Hem beni reddedip hem sevgili yapan erkek hala takip ediyor, engellemeli miyim?

Bana onca umudu verdi. Belki ben yanlış anladım, bilmiyorum ama beni sevmiş olduğunu tahmin ediyorum. Bu konuda kendimi kandıracak kadar küçük değilim. Neyse, beni yaklaşık iki ay önce, ağustosun 11’i-12’si gibi reddetti. Ben ona açıldığım gün, daha önce takipten çıktığım için tekrar takip isteği göndermiştim. Reddettiği gün de isteği geri çektim. Beni takipten çıkarır diye düşündüm ama çıkarmadı. Aradan neredeyse iki ay geçti ve hâlâ beni takip ediyor. Üstelik sevgilisi olduğunu da biliyorum. Onunla takipleştikten sonra biyografisindeki anlamlı yazıyı sildi, duygusal paylaşımlarını bıraktı ve artık kızların takip isteklerine de dönmüyor. Buna rağmen beni hâlâ takip ediyor. Sürekli paylaşım yapıyorum, bunları gördüğünü de biliyorum. Başka bazı kişileri takipten çıkardığını da gördüm. O yüzden gerçekten anlamıyorum. Madem beni reddetti ve hayatında biri var, neden hâlâ beni takipten çıkarmıyor? Bunun bir nedeni olabilir mi? Ben de gerçekten sinir oluyorum

Güncellemeler
9 gü
Bu arada reddetme diyince siz kesin onu çok yakışıklı beni yetersiz sandınız! Aksine o köylü, paspal ben daha havalı, güzel şaşırtıcı ama yemin ediyorum böyle 😂
Hem beni reddedip hem sevgili yapan erkek hala takip ediyor, engellemeli miyim?