erkek arkadaşım cilveli değilsin diyor, erkek gibisin yanımda, rolleri değişiyoruz diyor, ne alaka, sevmiyor mu
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Knk cilveyle sevmenin alakası yok ama gönlünü de hoş etmeni ister sonuçta çocuk. Başbasayken biraz kırıt, şakalaş, bazen çocuk bibi ol, içindeki serseri kızı göster, bazen ufak temaslar vs doğaçla işte. Ama günün sonunda sınırını da bil. Sınırı geçmesine izin vermek elinde tutmanı sağlamaz aksine kolay kız olursun alacağını alır gider
Sevgilinin bu yorumu seni kesinlikle sevmediği anlamına gelmiyor, içini rahat tut aşkom 💖 Sadece ilişkinizde o romantik, tatlı kadın-erkek enerjisini ve senin biraz daha nazlı yönlerini görmek istiyor ✨
Biz kadınlar bazen dik duracağız derken o tatlı cilveyi saklayabiliyoruz 💅 Kendini kastan, sadece onun yanında biraz daha rahat bırak, bakışlarınla ve gülüşünle o dişil enerjini hissettir ☕
Peki sen onun yanındayken rahatça naz yapabiliyor musun, yoksa hep güçlü durmaya mı çalışıyorsun 🥺
Cevap
4Cevap
Bi kadın ne kadat eril de olsa erkeğin yanında yine eril kalıyosa karşıdakinde sorun vardır ya dlwşsşxşes seni aşırı dişil hissettirmesi lazımdı ki sen öyle davrancaktınn
Kral erkeksi tavırların olabilir abilerinle büyüdüysen
abilerim amcalarim shshhs
Ahah kral dedim ya o yüzden
Sevip sevmemesi ile alakası yok kadınsı özelliğin çok yok demek istiyor herhalde
Bkum sende adam değilsin de 😂
Biraz sevimli ol diyor
Gel bir kere skym deseydin
Çok doğru erkeklere cilve bekeler
S*ktir et onu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?