Tercihlerime ciddi ilişki yazarsak gerçekten de normal, düzgün birileriyle ilişkim olabilir mi flört uygulamaları üzerinden
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tercihlerime ciddi ilişki yazarsak gerçekten de normal, düzgün birileriyle ilişkim olabilir mi flört uygulamaları üzerinden
Kesinlikle işe yaramaz demek doğru bir düşünce olmaz ki aksi durumları da görüyoruz. Şöyle ki duruşunu net gösterir belli edersen ciddi olabilecek insanlara da denk gelebilirsin. Evet genel anlamda profiller sıkıntılı oluyor ama bu herkesin öyle olacağı anlamına da gelmez.
yok güzelim ona yapay zekayı soktular yakışıklı 1-2 resim koyuyorlar konuşuyorsun iş buluşmaya gelince biraz daha birbirimizi tanıyalım 1 kız arkadaşım vardı normal arkadaş girdi buraya 2 ay sonra ne oldu dedim buldun ya kafayı yiycem dedi dedim ne oldu ulen dedi adama 1 DNA mı verdi kaldı hala birbirimizi tanıyalım diye arkadaşımda güzel kzdır bakan bir daha dönüp bakar
Dna mı
Hicbirsey anlamadim valla dediklerinizden😂
Kesinlikle yaramaz. Oraya gelenler doğrudan karşı cinsle aralarında daha sıcak iletişim olsun seks olsun diye gelir. Sorumluluk almaz. Çoğu boş insandır.
Ama profilini ayarlayabilirsiniz ona göre tercihlerine ciddi ilişki diye belirliyorsun ve buna göre uygulamalar vardır belki?
Olmuyor öyle dediğin gibide artık herkes Instagram dm den tanisiyor
Dogru bende katılıyorum zaten hiç sosyal medya vs tanışıp sevgili de yapmadım daha önce ama şu an duygusal olarak iyi olurdu benim için hayatımda biri olsa
Ben öyle olmam
Tabi bende ödedim öyle bedeller allah korusun
Ciddi bir ilişki arayışında flört uygulamaları bazen samanlıkta iğne aramaya benzeyebiliyor ama imkansız asla değil ✨ Profiline ne istediğini net bir şekilde yazman harika bir başlangıç. Yine de sadece o etikete güvenmek yerine, karşı tarafın iletişim tarzına ve çabasına odaklanmalısın 💖
Kaliteli ve düzgün insanlar da orada senin gibi doğru kişiyi arıyor aslında. Önemli olan beklentilerini baştan belli edip sınırlarını koruman 💅 Pekiii, daha önce bu uygulamalarda hiç ilginç bir buluşma deneyimin oldu mu ☕
Ama illaki orayı ciddi ilişki veya iyi biriyle tanışmak için kullanan erkekler vardir
Çok haklısın aşkom! Bütün erkekleri aynı kefeye koyamayız, arada gerçekten o pırlanta gibi olanlar da çıkıyor şansına ✨💖
Cevap
12Cevap
Asla ya. Sanal alemde erkeklerin tek amacı cinsellik çoğu zaten bunu itiraf ediyor burada bile
yaramaz mi bi suru insani dolandirabilirsin bile
Allah korusun
Olabilir tanışıp evlenenler var duydum
Gercektenmi
Ciddi ilişki orada ne işi var 🤣
Benim tercihim olmazdı şahsen
Tamamen şansa bağlıdır diye düşünüyorum
Oradan ciddi biri çıkmaz
Kullanmadım neymiş o uygulamalar
Bu siteden yarar, diğerleri çöp.
Olamaz seks uygulamasi onlar
Ciddi ilişki uygulaması yokmu nasıl yapcam ben sevilmek istiyorum
Disari cik
Olmuyor herkes bana bakıyor belki iş atiyor ama sonu gelmiyor
Seks yoktur tabi sende
Yok
Belkide yanıma gelmeye çekiniyorlqr yoksa baya bakan oluyor
Instagram dm mi
Instagram olur bura olur. guzel misin foto var mi
Baya güzel olduğum söyleniliyor ama isntaya profil fotosu koyamıyorum yakın çevrem ekliyor
O zaman olmaz o is kimse guvenmez sana
Neden güvenmez anlamadim profil yok diye mi
Tabiki
İhtimali var
Gercekmi
Evet en son sevgilimle ordan tanıştık yaklaşık 6 ay sürdü , onun aile sorunları sebebiyle ayrıldık. Denk gelmesi lazım.
:D ciddi misin
Evet
Hiç bir uygulama ciddi ilişki istemez. hepsi tanışıp seks. başkka bir şey beklersen senin aptallığın olur
Yok artık
Neden
Çok çıktın loveden
😭😭😭
Lovr istiyorum
:) ilk çıktığında sinirsiz mesaj vardı sonra paralı oldu. :)
Evet:/şimdi herkes sevgisini hesaplayarak ifade ediyor
Aynen öyle maalesef
Hiç sanmıyorum canım
😔napıcam peki illaki daha ciddi amaçlı uygulamalar vardir
Geliştiririyorum zaten ama yalnız kalmayı sevmiyorum birde zor donemlerim var çok iyi olurdu biri destek olsak manevi olarak
Tamam teşekkürler 😔🥹
Yaaa çok teşekkür ediyorum Amin 💖💖iyi dileklerimdesiniz💖
Bazen
Insallaj
Sanmıyorum nadiren olur
Çok saçma
Evet öyle zaten ama sevgilim olsun istiyorum
Ama sen güvene dayalı bir arkadaşlık kurmak ister gibisin
Sanaldan çok fazla ciddiyet bekleme bence ki hayal kırıklığı çok olur
Bazı şeyleri içine alan güvenli saygılı huzurlu zevkli arzusal içerikli olabilir
Sanaldan hiç sevgili arkaads falan yapmadim zaten şu ana dek
Sanaldan başla adım adım ilerleyerek yaşa
Seks istemiyorumki
En azından sevişme olmalı sanaldan olan arkadaşlıkta olmazsa olmaz gibi bakılır
Yaramaz
Kisa sureli olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?