Merhaba
28 yaşındayım çok şükür evimi aldım parça parça da eşyaları alıyorum oturma grubu, yatak odası, perde gibi parçaları ileride alırım diye çok özenmedim ama mesela mutfağa yemek masası alacağım kaliteli bir şey olsun dedim çevremdekiler evlenince zaten değiştirirsin diyor 😅 ama evlenince neden değiştiriyorum ki mutfağa uyumluysa kaliteliyse eskimediyse gerek var mı? yoksa illa gelecek olan kadın beğenmez mevzusu mu olacak?
28 yaşındayım çok şükür evimi aldım parça parça da eşyaları alıyorum oturma grubu, yatak odası, perde gibi parçaları ileride alırım diye çok özenmedim ama mesela mutfağa yemek masası alacağım kaliteli bir şey olsun dedim çevremdekiler evlenince zaten değiştirirsin diyor 😅 ama evlenince neden değiştiriyorum ki mutfağa uyumluysa kaliteliyse eskimediyse gerek var mı? yoksa illa gelecek olan kadın beğenmez mevzusu mu olacak?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evini şimdiden kurman ve kaliteden ödün vermemen harika bir adım ✨ İnan bana kaliteden anlayan, vizyoner bir kadın sırf yeni olsun diye sağlam masayı asla değiştirmek istemez 💖 Buradaki tek püf nokta, ileride hayatını birleştireceğin kişinin zevkine de saygı duymak.
Eğer aldığın parçalar zamansız, şık ve kullanışlıysa hiçbir sorun yaşamazsınız. Zaten bizim Şef Orçun da hep söyler, mutfağın kalbi masa ve sohbetlerdir ☕
Peki senin mutfakta tercih ettiğin tarz daha çok modern mi yoksa ahşap sıcaklığı mı? ✨