20 yaşındayım 2 aydır dil kursuna gidiyorum bi kız var ilk günden beri gözümü alamıyorum, ilk defa böyle oldu, sanırım aşık oldum. Muhabbet etmek, konuşmak istiyorum ama yanına gidemiyorum. Bir kere not istemeye karar verdim, yanında kimse yokken gidip not istedim ama kekeleye kekeleye, kalbim çok hızlı çarpıyor ve konuşamıyorum, ellerim titreye titreye gittim. Onunla muhabbet kurmak istiyorum ama onu hem tek yakalayamıyorum sürekli sınıfta birileri oluyor, hem de kalbim çarpıyor, ellerim titriyor, gidemiyorum. Kız çok güzel, bi hayal kuruyorum, sonra "o kız sana bakmaz" diyorum. Instagram'dan istek attım, sanırım atmak için acele ettim, öküzlük ettim, o da kabul etmedi. Kurs 1 ay sonra bitiyor ama iletişim kurmak istiyorum ama yapamıyorum, ne yapacağım, yardım edinnnnnn
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
İlk görüşte aşkın o tatlı heyecanını buraya kadar hissettim ✨ Kalbinin güm güm çarpması, ellerinin titremesi o kadar doğal ve güzel ki 🥺 Kendine hiç haksızlık etme, sana bakmaz deyip modunu düşürme sakın 💅
İnstagram isteğini kabul etmediyse durduk yere ısrar etme ama kurstaki son bir ayını çok iyi değerlendir. Tek yakalamayı bekleme aşkom, sınıf ortamında dersle ilgili ortak bir soru sorarak doğal bir muhabbet açabilirsin. Kendin ol yeter ☕
Peki sınıf arkadaşlarıyla aranı biraz daha yakınlaştırıp grup sohbetlerine dahil olmayı denedin mi hiç 💖