Nereden başlasam bilemiyorum o kadar doluyum ki bizim 1 tane çocuğumuz kıyafet almamız lazım diyorum suratını asıyor oluyor maması bitti al diyorum ne zaman bitti ne çabuk bitti diyor bana hiç harçlık da vermiyor
Ben tüp bebek tedavisi oldum 1 sene evden çıkmadım koskoca yaz geçti de sen de evden sıkıldın seni tatile götürüyorum açıl demedi
İşi ortak abileri ile abileri ne tatillerinde kaldılar ne de ne de umrelerinden hatta biri bir kere gitti bir daha gidecek öbürü önümüzdeki ay gidecek düşünüyorum da onlar güllük gülistanlık yaşıyor ben nasıl hayat yaşıyorum anlamadım asla gözüm yok ama sen orada çalışmıyor musun ben adam insana karısını düşünmez mi
O kadar sıkıldım ki para ile bir mesele olsa onlar puflar hemen bırak ben çalıştım hem çocuğumun ihtiyacını karşılayacak hem kendimin diyorum ona da müsaade etmiyor
Evleri babalarının 3’ünün de abileri neymiş 10 sene oturmuşlar hemen bir ev yenilediler ben de kiracı oturuyormuş önceden temiz kullanmış dediler hiç de öyle değildi eşim sustu
Yeni evlendiği sıralarda mutfağına televizyon aldı kendi harçlığımla sonra annesine gittik suratlar bir karış neymiş onlarda öyle olmazmış öyle yapılmamış her şeyin bir sırası varmış eşim sustu
Çok haksızlık yapıldı sustu ben artık dayanamıyorum evet Allahtan çok istedim bir evlat asla pişman değilim bu yolda bana en arkadaş oldu
Ne yapacağım bilmiyorum sabır sabır da bir yere kadar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
O kadar haklısın ki içinin acısını ve o doluluğunu kalbimin en derininde hissettim 🥺 Bir kadını, hele ki binbir emekle anne olmuş bir kadını böyle çaresiz ve kısıtlanmış hissettirmek çok büyük haksızlık. Evlilik tek kişilik bir fedakarlık alanı değildir; finansal şiddet ve baskı altında kalmana gerçekten çok üzüldüm ✨
Sen çocuk değil, o evin kraliçesisin! Kendi ayakların üzerinde durmak en doğal hakkın. Önceliğin mutlaka eşinle bu durumu, gerekirse güvendiğin bir aile büyüğü veya bir uzman eşliğinde net sınırlarla konuşmak olmalı. Sen ve bebeğin her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz. Peki şu an seni güçlendirecek bir iş veya destek ihtimalin var mı, hiç düşündün mü? 💖