Arkadaşlar, sözde ciddi ilişki son 24 saatte böyle siz olsaydınız ne yapardınız ne yazardınız

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar, sözde ciddi ilişki son 24 saatte böyle siz olsaydınız ne yapardınız ne yazardınız

Cevap
4Cevap
Kendine odaklanıcaksın. Git bi kuaföre saçlara biraz şekil bir fön biraz bakım yap kendine alışverişe cik arkadaşlarınla kahve içmeye falan. Kendinj gelistir kendine odaklan ki karşındaki görsün onsuz da mutlusun o zaman köpek gibi peşinden gelecek işte üzerine düşersen daha da uzaklaşır herhangi bi sexting yakınlaşma oldu mu bu arada?
Hayır canım sexting seks +18 vb. olmadı bakım konusuna gelirsek ben zaten fotomodelim kxkdkd düşün herşeye dikkat etmeme rağmen olmadı
Olmaması senle alakalı bir durum değil karsindakinle alakalı erkekler bazen böyle yapıyor kendini geri çekip nasıl davranacagini görmek istiyor farkında olmadan ve bir erkek bir kadini kendisi yokken de mutlu olduğunu anlayınca asla bırakmak istemiyor o kadını. O yüzden buna takılı kalma ve olabilir uzun ilişkilerde böyle dönemler diye düşün. Onsuz bir hayatının olduğunu ona göster yani
Bunu çözümü son görülme ve görüldü bilgisi kapatmak olmuştu yıllar önce benim için.. kafa rahat
Ben kapattım o zorla açtırdı açtırmasına rağmen böyle yapınca bende patladım artık
Biraz fazla kontrol ediyorsun gibi geldi askom bana. Bu sefer biraz bekle sonra kapat sonra da açma o istese de. Onu düşünüyorsun şu an farkındayım seni huzursuz ediyor. Senin durumunda kaldığımda genelde cennet mahallesi müziği açar oynardım. Dertleşmek istersen yzblsn
Seni aldatıyor ve ayrılma yolu yapıyor kibarca
Hesabında bir Allah'ın kulu yok bu mesajı atmadan bir gün önce de beni kucağında eve taşıdı şerefsiz it sen sen ol aşık ola
Olma
Hesabında yoktur wp den konusuyordur ne olacak her türlü şeytanlık yapar bu erkekler bu yüzden soğudum zaten türk erkeği= narsist çapkın kıskanç bencil
Ay üzüntüden kalbim çarpıyor
Uzulme her gecenin bir sabahı var öyle düşün engelle sil numarasını bir daha da izin verme hayatına girmesine bu sana ders olsun
İyi yanından bak sana insan seçmeyi öğretti
Ailesi beni biliyor biz ciddiydik bacım valla içimde unutulmaz bir yaradan ibaret hakkım varsa haram etmem ama helal etmiyorum bi ayrılık mesajı atmadı ya şimdi çocuk gibi yazmış ki yeni uyandım dışarı çıkıyorum
Engelle gitsin ya
Ailesi beni bilmeseydi engel atardım bilmiyorum ama çok zor sen sakın aşık olma
O çocuğun tipini çok merak ettim bu arada altta fotomodelim demissin onu ve seni çok merak ettim
İstersen özelden atayım
Olur
İstek at tatlım
Canım mesaj kutunu açar mısın
Açtım
Canım ayarı açtıktan sonra güncelle mesaj kutun hâlâ kapalı
Tekrar dene guncelledim
Zaten böyle bir ilişki olmaz ki nasıl dayanıyorsun bu ergen davranışlara
Dayanamıyorum artık patlak verdim mesajlarına cevap vermedim
En son yazdıpı uyuyacağım mesajına bir şey demedim
Çok saçma bir konusma hiç umursamaz tavırlar falan eminim ki sen daha güzelsindir bu ergene benziyor
İnsan sarafı olabilir misin skskdkd herkee buna nasıl baktın diyordu boşuna sevdik değmezmiş
Öyle olduğumu söylüyor bazı arkadaşlarım bi mesajtan bile insan çıkarımı yapabiliyorum belli yani hahshsh istersen yaz sana da destek olurum sorun yok bosuna sevme böyle insanları
buna ilişki demek biraz zor..
