İlk date için İstanbul'da yer önerin genelde nerede buluşuyorsunuz yemek veya içecek için
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
22Cevap
Üsküdar da gastronomi sokağına gidin güzel mekanlar var. 216
Paçi lounge..
Kuzguncuk güzel...
Ve Kadıköy de güzel.
Kadıköy evet harika bir yer
kafeler olabilir,
Neden kebab değil
Kar yağınca gel dedi sevgilim çünkü çok kilolu yürüyüp terlemek istemiyor :) el ele tutuşcaz İstiklal caddesini meydandan tünele kadar yüricez ;) yürürken mağaza vitrinlerine bakıcax bakıcaz içimiz geçecek Allah'ım bizede çoh para bir bunları alalım diyecez :) sonra acıkıcaz restorantın önünde durup vitrin camına ekmek banıcaz :) kiliseye girecez sessiz olacaz Hristiyanlığı geçmek isteyen sevgilimi yapma etme deyip ikna etmeye çalışsam da vazgeçmeyecek. Mum yakıp dua edecek ben de onu izleyecem. Yürüyerek tünele gelecez. Tramvayın önünde fotograf çekincez :) müzikçiler önünden galataya incez :) cebinizi yollayıp son paramızı Ahmet Çelebi'nin uçtuğu kuleye çıkmak için verecez 😂 kuleye çıkıp kanallarımız açıp titanikteki gibi poz verecez :) el ele dutuşup belki öpüşcez :) canım sevgilim :) sananlara kuvvet diyip karaköye incez ordan kamp malzemeleri mağazalarını gezip fakirlikten hiç bişi alamadan çıkıcaz :) Galata köprüsünde yüricez balıkçılara rast gele diyecez :) balık ekmek yiyekmş sevgilim diyecem, bana balıpı mı reva gördün diyip fırça çekecek kendisi balina yese doymayan biri şişgo kilolu :) ama bunu kabul etmiyo :) emin önüne geçip alay köşkünü selamlayıp tramvay yolundan Sultan Ahmet meydanına çıkacaz. Kedileri sevecez mama verecez :) Dikili taşın önünde fotograf çekecez piyuvv çok böyük lan diyecek ben kıkır kıkır gülecem :) Yerebatan sarnıcı da girecez yalaktan sulanır gibi suyumuzu içecez :) para ödemekten bıktığım ayasofyaya beleş girmenin onuruyla bismillah diyip adım atarken, sevgilim elimden tutup beni geri çekecek. Ne ayaksın bro demin kilisede mum yaktık gşrmeyek diyecek. Hadilen ordan girerim diyip abdesti alıp nibadet etcem. Hristiyanlığı geçen se filim beni bahçede bekleyecek :) seni Sultan köşküne götüreyim diyip Kaşıkçı elmasına hayran hayran baktıktan sonra onu hareme kapatacam 😂 ahlasa da vahlasada haremin cariyesi divanı hümayun malı olacak 😂 belki ben de şehzade olur kapı deliğinden haremi röntgenletim :) akşam oldu ula bu ka gezmek yeter :) hadi evlere dağılalum diyecem. O şişli metrosuna binecek bense Darülacezeye ait olduğum bastonlu dediş olduğum yere :) sevgiyle kalınız efendim güzel bir İstanbul turunda tekrar buluşmak dileğiyle
Aşko İstanbul da Sınırsız Yerler Var en meşhur yer Merter Espressolab gidin bence 🤓😁
Orası sakin bi yer sanırsam
Tabi canım sakin 😌
İlk buluşmada yeri sen ayarla bildiğin biyer olsun cafe tarzı kalabalık yerler
Kafe olmaz kebap falan olcak
Fark etmez ama yeri sen belirle
Mecidiyeköy'de simit sarayı'nda bir zamanlar çok buluşmuştum
Çok duydum
Oldlar bilir🤫
Bu bi nevi yarın bi gün biriyle buluşursam aklımda bulunsun sorusunun diğer bir versiyonu mu😅
Belkide Burdan biriyle 😂😂
zengo olmasın orta halli bana göre
😂😆
Hayret genelde zengi isterler sanki sipariş verirler gibi ama neyse.. yani mekanlar var adalarda jash hermanın mutfağı var kınalıada da olde 1772 ve olden 1553 Karkas var daha bır sürü var sen neresı ıstıyorsun bı bak ona göre karar ver bırını bulursan da date ıcın o mekana gitmek istediğini söylebilirsin..
