Bir sıcak bir soğuk davranan ne istedifşni bilmeyen kendini sürekli sorgulatan erkek?

Yardımınızı istiyorum. 10 yıllık ilişkim vardı ilkokul aşkımdı çok toksik olduğundan kaynaklı ayrılmıştık, dört sene ayrı kaldık, sonra o barışmak istediğini söyledi. İlk başlarda her şey çok güzeldi, çok kibar naif bir adamdı, zaman geçtikçe kısıtlamalar, renkli giyinme, makyaj yapma, en yakın arkadaşımla çok yakınım diye uzaklaştırmak istemeleri vs. Ben de aptal gibi bunlara ses çıkarmadım, zamanla bir zaman geçtikten sonra bir sıcak bir soğuk davranmaya başlamalar vs. En son aileler tanışsın mı diye sorduğumda 10 gün sonra askere gidecek, askerdeyken seni bırakırım eğer sözümü yersen dedi. Sana karşı bazen çok gaddar oluyorum geçmişi unutamadığım için dedi halbuki en başta beni ikna eden oydu ve onun hataları da çoktu, bunu halledebileceğimizi söylemişti. Son günlerde çok belirsiz davranmaya başladı, bir sıcak bir soğuk ama beni bu belirsizlik çok yıprattı. Askere gidecek diye alttan alıyordum ama sıkıldım artık, engelledim, çok emek verdim diye katlanıyordum. 1 kere aradı sadece, açmadım telefonunu, sonra aramadı ama şu an konuşmak bile gelmiyor içimden, siz olsanız ne yaparsınız

Güncellemeler
16 gü
Ve tek yaşamaya alışmışım 2. Bir kişinin varlığını unutuyorum demesi
Bir sıcak bir soğuk davranan ne istedifşni bilmeyen kendini sürekli sorgulatan erkek?