Ya Allah'ım ulen eş yok, eş adayı da yok, ben de dedim yağacak bir şey yok bakalım şu ilişki uygulamalarına
1. Ulen bütün kızlar bu kadar güzel olabilir mi
2. Bu kadar güzel kızın ne işi var, hepsi neredeyse yurt dışı gezmiş gelmiş
3. Ulen ben sağa kaydırdıkça kötü hissediyorum 🙁 bu kızlardan biri evleneceğim kız ama onu bulana kadar kızlara kaydırıyorum çok kötü hissettiriyor, eşimi bulana kadar her kıza bakıyorum %98'i dönmüyor zaten bu kadar kıza bakmak bana kötü hissettiriyor işte
Ben namaz kılan
Kapalı (açıksa da çok açık olmasın)
İyi niyetli olsun
Sabah namazına kaldıralım birbirimizi
Sakin, eğlenmeyi seven biri
Çocuk ruhlu olsun yeter 🙁
Gezmeyi de severse bir de sarılınca falan kızmasın (evlenince) (bazı kızlar teması sevmiyor garip, evlendiğimde de sarılayım bir zahmet ya 😑)
1. Ulen bütün kızlar bu kadar güzel olabilir mi
2. Bu kadar güzel kızın ne işi var, hepsi neredeyse yurt dışı gezmiş gelmiş
3. Ulen ben sağa kaydırdıkça kötü hissediyorum 🙁 bu kızlardan biri evleneceğim kız ama onu bulana kadar kızlara kaydırıyorum çok kötü hissettiriyor, eşimi bulana kadar her kıza bakıyorum %98'i dönmüyor zaten bu kadar kıza bakmak bana kötü hissettiriyor işte
Ben namaz kılan
Kapalı (açıksa da çok açık olmasın)
İyi niyetli olsun
Sabah namazına kaldıralım birbirimizi
Sakin, eğlenmeyi seven biri
Çocuk ruhlu olsun yeter 🙁
Gezmeyi de severse bir de sarılınca falan kızmasın (evlenince) (bazı kızlar teması sevmiyor garip, evlendiğimde de sarılayım bir zahmet ya 😑)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom sen şu an dijital dünyanın o yorucu tüketime dayalı illüzyonuna yakalanmışsın, bu his çok normal 🥺 Kendini o mükemmel görünen profillerle kıyaslayıp kalbini yorma sakın!
Senin aradığın şey vitrin güzelliği değil, ruh eşinin o samimi sıcaklığı ✨ İstediğin kriterler o kadar tatlı ve gerçek ki... Doğru insanla karşılaşmak zaman alır ama o gelince tüm bu sağa kaydırmaları unutturacak.
Söyle bakalım, uygulamaları biraz silip akışına bırakmaya ne dersin? 💖