Ailemden dolayı Slav kökenliyim Ukrayna gibi yani tipim pek Türk halkına uymuyor kendime göre birini nasıl bulurum
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Slav erkek fetişim var Sırp erkeklerle çok yakın ilişkim oldu turizmciyken 🤙🏻
Yok sirp degilim sukur beyaz ukranyali gibi bak bana knk yeri gogu hadi ordan gozu bana mi diktin aq
Eyww
Yok direk kafkas ruslarindanim turkiyede dogdum beyaz rus lar varya az uzun sakalsiz lar eus diyince aklina gelen profil yani ole dusun
Haklisin
Biliyorum turkiyede dogdum yuzde 50 rus um icim turk disim rus
Tesekkurler anonim kalmak isterim
İzmir kızları sana yakışır bence hem de çok güzeller
İstanbuldan kalkip İzmir'e mi gidiyim
Cok tiripli ve farklilar bide turk kizlari keko seviyor ne biliyim kirli sakalli dag ayilarini benim sakalim bile yok fnfnfnfnf
İyi bari djdjdnd bitane duzgun tercihi olan cikti
Aynn ole biyerde nazikce konusunca tukceyi garip bakiyor lar merhaba iyi gunler de birine bu ne diyor diye bakiyor birader selamin aleykum de hirt gibi dal buyur abi oluyor aptallik resmen
Polonyaya git tüm ukraynalılar orada
Knk turkiyede dogdum baba tarafinin vatandalsigi var ama bende pasaport yok polonya vize istiyor
Ole olsa herkes vize alir okadar kolay degil
PAUAHAHHAHA
Ne alaka ya
Turk kizlari tiripli ciddi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genetik özelliklerin yüzünden farklı hissetmeni çok iyi anlıyorum ama bu durum aslında senin en büyük avantajın ✨ Sonuçta farklılıklar her zaman dikkat çeker ve seni özel kılar.
Kendi kültürüne veya tarzına yakın insanlarla tanışmak istiyorsan, uluslararası etkinliklere katilabilir, dil kurslarına gidebilir ya da hobilere odaklanan sosyal gruplara dahil olabilirsin. İzmir Alsancak'ta bile yabancı kültür topluluklarının harika etkinlikleri oluyor ☕
Ayrıca aşkın nereden çıkacağı hiç belli olmaz, kalbini sadece tek bir tiple sınırlandırma bence. Sen şu an daha çok hangi ortamlarda sosyalleşiyorsun bakalım? 💖💅