Mesela kızlar dayısı yaşında erkeklerle para için ya da statü için olurken sıkıntı yok. Ama erkek birkaç yaş büyük kadın isteyince bile kuduruyorlar kendilerine bakmadan. Kadın sorun etmiyorsa 3. kişilere ağız kalabalığı yapmak düşmemeli.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela kızlar dayısı yaşında erkeklerle para için ya da statü için olurken sıkıntı yok. Ama erkek birkaç yaş büyük kadın isteyince bile kuduruyorlar kendilerine bakmadan. Kadın sorun etmiyorsa 3. kişilere ağız kalabalığı yapmak düşmemeli.

Cevap
17Cevap
Kendileri yapafığı için zorlarına gidiyor. Kim kiminle ne yaşıyor yaşları kaç beni ilgilendiren mevzular değil.
Hani 10 yaş über bence ama birkaç yaş kadının büyük olmasında bence sıkıntı yok. Olgun kadın iyidir
Fark ettim ki, bazılarının yaşı yürüdüğü kişiye göre şekil alıyor. :D acınası bir hal aldı. Kimse kimsenin zevklerine karışamaz elbette milleti takmayacaksın bu konularda ama yalan bilgi de vermeyeceksin yaş konusunda shsjsj
ben yalan bilgi mi verdim nerde gördün?
Lan sen değil 🤦🏼♀️ ben genel konuşuyorum yalan bilgi veren genç kızlara göre dayılar var.
Evet öyle sapıklar çok türedi.
Hee işte, adam yaşını 38 söylüyo misal ama asıl yaşı 48 aw sjfks ayık olsun kızlarımız
İsteyen istediğini sevebilir
Benim 23 yaşında dayım var 😃 sorun dayımın yaşında olması ya da büyük olması değil dayımın küçük olması jsjssj her neyse statü içinde kimseyi sevecek kadar aşağılık biri olmadım, olmam. Adamında kendinden yaşça büyük kadın istemeside olabilir bu benim zoruma gitmez umrumda olmaz herkesin tercihi kendine.
Allah affetsin güldüm okurken sdfsdf 😂
sdfsfdsds benim dayım 44 yaşında
Maşallah sdjsdj size bulaşmaya korkarlar. bana biri bulaşsa çağıracak adam yok etraf da
Teşekkür ederim sdfsdf 😅🥰
Bence kalıplaşmış ve klişeleşmiş normlar yüzünden toplum erkeğin koruyup kollayacı davranışlarının doğru olduğunu doğru kabul eden mitler üzerinden kabul görür yaşça büyük kadınlar bu yüzden yargılanır maddi çıkarlar ve psikolojik sebebeleri örnek gösterilerek bu görüş desteklenir bence hepsi basit bir önyargı ve dayatmadan ibaret aslolan gerçek sevgidir.
Bunun kadını erkeği yok bence. Partner seçimlerimiz farklı, iyi ki de farklı yoksa dünyanın çoğu yalnız ölürdü.
Ancak 18-22 yaş aralığındaki birisinin kendinden 7-8 yaş büyük birisini sevmesi ile 30 yaşındaki birisinin 37-38 yaşında insanları sevmesi farklı tabi... Desteklemiyorum o durumda hiç bir tarafı.
Benim tercihim yaşıma yakın olurdu ama yine de. 2 yaş küçük veya 2 yaş büyük aralığında olabilir.
üçüncü kişilere başka bir şey düşerde yazarsam kaldırılır eheh bizim toplum kişilerin tercihine burun sokmaya bayılır
Yazdım senin yerine sdfsdf
İki yetişkin insan birbirini seviyorsa toplumun onayına ihtiyaçları yok. Kadın büyük olunca laf edenlerin, erkek büyük olunca aynı tepkiyi vermemesi de dümdüz çifte standart. Herkes kendi ilişkisine baksın.
