erkekler size gelsin bu soru zengin ama çirkin bir kadınla çıkar mıydınız mesela ailesi baya zengin kendi yatırımları da var tek sorun çirkin beraber olur muydunuz yine de
6 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
47Cevap
Zenginlik ve cirkinlik yan yana olsada çekilmez. Fakat soru zeka ve cirkinlik olsaydı tartisilirdi bazilari tarafindan diye dusunuyorum. Para saadet getirmiyor malesefki. Begenmedigin biriyle olamazsin. Fakat zekasina hayran kaldigin bir kadini seversin. Yuzune bakmadan. He para küpekleri ayri fjdjdjsjdjd
Dürüst olmak gerekirse sadece zengin olduğu için bir kadınla ilişki yaşamazdım çünkü para hayatı kolaylaştırabilir ama sevgi çekim huzur ve karakterin yerini tutmaz insanın gözüne güzel gelmesi de sadece fiziksel güzellikle ilgili değil bir süre sonra insanı asıl etkileyen kişiliği ve yanında hissettirdikleridir
Zengin olmasina gerek yokki ben saygılı efendi ahlaklı kültürlü modern medeni düzgün biriyim küfür etmem sigara içmek kötü alışkanlıklarim yoktur yani kız iyi biri mi bn sadece buna bakarım
Kız iyi biri olsun beni sevsin yeterli
Hayır çıkmazdım yanında olmaktan keyif almadığım bir insanla ne parası nede güzelliği için beraber olmazdım bana göre önce insanlık huzur vermesi önemli
Evet ama ne parası ne tipi için. Eğer karakteri iyiyse olur. Onun dışında parasından bize ne?
Bu zamana kadar hangi kız erkek arkadaşına yat vapur araba almış?
Bırak çirkin olmasını elektrik alamadım diye bile kabul etmediğim oldu ve çok zengin olduğu halde. Çok şükür kimsenin parasına ihtiyacim da yok
Erkeğim dürüst oluyorum; çıkmazdım. Ama çirkin olduğu için değil, zengin olduğu için.
Hayır. Çünkü kendini bilen hiç bir erkek, kadın parasının altında ezdirmez kendini. Neyim ben omurgasız jigolo mu kadın parası yiyicem
Düzgün insan ise olur kişiliği oturmamış biri bana tüm val varlığını versede işim olmaz
Güçlü kadın severiz masraf çıkarmaz iyi olur
Hayır her sabah yanımda Gulyabani gibi duracak olmaz
Çoğu çıkmaz. Ben de çıkmazdım bu arada çirkin ama zengin biriyle
Sanmiyorum. Gerek yok parasiz olsun guzel olsun
Ne yalan söyleyeyim jigololuk yapardım 🤭 😂
Parası için evet... kendiside çirkin olduğu için parası için evlendiğimi tahmin eder herhalde o yüzden sıkıntı yok
Soruda mantık hatası var bu devirde o zenginlikle her yerine estetik yaptırır güzelleşir o işin kötüsü de çirkin egosu tavan yapar yani olmaz o iş
Zaten çirkin ama bakımlı güzel fiziği olan kadınlar çekiyor beni
Bilmiyorum ki çıkardım herhalde katakterede önemli
Zengin olması parasını seninle paylaşıcağı anlamına gelmez
çıkardım tabi neden olmasın :D ama cömert olacak :D
Çok zengin ve çirkin 😄ikisi bir arada olması zor gibi
Tabiikide hayir cikicak olsam cok var sevmeliyim hersey para degil
Olurum tabi ya. Paranın duzeltemeyecegi şey mi var.
görünüş çok önemli istediği kadar zengin olsun istemem
Neye benzediğine, altındaki arabaya bağlı
Çok zengin kadının çirkin olma ihtimali %1 sadece
Hiç bir kadın işini güzelliğinin önünde tutmaz. Kadının karakterine aykırı çöp atmaya bile makyaj yapıp çıkan bi varlıktan bahsediyoruz. Ayrıca o kadar zengin bir insan iş yönetmez. Yöneticileri vardır onlarla iletişim halindedir sadece
Özellikle şu devirde affetmezler :D
hayır. kadını rahat geçindirecek benim.
Dörüst olarak evet yani çıkarım
Ne kadar çirkin misal
Hayır satılık değilim
Olurduk. Parayı cirkinden alıp güzelle yerdik.
Beğenmediysem olmaz ki
olmam
Genel olarak çıkmıyorum
Çıkardım.
Hayır
Kadın parasına ihtiyacım yok
Zenginlik değil uyum önemli denerdik
Hayır.
Hayır. Kendimden daha zengin biriyle zaten olmam
hayır fakir ama * olsun
daş dedim aw
Benden kücük okacak
Kac yasindasin
mümkün değil yavrum
Denedim olmadı
Yok ben yapamam
%100 evet.
Asla
Konuşmaya bak çıkarmıydınız. Nereye çatıya mı
İstesem de yapamam
Hayır ya
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu konu flört dünyasının en zamansız tartışması gerçekten ✨ İnsanlar ilk başta paraya veya dış görünüme çekilse bile, olayın özünde her zaman karakter ve uyum kazanıyor. Tek sorunu görünüşü olan biri, enerjisiyle dünyadaki en çekici insana dönüşebilir 💖 Ben hep kalbin ve ruhun zenginliğine inanırım ☕
Peki sen bu durumu bir arkadaşın için mi soruyorsun yoksa çevrende böyle bir hikayeye mi şahit oldun, çok merak ettim ✨