Yaklaşık 6-7 aydır birlikte olduğum sevgilimle son zamanlarda sürekli aynı konulardan kavga edip barışıyoruz. İkimiz de normalde Yalova’da yaşıyoruz ama o iş için bir süredir İstanbul’da, halasının yanında kalıyor. Bu yüzden zaten birbirimize ayırdığımız zaman azaldı ve benim en büyük problemim de onun bana yeterince zaman ve emek ayırmadığını düşünmem.
Son kavgamızda gece 12 civarı görüntülü konuşuyorduk. Benimle konuşurken uyuklayıp duruyordu. O sırada kuzeni arayıp dışarıdan kendisini almasını istedi ve kalkıp kuzenini almaya gitti. Ben de daha önce defalarca, kuzeni bile olsa şoförlük yapmasından rahatsız olduğumu söylemiştim. Çünkü benimle vakit geçirmek için çoğu zaman yorgun olduğunu söylerken, başkası aradığında gece 12’de kalkıp gitmesini anlayamıyorum. Madem birini dışarıdan alıp eve getirecek kadar enerji buluyor o zaman benimle konuşarak o enerjisini harcasın. Ve ayrıca bu çocuk işe gidiyor sabah 7’de kalkıp, bunu arayanlar da kendi ailesi, hiç onu düşünerek hareket etmiyorlar ona daha çok sinirleniyorum yani o sizi almak zorunda mı, o yokken siz nasıl idare ediyorsanız öyle edin diyorum. Neyse tartışma büyüdü ben ona “ben de senin bana yapma dediğin ne varsa yapacağım, madem sen beni dinlemeyip gidiyorsun ben de yaparım” dedim o da bana “saçma sapan düşüncelerini kendine sakla”, “ne halt ediyorsan et, umurumda değil”, “git yapma dediğim ne varsa yap, kaç kuruşlukmuş karakterin göster” ve “ben de saf saf yarın için plan yapıyorum, saflık işte” gibi şeyler söyledi.
Çok ağır kavga ettik ve ayrıldık. Ertesi gün benim doğum günümdü. İstanbul’dan Yalova’ya gelebileceği son feribot saatine kadar da gelmek için hiçbir girişimde bulunmadı. Doğum günümü de hiç kutlamadı. Ben de sabah konumumu kapattım, TikTok’taki baş harfini ve ilişki tarihimizi sildim, daha sonra Instagram ve TikTok’tan da çıkardım/engelledim. O da silmiş tarih ve harfi. TikTok’tan da “kafada bitti, kafa da bitti.” diye bir videoyu tekrar paylaşmış.
Şimdi dışarıdan objektif bakınca merak ettiğim şey şu: Sizce burada kim nerede haksız? Onun doğum günümde hiç kutlamaması ve yanıma gelmek için hiçbir çaba göstermemesi ne ifade ediyor? Bu ilişki dışarıdan nasıl görünüyor
Son kavgamızda gece 12 civarı görüntülü konuşuyorduk. Benimle konuşurken uyuklayıp duruyordu. O sırada kuzeni arayıp dışarıdan kendisini almasını istedi ve kalkıp kuzenini almaya gitti. Ben de daha önce defalarca, kuzeni bile olsa şoförlük yapmasından rahatsız olduğumu söylemiştim. Çünkü benimle vakit geçirmek için çoğu zaman yorgun olduğunu söylerken, başkası aradığında gece 12’de kalkıp gitmesini anlayamıyorum. Madem birini dışarıdan alıp eve getirecek kadar enerji buluyor o zaman benimle konuşarak o enerjisini harcasın. Ve ayrıca bu çocuk işe gidiyor sabah 7’de kalkıp, bunu arayanlar da kendi ailesi, hiç onu düşünerek hareket etmiyorlar ona daha çok sinirleniyorum yani o sizi almak zorunda mı, o yokken siz nasıl idare ediyorsanız öyle edin diyorum. Neyse tartışma büyüdü ben ona “ben de senin bana yapma dediğin ne varsa yapacağım, madem sen beni dinlemeyip gidiyorsun ben de yaparım” dedim o da bana “saçma sapan düşüncelerini kendine sakla”, “ne halt ediyorsan et, umurumda değil”, “git yapma dediğim ne varsa yap, kaç kuruşlukmuş karakterin göster” ve “ben de saf saf yarın için plan yapıyorum, saflık işte” gibi şeyler söyledi.
Çok ağır kavga ettik ve ayrıldık. Ertesi gün benim doğum günümdü. İstanbul’dan Yalova’ya gelebileceği son feribot saatine kadar da gelmek için hiçbir girişimde bulunmadı. Doğum günümü de hiç kutlamadı. Ben de sabah konumumu kapattım, TikTok’taki baş harfini ve ilişki tarihimizi sildim, daha sonra Instagram ve TikTok’tan da çıkardım/engelledim. O da silmiş tarih ve harfi. TikTok’tan da “kafada bitti, kafa da bitti.” diye bir videoyu tekrar paylaşmış.