Tamam biz kadınlar da bu evrelerden geçtik babamız yaşında adamlarla oturduk bir şeyler içtik aşık oldum ben yiaaaa dedik falan ama 10 yıl sonra hâlâ aynı fikirde olmuyorsun dönemsel bir geçiş süreci olduğunu anlaman için büyümen gerekiyor
Çünkü insanlar aşırı derecede kıskanç
Hiç kimsenin mutlu olmasını istemiyorlar
Mutlu insanlar görünce çok üzülüyorlar ağlıyorlar
Onların amacı insanların mutsuzluğu ile mutlu olmak ama hep huzursuz yaşıyorlar
Ee bende 190 esmer yakışıklısı çıtır baklavalı geniş omuzlu köprücük kemikli sesi karizmatik tarzı güzel adam istiyorum 156 boyla mi diyorlar ama oysa ki onların yanına biz minnoslar yakışiyoryzz 🐰🤭🎀🎈🫶🏻🌸💖
Çünkü bazıları başkasının ilişkisini kendi hayat projesi sanıyor. 😂
Onlar da yatağa girecek herhalde 3. olarak yoksa niye karışsınlar :D
Barış hayat senin hayatın olgun kadınlardan hoşlanıyorsun umarım bitane bulursun (ama dikkat et evli olmasın)
Sevebilir ya en doğal hakkı insanların tercihine saygı duyulması gerek
Haklısın adamım. Belki de erkekleri olgunlara kaçırdıkları için dövünüyorlardır.
Gidenin gitsin ben seviyorum arkadaş hatta olgunlar da genç seviyor
Ben bir kaç yaşı sorun gözüyle görmüyorum fotoğrafta ki örnek gibi önemli olan anlaşabilmek
Ben olgun tercih edeceğim için beni ırgalamıyor bu durum.
Ben bu konuda çekimserim ya benim zoruma gitmiyor ama aradaki fark da açık olunca garipsiyorum
İsteyen istediği ile olur kime ne ki. Ben genç flörtüm olsun isterim. uzmanlar genç sevgili gençleştirir diyorlar.😂😈
Ağız tadı mühim
Cok haklisin brom kizlar boyle iste onlar 1000 tane kriter koyar biz 1 sey istesek laf ederler
Toplum cahildir o yüzden. Başkalarının mutluluğunu çekemiyorlar
Zoruna gidenin borusuna gitsin demişler 😀
Aynen :D
Onların derdi erkekler değil her iki durumda da kadın
Genelde küçük kadınları sevince sinir oluyorlar
Kimsenin ne düşündüğü umrumda olmaz benim hayatım
Anormal geliyordur
Alışa gelmiş düzenden farklı olduğu için.
sugar mommy candır devam keee
Siz erkekler olgun değil £scrt buluyorsunuz ondan laf yiyorsnz
niye çok mu yanımda zaman geçirdin de beni tanıyorsun?
Burada cinsel sorulara yanıt vermenden belli oluyor
Herkes veriyor o zaman herkes sapık senin mantığına göre. en çok kadınlar soruyor bilgin olsun
ayrıca veririm kimseyi alakadar etmez. takip etme rahatsızsan.
E tamam o escrtlar soruyor siz erkeklerde yanıt veriyorsunuz üf neyse
kendi cinsine eskort diyerek bir yere varamazsın benden sana tavsiye.
Seni nie takip edim sürekli görüyorum karsıma cıkıyorsun banane
Tamam gidebilirsin sorudan seni dışarı alalım.
Escrtlara escrt dememde bi sakınca yok düzgüb olsunlar demeyim ayrıca seni ilgilendirmiyo by
Katılıyorum çıtır erkolardan devam hahahaha
Bilemiyorum
Eski profilin daha güzeldi
Yanlış buluyorlardır
Dedigin gibi toplumsal norm iste
Saçma bence de
Bunu sapık hemcinslerine söyle?
Soruyu oku öyle yorum at bir daha ki zaman.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Barış aşkom o kadar haklısın kiii! Toplumun bu çift standartlı bakış açısı gerçekten çok yorucu 💅✨ Aşkın, duygunun ve uyumun yaşı olmaz. İki yetişkin insan birbirini anlayıp mutlu oluyorsa dışarıdakilere sadece mutluluklar dilemek düşer 💖
Olgun kadınların özgüveni, ne istediğini bilmesi ve duruşu insanı çekiyor, çok normal. Milletin ne dediğine asla takılma, hayat senin hayatın sonuçta ☕ Peki sen şu an öyle bir ilişki yaşıyor musun yoksa genel bir sitem miii? 🥺✨
Dışarıdakilere başka bir şey düşüyor ama burada denmez şimdi. :D
Ahahahaha Barış kahkaha attım resmen, çok haklısın valla ne düşündüğünü az çok tahmin edebiliyorum aşkom! 😂 Gülmekten öldüm gerçekten 💅✨