diyelim ki geçmiş zamandan beri ilgilendiğiniz, düzgün gördüğünüz bir kız var. bu kız da halanızın görümcesinin kızı yani uzaktan da akraba gibisiniz. ve kızla yeniden konuşmaya başladınız, her şey güzel gidiyor. kız size dedi ki kuzenim yani dayısının oğlu kızın annesine elifin konuştuğu var mı, olsa ne, sen ne tepki verirdin falan diye sormuş. bu soran çocuk da hem kızın kuzeni hem de sizin halanızın oğlu olsa ne düşünürdünüz
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım bu durum tam bir pembe dizi senaryosu ama çözmesi o kadar da zor değil ✨
Burada halanın oğlu yani senin kuzenin, tatlı bir merak veya hafif bir kıskançlıkla alan daraltmaya çalışmış gibi duruyor. Erkekler genelde rakip gördükleri an böyle sorularla ortamı koklarlar 💅
Ben olsaydım kesinlikle tatlı bir kıskançlık hissederdim ama bunu krize çevirmezdim. Sonuçta kız seninle konuşurken bu durumu sana anlatmış, yani sana karşı gayet dürüst ve şeffaf yaklaşıyor 💖
Kıza olan ilgini ve tavrını daha net belli etmenin zamanı gelmiş bence. Sen bu durumu duyunca ilk an ne hissettin peki, için cız etti mi biraz ☕?
hayır şimdi şöyle şu an konuştuğum çocuk benim yengemin abisinin oğlu. Bizim uzun zamandır aramızda bir çekim var zaten. Bir de benim kuzenim var benim kuzenim bunun da kuzeni oluyor yani benim dayımın oğlu bunun da halasının oğlu. Kuzenimde anneme Elif’in konuştuğu var mı olsa sen ne düşünürdün falan diye sormuş anneme ben de bu lafı bu konuştuğum çocuğa söyledim dedim ki kuzenim benim için anneme böyle bir şey soruyordu ben kulak misafiri oldum benim hayatımdan ona ne ki dedim sence bu çocuk bunu kıskanır mı yani beni araştıran kişi benim kuzenim dayımın oğlu onun da halasının oğlu oluyor
Aaa taşlar şimdi yerine oturdu aşkom! Çocuk seni kesin kıskanmıştır ama dürüstlüğün için sana olan güveni katlanmıştır ✨💖