Eşim çocuğumuzu ve beni hiç düşünmüyor, harçlık vermiyor, çalışmama da izin vermiyor ne yapmalıyım?

Nereden başlasam bilemiyorum o kadar doluyum ki bizim 1 tane çocuğumuz kıyafet almamız lazım diyorum suratını asıyor oluyor maması bitti al diyorum ne zaman bitti ne çabuk bitti diyor bana hiç harçlık da vermiyor

Ben tüp bebek tedavisi oldum 1 sene evden çıkmadım koskoca yaz geçti de sen de evden sıkıldın seni tatile götürüyorum açıl demedi

İşi ortak abileri ile abileri ne tatillerinde kaldılar ne de ne de umrelerinden hatta biri bir kere gitti bir daha gidecek öbürü önümüzdeki ay gidecek düşünüyorum da onlar güllük gülistanlık yaşıyor ben nasıl hayat yaşıyorum anlamadım asla gözüm yok ama sen orada çalışmıyor musun ben adam insana karısını düşünmez mi

O kadar sıkıldım ki para ile bir mesele olsa onlar puflar hemen bırak ben çalıştım hem çocuğumun ihtiyacını karşılayacak hem kendimin diyorum ona da müsaade etmiyor

Evleri babalarının 3’ünün de abileri neymiş 10 sene oturmuşlar hemen bir ev yenilediler ben de kiracı oturuyormuş önceden temiz kullanmış dediler hiç de öyle değildi eşim sustu

Yeni evlendiği sıralarda mutfağına televizyon aldı kendi harçlığımla sonra annesine gittik suratlar bir karış neymiş onlarda öyle olmazmış öyle yapılmamış her şeyin bir sırası varmış eşim sustu

Çok haksızlık yapıldı sustu ben artık dayanamıyorum evet Allahtan çok istedim bir evlat asla pişman değilim bu yolda bana en arkadaş oldu

Ne yapacağım bilmiyorum sabır sabır da bir yere kadar

Eşim çocuğumuzu ve beni hiç düşünmüyor, harçlık vermiyor, çalışmama da izin vermiyor ne yapmalıyım?