? 💖✨