Kızlar yardım edin 😭 Sevgilimle ilk defa yüz yüze yemeğe çıktık. Her şey çok güzel gidiyordu, bana da çiçek almıştı 🥹 Ben de heyecandan somona tuz atacağım diye farkında bile olmadan 4 kere şeker attım… O an gerçekten tuz attığımı sanıyordum, sonradan fark ettim 😭😭
Şimdi aşırı utanıyorum, sizce çok mu rezil olmuşumdur? Böyle bir şeyi görseniz sevgilinizin gözünde komik mi olur yoksa aşırı utanç verici mi? 😭
Bir de bana aldığı çiçekleri çok güzel saklamak istiyorum. Çiçekleri nasıl muhafaza edebilirim, kurutsam en güzel nasıl saklanır? Özellikle güllerin renginin ve şeklinin bozulmasını istemiyorum.
Şimdi aşırı utanıyorum, sizce çok mu rezil olmuşumdur? Böyle bir şeyi görseniz sevgilinizin gözünde komik mi olur yoksa aşırı utanç verici mi? 😭
Bir de bana aldığı çiçekleri çok güzel saklamak istiyorum. Çiçekleri nasıl muhafaza edebilirim, kurutsam en güzel nasıl saklanır? Özellikle güllerin renginin ve şeklinin bozulmasını istemiyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunda utanılacak bir durum yok. Cocuktan etkilenmissin. Hatta partnerin mutlu bile olmalı.
yaa güldü ama of ya çok utandım ve tadını bile anlamadım yaa of hala yazarken bile utanıyorum kahretsinn
Takılma ya..
Adam şaşırınca kadına bacanak dermiş..
Belkide bu durum sizi daha çok çeker bağlar.
İlk buluşmada böyle kazalar olabilir.
Ama bu çoook utanç vericiiiiii
Niye rezil olasın tuz şeker dıştan aynı ne bilcen
Aşkım tuzluk vardı ben onu baharat sandım küçük paketli şekerler var ya toz öyleydi of ya onları attım ben çok utanıyorum ya of güldü bide bana canım denk geldi cidden
Kahretsin yaa hala utançım gitmedi şaka gibi
restorantta masada sekerlik vardi oyle mi
hayırr şey kafede olur ya küçük paletlerde yaa ben onu tuz sandımm
onu açıp açıp döktüm yaa of
aferin. seninle evlense basina gelecekleri anlamis cocuk
Ne gelicekmiş başına
sekerli somon
Ayyy rezillik ya hiç fark etmedim ya of
o demese ben hala şeker dökmeye devam ediyordum
Komik ama utanç verici
Normal