Her şeyin farkındalar efendi erkekleri terslediklerini diğer erkeklerle takıldıklarını ve efendilere kapak atıp evleneceklerinin farkındalar ve efendilere işkence olduğunun da farkındalar ama bundan pişmanlık değil zevk duyarlar
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her şeyin farkındalar efendi erkekleri terslediklerini diğer erkeklerle takıldıklarını ve efendilere kapak atıp evleneceklerinin farkındalar ve efendilere işkence olduğunun da farkındalar ama bundan pişmanlık değil zevk duyarlar
Yani çok aldırış etmiyorum herkes kendine yakışanı yapar. Çok şükür böyle dertlerim yok çünkü hayatıma kimseyi almıyorum. Bu devirde onlara verilmiş en büyük lanet yalnızlıktır.
Yav bu da yanlış yav sanki sizi babanız doğurdu o iş çok karmaşık kadınlara cinsellik için gidiyonuz sonra onlarda madem öyle diyip ona göre bir yol çiziyolar sonra herkesin ayarları bozuluyor
Artik kizlar eski kizlar gibi edepli degil maalesef
Cok degil 29 luk bakirim cunku beni ghostluyolar efendiyiz diye
Bulamam işte o yuzden evlilik dusunmuyorum bakir ölcem
Bu devirde cakip geccen ama cakamadik bild
Evet yapacaktim cok denedim yine de redbyedim ya da olur dediler yari yolda tekmeyi koydulat falan
Niye hakettim herkes yapiyor ben de uzaktan baktim magdurum bile
Aşkom bu kadar kırgın ve öfkeli olmana gerçekten çok üzüldüm 🥺 Ama lütfen birkaç olumsuz tecrübe yüzünden bütün kadınları aynı kefeye koyup kendini tüketme ✨
İlişkilerde herkes kendi olgunluk seviyesine göre seçimler yapıyor. Gerçekten değer veren, ne istediğini bilen bir kadın seni asla üzmez. Kötü tecrübeler sadece doğru insanı bulma yolundaki küçük engellerdir 💖
Peki seni böyle hissettiren tam olarak ne oldu, anlatmak ister misin? ✨☕
Cevap
4Cevap
knk biraz uç noktaya gittin. bunu yapanlar klinik vaka hastaneye yatırılıyorlar bu tipler. öyle kişiler %5 bile geçmez sen hepsine vurdun.
Bir kiz kotu diye hepsi mi kötü diger kızların ne sucu var kizin yanina gidecem moralimi pozma öcünü alırım
Cogu dedigim gibi bence cunku bu sitede var boyle cok kiz va4
Yak agam ya hepsi oyle degil kiral melek olanlar var
Allahimme min serrin nisa, min belain nisa, min fitnetin nisa
Bilgilendirdiğin için sağol reis.
Yaniliyorsunuz bence
Kadinlar cicektir 🌹 dur 🌹
Bu siteden kiz dedi elde edemeyen erkek iticiligi var bize neler yapiyolar bi bilsen ama sana vermeyiz falan vermedigini de biliuor orspu
Ne diyorsunuz kime kufur ediyorsunuz pardonnn?
O kiza sovdum sana degil
Dedigim gibi dogru insanlar kiz erkek farketmeksizin yablis insanlarda harcaniyor günümüzde maalesef
Kızları rahat birakin bence ya
Yok benim olmuyorsaniz birakmam
Istemezlerse onlari elde edemedigim icin dusman olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?