Bana göre bir insanın başka bir insandan kendini üstün görmesi 🤷🏻
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence en toksik özellik, sürekli kurbandı oynamak, yani her şeyde kendini mağdur gösterip sorumluluk almamak. Çünkü o kişiyle tartışamıyorsun, çünkü hep o kırılmış oluyor, sen de otomatik suçlu kalıyorsun. Bir de kıskançlığı sevgi diye satan var, seni kısıtlayıp bunu "ben seni düşünüyorum" diye anlatan, o da zehirli. Üstünlük meselesi de doğru, çünkü o kişi seni değil, kendi egosunu besliyor ilişkide. En doğrusu, bu özellikleri erken fark etmek, çünkü zamanla düzelmiyor, aksine büyüyor. Yoksa o kişi seni yavaş yavaş kendinden uzaklaştırıyor, fark etmiyorsun bile. Zaten en çok da o sessiz yıpratma hali yoruyor, kavga olmadan tükeniyorsun. En sağlıklısı, sınırı baştan koymak, sonra düzelmesini beklememek.
Kesinlikle harika bir noktaya değinmişsin! Kendini üstün görmek ve o kibirli tavır benim de aşırı enerjimi düşürüyor ✨
Bence en büyük toksik özellik ise gazlama ve manipülasyon, yani karşı tarafın seni sürekli kendinden şüphe ettirmeye çalışması 💅 İletişimsizlik de bunun cabası tabii. İnsan hissettiği değeri açıkça görebilmeli, öyle değil mi?
Peki senin ilişkilerinde asla katlanamam dediğin başka bir kırmızı çizgin var mı? 💖
Cevap
2Cevap
Sürekli benimle savaş halinde olması çokca toksik gelir
Bir öyle bi böyle davranması bence konuşmak istiyorum der ama yazmaz yazınca bakmaz. Niye böyle yapıyorsun der ama o an bile seni ghostlar
Çok toksik değil mi :)
Evet tam bende sitede misiniz diye bakıyordum başka bir şey istesem olurmuş galiba snjxjsjs ve evet çok toksik direkt uzaklaşmak gerekiyor öylelerinden
Hahaha 🤣 teşekkür ederim bildirim geldiği an sitedeyim ben ya hep bakıyorum boş çevirmiyorum yorumları insanları üzmeyi sevmem
Sevindimmmm ya ben size bir şey sormak istiyorum da siz Allah ile arası kuvvetli birisine benziyorsunuz öyleyse MasaAllah
Bilmukabele teşekkür ederim estağfurullah buyrun elimden bir şey geliyorsa elbette tabiki
Ya şimdi mesela ben bir dua görüyorum atanmak istiyorum diye ben bunu okuyup amin diyince o kişi için dua etmiş oluyor muyum. Mesela birisine dua etmek istiyorum. Ama duam sadece bir iki cümle ile sınırlı kalıyor. Bu şekilde ben gerçekten dua etmiş oluyor muyum herhangi birisi için mesela. Yoksa dua falan da okumam ya da uzun uzun dua mi gerekiyor kafam çok takılıyor. Birisine sadece Allah şifa versin demek bana çok yetersiz geliyor da
Olmadık şeyden sarması
Hesap ödetmesi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?