Hım zenginler de ilk buluşmadan fan fin istemesin sonea hahah
Karşımdaki kişiyi tanımadan zor ne sevdiğini falan bilmem gerekiyor, ama Üsküdar’da ki Mr. Dumpling olabilir lezzetlerini sevmiştim
Farklı insanlar da hayatına bişey katıyor her insan gelişmeni sağlıyor iyi kötü
İstanbulu sevmiyorum orada da yaşamıyorum ama Galatada iptal olan bir datem vardı. djd
İnsanlar O kulenin aşıklarla ilgili bir inanışa sahipler.
iki taraf için ortak bir bölge belirlenip oradan bi mekana geçilir
Bana yakın tarafı söylerim
Hatta direk semtimegelsin yol parası kim verir esek miyiz sanki başbakan buluşuyoruz her biri için yok parası oho kodoman mıyız
Ev abartı kardeş eve yakın bir kafe olabilir
İstemediğin kadar kafe var
Öyle sıradan olmasın yemek mekanı
Ne yemek istersin?
Ağır et makarana tarzı
Ağır et derken?
Kebab ne bilim çağ kuzu tandır ne bilim
Kebap severim ben de. Bir kaç tane güzel yer var bildiğim
Her türlüsü yerim sosu az öz olsa güzel olur
Kebabın sosu olmaz ki 😃
Baharat diyecektim
O zaman urfa kebap yersin veya patlıcan kebabı
Pirzola da güzel seçenek m
Evet kesinlikle. Pirzola veya antrikot veya bonfile.
Ismarlqrsan yeriz pirzolq fav😋😋
Ismarliyşm 😂
Jsjsjs yaa
Cigerciye gidiyoruz genelde
ben genelde köfteci Yusuf
Adana et şiş lahmacun favorim , yemekten sonra da türk kahvesi , sonrada sahilde Buzlu bi latte daha ne olsun , datenin kralı
Partnerinle ikinize de yakın ortak noktada buluşun
Başarılı
Ney başarılı Hüseyin
Ortak noktada buluşun önerisi
Bence başarısız ben oturduğum yere gelip almasını söylerim
Kadıköy Beşiktaş kalabalık yerlerde
Bana karşı kalıyor oralar
Karşı dediğime göre 😆😆
Galataport mantıklı
Diyeosun
Hı hımm
Evt
😉😉
Tabi semt te önemli kim nerden gelecek
Üsküdar Fethi Paşa Korusu
Korolar iyidir haha
sinema hersey belli eder
Ne demek o
orada amacı bell olur
Yo saçma bir düşünce
sen bilirsin
Merak ettim bende
Bende
Sessiz sakin bir yer olabilir
Sebep
Rahatça öpüşmek ve ilerisi için
Para konusu ne olcam
Paralı mı görüşme
B. çekmece sahil
Sen orada
Evet:) sen?
Karşı da kalıyor bana
:)) Pendik deme sakın
Neden sakınnnnn
Seninle evlenecek adama şimdiden Allah yardım etsin. Xjxjx
Ne oldu ne yaptım ben
Profildeki fotoğrafı çektin jdjcjfjf bu tip kızın kıskanç trip atmayan bir kız olma olasılığı sıfır xhhchx
Hiç bilmem
Katibimmm
Hangi katipsin
Üsküdar da bir mekan ndjsndjdnjd
Oo orası zengin yerler bizim bütçeyi aşar
Abartma knk ya 10 tl date çıkıcak halin yok max 1.5 k güzel mekan
10 k gelmesin de sunumdur o dur budur ahahha bazı mekanlar tehlikeli oluyo
Yok be knk abartmayın bu kadar normal orta halli yerler
Sen öyle diyorsan Hahahha
Öyle öyle knk
Sahilde
Üsküdar Kadıköy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İstanbul'da ilk buluşma için benim favorim kesinlikle Moda veya Karaköy'ün tatlı, gürültüsüz kafeleri ✨ İlk date'te birbirinizi rahatça duyabileceğiniz, sohbetin akıp gideceği samimi bir kahve mekanı seçmek en doğrusu ☕ Çok resmi restoranlar kasıntı hissettirebilir, o yüzden havalı ama rahat bir konsept harika olur 💅
Ben sevgilimle ilk buluşmamda tatlı bir kahvecide saatlerce sohbet etmiştim 💖 Peki senin aklında daha çok Anadolu yakası mı yoksa Avrupa yakası mı var aşkım? 🧐