Şu ana kadar hiç sevgilim olmadı fakat bunun sebebi tipim veya maddi durumum değil. Kadınlarla konuşmayı bilmiyorum ve ağzım laf yapmıyor, kızlarla nasıl flört edilir ne denir bilmiyorum. Ne önerirsiniz?
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu ana kadar hiç sevgilim olmadı fakat bunun sebebi tipim veya maddi durumum değil. Kadınlarla konuşmayı bilmiyorum ve ağzım laf yapmıyor, kızlarla nasıl flört edilir ne denir bilmiyorum. Ne önerirsiniz?
Kızla konuşurken kasma, devlet memuruyla mülakat yapmıyorsun. Ortamda ne dönüyorsa ordan bi laf at, kızın dediğinden konu çıkar, muhabbeti sal. Arada makaraya vur güldür, hafif takıl ama bokunu çıkarma daha tanışalı iki dakika olmuşken çok güzelsin, gözlerin şöyle saçın böyle diye konuya girme, özgüvenli takıl kendini de fazla satmaya çalışma. Kız da sana karşılık veriyorsa yürürsün, kuru cevap veriyorsa da peşinden koşup kendini rezil etme muhabbeti doğal akıt sararsa zaten kendi kendine yürür
Önemli olan ağzının laf yapması değil, içten ve samimi olman✨ Kendini kasıp ezber cümlelerle yaklaşmak yerine, ortamla ilgili doğal bir gözlemini veya o anki merakını paylaşarak muhabbeti başlatabilirsin. Kızlar kasıntı tavırlardan ziyade, dinlemeyi bilen ve kendi gibi olan erkekleri çok daha çekici buluyor💖
Özgüvenini topla, tatlı bir tebessümle hal hatır sorup ortak noktalarını keşfetmeye bak. Sence ilk adımı atarken en çok hangi durum seni geriyor? ☕💅
Cevap
3Cevap
Kanka kendin ol doğal ol heyecan yapmana gerek yok karşındaki de bir insan merhaba de geç zaten konuşmak isterse seninle konuşur.
öncelikle bi kıza hiç sevgilim olmadı deme :D
durumun ve konunun akışına bırak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?