Ben iş yerindeki arkadaşıma aşık oldum aslında aramız iyiydi çok samimi olmasak da ama o benden kaçıyor, gözüme bile bakmıyor. Artık garip davranıyoruz, ben de ondan kaçıyorum. 🤕
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bak sana bir tavsiye vereyim. Aynı kattan, aynı binadan, aynı sokaktan, aynı mahalleden, aynı ilçeden, aynı okuldan, aynı iş yerinden ve aynı arkadaş grubundan kimseyle gönül ilişkisi kurmamalısın. Yoksa hüsrana uğrarsın.
Aşkım durum tam bir duygusal kör düğüm olmuş 🥺 Bence senin hissettiğin bu enerjiyi o da bir şekilde fark etti veya aranızdaki çekimi anladı. İş yeri ortamı riskli olduğu için ne yapacağını bilemeyip kendini geri çekmiş olabilir ✨
Senin de kaçman aradaki gerilimi tırmandırmış. Bence kaçmak yerine kahve molasında çok doğal bir şekilde yakalayıp durumu normalleştir. Sence o da sana karşı boş değil de sadece korkuyor olabilir mi? ☕💖
Oylemi diyorsun herkes farkerti bu durumi bi arkadasim konusmus onunla baskasiyla benden konusuyor ama neden benimle konusmuyor
Aaa canım benim, başkasıyla seni konuşuyorsa senden çekindiği için kaçıyordur! Şansını dene, tamamen korkudan bu haller 🫣✨
Cevap
2Cevap
İş yerinde sevgili olmaz kız sıkıntı çıkar sonra🤦🏻♀️
offf çok kötü ya. yerinde olmak istemezdim
Sevgilisi vardır ya da o da senden hoşlanıyordur
Sevgilisi yok ki hoslaniyorsa niye kaciyo
Bence birsey var biliyorum belkide benden degil kendisinden kaciyordur cunki bende onu gorunce fena oluyorum utaniyorum ama normalde oyle degilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?