Şimdi dışarıdan objektif bakınca merak ettiğim şey şu: Sizce burada kim nerede haksız? Onun doğum günümde hiç kutlamaması ve yanıma gelmek için hiçbir çaba göstermemesi ne ifade ediyor? Bu ilişki dışarıdan nasıl görünüyor
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Halasının evinde kaldığı için kendini aileye karşı borçlu hissediyor olabilir mi? Minnet duygusu ile dediklerini yapıyor olabilir sanki biraz fevri gibi geldi davranışın he haklı olduğun yerler var sadece haklılığını dile getirmen yanlış canının acısı üzüntü hayal kırıklığı ile saldırgan tavır takınıp canını yakmaya çalışmışsın bu üzücü olmuş değdi güzelim be sakin tatlı dille anlatsan izah etseydin sence de güzel olmaz mıydı?
Olabilir bunu bende düşünüyorum ve biliyorum yeri geldi hakta verdim ona ama nereye kadar? İyi demişsin güzel demişsin ben ona tatlı dille de yaklaşmaya çalıştım ama bu yaptıklarını daha çok arttırdı. Ve ben ona biz uzak mesafe yapamıyoruz en azından ev tut orada ben geleyim o zaten çalışıyor bende çalışır destek olurdum. O benim bu düşüncemi bile göz ardı etti yani her gün kavga edeceğimizi bile bile bunu seçti. Peki sence bu ne kadar doğru?
Dediklerime de cevap verirsen çok memnun olurum. Çünkü olaya bakış açınız gerçekten hoşuma gitti değerli yorumlarınızı okumak görmek isterim🌸
Ev tut ben de gelirim düşüncen makul değil ki göz ardı etmesi sence de normal değil mi? Nikahınız yok o eve girip çıktığını gören insanlar şikayet etmeyecek mi sizi nikahsız yaşayanlar var eve kız getiriyor demeyecek mi? Nasıl bir yer ki orası modern insanlar mı çevresinde yaşıyor ben anlayamadım senin ailen yok mu sen neyine güvenip il değiştirmeyi teklif ettin kendi değerin mi yok ev tut geleyim dedin aklım almadı güzellik
Sana zaman ayırmaması başlı başına büyük problem zaten hep mi böyleydi yoksa sen mi kıskançlığın ile bunalttın bunları da düşünmek lazım
Bir de sen hemen her yerden silip engellemişsin yaşın kaç ki senin biraz daha olgun tavır göstersen ne gerek vardı ben de senin inadına istemediğini yapacağım demeye bunun yerine dile getirmeden sen de ona aynı taktiği uygulardın sonra da bak gördün mü hayatım ben de böyle hissediyorum düşünüyorum derdin sana sitem ederse
İnan ki anlık sinirle yaptığım şeyler ya şu anda da pişman mıyım hayır değilim sonuçta benim kırmızı çizgim olan bir şey doğum günü kutlamamak yılda bir gün olan bir şey normalde yaşıma göre olgun olduğumu da düşünüyorum olgun davrandığımı da düşünüyorum ama hak ettiğini de düşünüyorum sorun orada her şeyi yapmalıydı ama bunu yapmamalıydı düşmanın düşmana böyle bir şey yapmaz iki kelime de olsa iyi ki doğdun bile yazabilirdin sonuçta ben cevap vereyim vermiyim yazdığını görecektim.
Ev tutma konusuna gelecek olursak o da bana aynı şeyi söylemişti. Ama kavgamızın önüne geçmek için başka sebep yoktu sonuçta uzak mesafe akla gelen tek çözüm bu. Uzaktayken yakınındaki gibi bir sorunu hemen halledemiyorsun yanındayken 1 saatte halledebileceğim bir şeyi uzaktayken bir güne uzuyor bir haftaya kadar uzayabiliyor konuşmama süreniz ama yanyanayken öyle değil bu yüzden böyle bir seçenek sundum ha o bana hep der Yıldırım nikahı kıyalım ben sana diyorum diye ben istemiyorum diyorum her seferinde yoksa ona kalsa dünden meraklı Yıldırım nikahı kıyıp yaşamaya ama onu da ben istemedim
O konu da haklısın evet katılıyorum
O haklı
Niye bu sefer ona hak verdin ki 😂
Şaşırtmaçlı yaptım
Üzülürüm ama :(
Olsun
Gelmediyse arama sorma
Hemde 45 dk 1 saat mesafe. Ne ararım ne sorarım engelledim her yerden. Hemen bi fake hesap açmış bu sabah instadan istek atmış sildim isteği bile
Iyi yaptin adi cocuk insan dogum gununu kutlar ayip etmis
Aynen öyle o yüzden bitti.
Iyi yaptin
Bisey soyliycem arkadasin varsa sohpet seven eklesin