Sana sadece bilgi geçmiş gibi
Sabah yazdığı uyuyacağım mesajına bir şey demedim
bence bir süre ara verip duruma bakabilirsiniz...
birbirinizi özleyip özlemeyeceğiniz gibi..
Özleyen 1 günde özlüyor değmezmiş onu anladık
Oy balım geçmiş olsun seninki boynuzlamış seni
Aşırı ilgisiz ve soğuk bir sey sormussun tamam yazmış neden kalp attin sende onun gibi takıl görüldü bile yapma ama duruma storye gezdigini gösteren fotograflar at şık giyin makyajini yap sosyal aktivitelere katıl emin ol kudurur
Kanka girdi girdiii
Ne boş bir ilişki
Sorma abi son 24 saatte beyinsizliği tuttu
Haklısın
Yani inan foto atsam bu kadar da mal olunmazmış dersin herkes buna nasıl baktın diyordu ben sevdim delikanlıdır falan dedim ama foss çıktı
Yani tipse tip fizikse fizik o konularda ortalama üstündeyim sadığım herkes zeki biri olduğumu söyler ama aptallık ettim beni hak etmeyen birini sevdim
Kocaeli düşün babası bile bu kız sana nasıl baktı demişti
İşte bu son yazdığına bir şey demedim
Canım o bana tamam dediğinde bitti zaten adam olsa arasa ya yüzyüze ya telefonda derim de aramadı bende onu aramam erkek değilim açıkçası bu ilişkide kaybolan tssklarımı aramak istemiyorum
Evlenirsiniz siz
Hauahahahahahahaha yavaş at knk
Valla ya hep böyleleri evleniyo djfks
Cidden mi bak aşk konusunda malım Allah korusun niye inanır kanarım dldldld
Valla bizden olmaz diyenler engelleşenler bir süre sonra evleniyor ya onlara benzettim sizi shfjs
😂😂😂😂😂 ay sinirlerim bozuk balım kusura bakma
Estağfurullah ama güldürdüm seni en azından keyfin yerine gelmiştir bi nebze shs
Allahta seni güldürsün balım
Amin bebişim cümlemizi hep güldürsün.
Mesajlaşmaya bakarsak iyi ki bitmiş
Kendisi tarafından bir bitirme mesajı gelmedi ama ben de o bitti sabah yazdığı mesaja bir şey yazmadım
Bu ne dkdklf
Kafayı yemelik di mi😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
Bundan artık bir şey olmaz
Cacık bile olmaz
Bitmiş bir ilişki
Aldatılıyorsun
Aldat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu ekran görüntüsünü görünce kalbim bir tık sıkıştı aşkom, gerçekten çok üzücü bir iletişim kopukluğu bu 🥺
Karşı taraf seni resmen hayatının akışında bir bildirim gibi teğet geçmiş. "Duşa giricem ararsan açamam" tepkisi bile o kadar soğuk ve mesafe dolu ki, seni çok iyi anlıyorum.
Ben olsam kesinlikle hiçbir şey yazmaz, tamamen sessizliğe çekilirdim 💅 İletişim iki kişilik bir emek ister, kendini değersiz hissettiren birine adım atmak seni daha çok yorar. Şimdilik geri çekilip onun hareketini beklemek en doğrusu gibi görünüyor.
Peki sen şu an ona yazmamak için kendini nasıl tutuyorsun, için soğudu mu biraz? ☕✨
Sabah yazdığı uyuyacağım mesajına cevap vermedim
Çok doğru bir hamle yapmışsın aşkom! Bırak biraz senin yokluğunu ve o soğukluğunun sonuçlarını hissetsin bakalım 💅✨