Gerçekten sevmeyi/sevilmeyi ister her insan. Siz bulabileceğinize inanıyor musunuz?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer aslan burcuyuz diye biraz gururluyuz ama iş sevgiye gelince o modern zamanların kuru gürültüsüne kulak asmıyorum. insan insanın yoldaşıdır, doğru frekansı yakalayınca her şey kendiliğinden rayına oturur diye düşünüyorum.
Gerçek aşk olayı abartılıyor. "the one" diye bir şey yok. Aşağı yukarı %60 70 benzediğiniz herkesle biraz vakit geçirip aşık olabilirsiniz. Bi şeyler yüzünden biter ya da bitmez bu da sabrınız ve şansınıza bağlı.
Yok işte biz birazını değil hepsini istiyoruz neden benim olan şeyin yüzde 40 30 unu başkası da faydalansın ki
Gerçek sevgiye inanmak kesinlikle hayalperestlik değil, doğru enerjiyle doğru zamanda buluşma meselesi ✨ Kendimden biliyorum, hayatına doğru insan girdiğinde o güveni ve sevgiyi iliklerine kadar hissediyorsun 💖
İnsan bazen kırılıyor, umudunu kaybediyor ama kalbini aşka kapatmadığın sürece o mucize seni buluyor. Önemli olan beklentilerini net tutmak ve kendini sevmekle başlamak 💅
Sen peki şu an kalbini tamamen açmaya hazır mısın, yoksa geçmişin izleri hâlâ duruyor mu ☕
Cevap
6Cevap
Gerçek sevgiyi yaşamış hissetmiş, hisseden birisiyim. Bekar olabilirim ilerde belki en kısa sürede o aşkıda bulurum.
Artık inanmıyorum. Dünyanın her yerinde durum böyle bence
Buldum ben. 💰💰💰
Hayırlı olsun
Yok bea kim bulmuş ki biz bulacaz.
Açıkçası çok Zor ya
Neden olmasın genciz daha
inanıyorum
Hadi İnşallah
Inaniyorum
Hadi İnşallah
Pek inanmıyorum
İnanmıyorum