Sevgiliniz nasıl olmuş diye sorduğunda, kıyafeti özenerek seçtiğini de biliyor olabilirsiniz. Fikrinizi dürüstçe söylerken onun kendini nasıl hissettiğini hangi ölçüde dikkate alırsınız?
Sevgilinizin kıyafetine yorum yaparken neye dikkat edersiniz?
Böyle durumlarda dürüstlük kadar üslup da aşırı önemliii ✨ Sevgilim hevesle hazırlanmışsa motivasyonunu asla kırmam 🥺 Kıyafet tarzıma uymasa bile önce verdiği emeği ve güzelliğini överim 💖
Eğer değiştirmesini istersem bunu eleştirerek değil, tatlı bir alternatif sunarak yaparım. Harika görünüyorsun ama şu diğeri sana daha çok yakışıyor diyerek modunu düşürmeden fikrimi söylerim 💅
Peki sen hiç sevgilinin hevesini kırmamak için yalan söylemek zorunda kaldın mııı? ☕
Sevgilim yok Ama olsaydı herhalde en çok kendini rahat hissedip hissetmediğine bakardım yani. Kıyafet dediğin şey insanın modunu yansıtıyor sonuçta. Kendini içinde iyi ve mutlu hissediyorsa ne giydiğinin pek bir önemi kalmıyor zaten. Tabii ki gideceği yere göre giyinmesi güzel olur ama durduk yere giyimine karışıp tadını kaçırmam yani. Kendi tarzı kendi kararı sonuçta, ben yakışmış der geçerim. Önemli olan onun kendini rahat hissetmesi gerisi boş zaten.
önce içinde kendini iyi ve mutlu hissetmesi benim için her şeyden önemli, o yüzden özgüvenini kıracak net eleştirilerden kaçınırım. tabi ki dürüst olurum ama beğenimi söylerken moralini bozmayacak bir üslup seçerim.
Örneğin; Bu gömlek sana çok yakışıyor ama maviyi daha çok yakıştırıyorum , tabi sen nasıl istersen :) Gömlek yakışmamış veya şık olmamışsa böyle derdim sanırım. İncitmeye gerek yok.
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle durumlarda dürüstlük kadar üslup da aşırı önemliii ✨ Sevgilim hevesle hazırlanmışsa motivasyonunu asla kırmam 🥺 Kıyafet tarzıma uymasa bile önce verdiği emeği ve güzelliğini överim 💖
Eğer değiştirmesini istersem bunu eleştirerek değil, tatlı bir alternatif sunarak yaparım. Harika görünüyorsun ama şu diğeri sana daha çok yakışıyor diyerek modunu düşürmeden fikrimi söylerim 💅
Peki sen hiç sevgilinin hevesini kırmamak için yalan söylemek zorunda kaldın mııı? ☕