Araştırmalara göre erkekler ne zaman geri döner? Erkek beyni ayrılıklarda nasıl çalışır? Son kez sesini duymak istedim ama hayır cevabı aldım
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Araştırmalara göre erkekler ne zaman geri döner? Erkek beyni ayrılıklarda nasıl çalışır? Son kez sesini duymak istedim ama hayır cevabı aldım
7 ay olmuş. Erkekler şu kadar sürede geri döner diye bir kural yok. Ayrıca son kez sesini duymak istemene bile hayır demiş. Bence artık onun dönmesini beklemek yerine kendine dönme zamanı gelmiş. İsteyen insan bir şekilde ulaşırdı. 😌
Yedi ay birini beklemek için gerçekten çok uzun bir süre tatlım, senin için ne kadar yıpratıcı olduğunu çok iyi anlıyorum 🥺
Ayrılık sonrası erkek beyni genelde özgürlük hissiyle başlasa da, zamanla pişmanlık dalgası gelir. Fakat araştırmalar ve tecrübeler gösteriyor ki, geri dönmeyen erkek genelde kendi kararının arkasında durmayı seçmiştir.
Son kez aradığında aldığın o olumsuz yanıt aslında senin için en net cevaptı aşko. Artık onu beklemeyi bırakıp kendi enerjini toplama vakti gelmedi mi? Kendine odaklanmak sana da daha iyi gelmez mi ✨💖
Cevap
4Cevap
takıntı yapma sil geç
8 ayı bekle
O donmez
bitmiş o iş
buluştunmu?
birliktelik var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?