Sevgilimle dogum gunumden once agır kavga ettik, kutlamaması ve gelmemesi ne anlama geliyor, bu iliskide kim haklı kim haksız?

Yaklaşık 6-7 aydır birlikte olduğum sevgilimle son zamanlarda sürekli aynı konulardan kavga edip barışıyoruz. İkimiz de normalde Yalova’da yaşıyoruz ama o iş için bir süredir İstanbul’da, halasının yanında kalıyor. Bu yüzden zaten birbirimize ayırdığımız zaman azaldı ve benim en büyük problemim de onun bana yeterince zaman ve emek ayırmadığını düşünmem.

Son kavgamızda gece 12 civarı görüntülü konuşuyorduk. Benimle konuşurken uyuklayıp duruyordu. O sırada kuzeni arayıp dışarıdan kendisini almasını istedi ve kalkıp kuzenini almaya gitti. Ben de daha önce defalarca, kuzeni bile olsa şoförlük yapmasından rahatsız olduğumu söylemiştim. Çünkü benimle vakit geçirmek için çoğu zaman yorgun olduğunu söylerken, başkası aradığında gece 12’de kalkıp gitmesini anlayamıyorum. Madem birini dışarıdan alıp eve getirecek kadar enerji buluyor o zaman benimle konuşarak o enerjisini harcasın. Ve ayrıca bu çocuk işe gidiyor sabah 7’de kalkıp, bunu arayanlar da kendi ailesi, hiç onu düşünerek hareket etmiyorlar ona daha çok sinirleniyorum yani o sizi almak zorunda mı, o yokken siz nasıl idare ediyorsanız öyle edin diyorum. Neyse tartışma büyüdü ben ona “ben de senin bana yapma dediğin ne varsa yapacağım, madem sen beni dinlemeyip gidiyorsun ben de yaparım” dedim o da bana “saçma sapan düşüncelerini kendine sakla”, “ne halt ediyorsan et, umurumda değil”, “git yapma dediğim ne varsa yap, kaç kuruşlukmuş karakterin göster” ve “ben de saf saf yarın için plan yapıyorum, saflık işte” gibi şeyler söyledi.

Çok ağır kavga ettik ve ayrıldık. Ertesi gün benim doğum günümdü. İstanbul’dan Yalova’ya gelebileceği son feribot saatine kadar da gelmek için hiçbir girişimde bulunmadı. Doğum günümü de hiç kutlamadı. Ben de sabah konumumu kapattım, TikTok’taki baş harfini ve ilişki tarihimizi sildim, daha sonra Instagram ve TikTok’tan da çıkardım/engelledim. O da silmiş tarih ve harfi. TikTok’tan da “kafada bitti, kafa da bitti.” diye bir videoyu tekrar paylaşmış.

Şimdi dışarıdan objektif bakınca merak ettiğim şey şu: Sizce burada kim nerede haksız? Onun doğum günümde hiç kutlamaması ve yanıma gelmek için hiçbir çaba göstermemesi ne ifade ediyor? Bu ilişki dışarıdan nasıl görünüyor
Sevgilimle dogum gunumden once agır kavga ettik, kutlamaması ve gelmemesi ne anlama geliyor, bu iliskide kim haklı kim haksız?